Įkraunama...
Įkraunama...

patarkit mamytės

QUOTE(In_ga_k @ 2009 12 14, 12:38)
turbut mes visos moteriskos lyties atstoves naivuoles. Kitaip nesileistumem taip mulkinamos ir neatleistumem.

ne naivuoles,o mylim besalygiskai kartais..
nu ziurekit kas butu buve jei savojo nebutumet mylejusi??? manot butumet susitaikiusi su viskuom??
meile pavercia mus savotiskais "invalidais"....negalim be to zmogaus ne pasisukt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prakeiksmas @ 2009 10 17, 15:58)
gal esu naivi bet manau bent kazkiek jis mane vis dar myli

Man labai Jusu gaila, kad Jus kenciate. As Jums patarciau ziureti save ir susirasti sau meiluzi, pamatitumete kaip Jusu vyras pradetu nervintis!
Atsakyti
as manau ,kad jei jis drysta tau sakyt,kad nesikistum i jo gyvenima????O tai kokia vieta uzimi tu,jo zmona?Nemanau,kad jis taves vertas!Moterys storeja,ploneja,bet cia ne rodiklis susirast kitai.Bet del saves manau verta sveikai maitintis,kad nejausti kompleksu.Labiau save mylek ir palepink!
Atsakyti
Žmogaus per prievartą šalia savęs neimanoma išlaikyti... geriau paleisti ir nebesiskaudinti.. tik pačiai bus geriau, jeigu padėsit tašką ir kursit savo gyvenimą be jo... nes ankščiau ar vėliau jis pats paliks...
Atsakyti
QUOTE(prakeiksmas @ 2009 10 17, 14:48)
Sveikos mamytes noriu jūsų patarimo.Pradesiu is pradziu su vyru esu kartu jau 7,5 metus 4 metus draugavom o 3,5 metus kaip susituokem iki vestuviu viskas buvo labai grazu draugavom mene lepino graziais zodeliais ir panasiai.As pastojau ir mes nusprendem susituokti (mano tevai buvo labai pries ta santoka) nes as buvau jauna o jis nieko neturejo labai skurdziai gyveno bet pakalbejau su tevais tai jie pasake daryk kaip nori bet patare man kad galiu gailetis poto.Musu dukrytej 3 metukai su vyru kartais viskas gerai kartais rejames.Mes pastaruosius metus jis labai keistas telefono nepaleidzia is ranku ir tikrai zinau kad susirasyneja su kita mergina ja vadina pupa ir panasiai karta prisigeres su ja kalbejosi vonioje ir galia pokalbio pasake buckis tau (galvojo kad as negirdziu) as pati esu apkuni bet delto labai deprisuoju o dabar isvis valgyt nieko nevalgau nes sakau gal delto vyras susirado kita.siaip myletis mazai mylimes labai atsalo musu santikiai, Skaiciau jo zinutes tai jis raso kad mane paliks ir panasiai man i akys daznai sako kad iseis ir negriz.O as ji labai myliu kaip ir pradzioje draugystes visada istikima jam buvau.Siaip lyg ir jis is darbo grizta laiku.Bet ka gali zinoti as kasvakara verkiu neturiu su kuo pasikalbeti kam isilieti.jis daznai buna portale pazintisxxx o kaip as jo klausiu kas jam truksta tai jis neatsako schmoll.gif  Mamytes gal galit man patarti kaip man sulaikyti vyra prie saves nes tiek vaikas tiek as ji labai mylim. jam dabar 30 metu ir jios man karta pasake kad jis ta moteri myli taip kaip mane draugystes pradzioje.

atsiprasau isanksto. Bet jusu veryas ne vyras o zasinas tikras. Jei jus kaip sakot kad jus apkuni ZINOKIT kad apkuni moterys gali atrodyt geriau nei ta moterys kuri yra plonesne uz styga. Pvz man butu maloniau liest motery tokia pas kuria butu ka paliest o ne tokia kuria bijociau paliest kad ji nesuluztu per puse. Nes tokios kurios yra apkunios jos kartais net pavydi toms kurios yra pilnesnes uz jas. O jums patarciau ta vyra "zasina" varyt is namu ir paduot skyryboms ir elementams. Vistiek teismas jums priteis ta buta nors ir jei jis ta buta pirko ar ka. Ir jei jis dirbantis zmogus ir gauna neblogai tai ir neblogus elementus priteisit o jums tokio vyro nereikia.!!! Pamatyciau as tau vyra tikrai parodyciau kas yra seimos vertybes o ne kaip pas k....s lakstyt. box.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Tevukas_velniukas @ 2010 02 11, 13:25)
ir neblogus elementus priteisit

Nu jo, krizė, dėl batareikų jau verta skirtis? g.gif g.gif

A, beje... šita... tai legendinis vyriškas solidarumas pasirodo vis tik mitas... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 12 vasario 2010 - 19:51
sveikutes, mano vyras buvo ir man neistikimas, sakyciau jau buves vyras. Skaudu ne tai skaudziausia kai ligom apkrecia savas zmogus, ir man tikrai nebuvo jokiu klausimu o gal atleisti. as noriu buti ir t.t.
kad ir kaip aciu, manau mes visos esame vertos daugiau, buti laimingos. Taip skausmas patikekite didziulis buvo, bet ar man reikia sito? kenteti ir dar kad visa seima uznestu ligom, aciu ne. Pagalvokite apie, tai. Tai ne tik ejimas i kita lova , bet saugotis reikia tokiu vyru kurie linke lakstyti.
Atsakyti
QUOTE(mamyte burbulyte @ 2010 03 18, 15:28)
sveikutes,  mano vyras buvo ir man neistikimas, sakyciau jau buves vyras. Skaudu ne tai skaudziausia kai ligom apkrecia savas zmogus, ir man tikrai nebuvo jokiu klausimu o gal atleisti. as noriu buti ir t.t.
kad ir kaip aciu, manau mes visos esame vertos daugiau, buti laimingos. Taip skausmas patikekite didziulis buvo,  bet ar man reikia sito? kenteti ir dar kad visa seima uznestu ligom, aciu ne. Pagalvokite apie, tai. Tai ne tik ejimas i kita lova , bet saugotis reikia tokiu vyru kurie linke lakstyti.

na jei jau ligas parnesa...tai virs visko...su kokiom reikia duotis kad ligu prisigaudyt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2010 02 07, 19:47)
Žmogaus per prievartą šalia savęs neimanoma išlaikyti... geriau paleisti ir nebesiskaudinti.. tik pačiai bus geriau, jeigu padėsit tašką ir kursit savo gyvenimą be jo... nes ankščiau ar vėliau jis pats paliks...

Sutinku su Eimy..Per prievartą neįmanoma.. schmoll.gif
Atsakyti
mylimas per prievarta nebusi schmoll.gif
Atsakyti