QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 10 29, 16:07)
Tame ir beda ,kad ner kur prasisukti .
Nezinau ,.as ,tai nepraktikuoju tu pazinciu portalu ...man kazkaip ..ne taip...keistai jausčiaus-nešvariai...Nemoku paaiškinti .

O kitiems visai nieko .Bet jau ten (tik mano nuomone ) ieškoma pasišaginimui vien ,o meilužis yra daugiau nei šagintojas .
Papildyta:
Noretum ,ane?

Aš ir...
Na jo, pazinciu portalai kazkaip ne rimtoms moteroms, kokios, aisku, esam mes

Drauge ten isidejo anketa, kai gavo kazkokio stuobrio pasiulyma "sivakar, pas tave ar pas mane?", apsalus buvo. O ji romantikos tikejosi... Ads tai toki bijociau i namus isileist... Reiktu prasyt koki drauga, kad uz uzuolaidu "padabotu"...

Ne, rimtai, cia turi but kitaip. As va kazkada per darba buvau toki grazuoli (tikrai) is kitos firmos sutikus. Saldus vyrukai ma nepatinka, bet tas buvo viskas viename, ir grazus (aukstas, sviesus, sportiskas), ir isaukletas, ir idomus, ir paflirtuot mokejo... Visas musu ofisas dusavo... Sekretore net bojodavo jam kava nest, kad kojos nesusipintu... Ir man teko daug laimes su juo bendrauti... Bet kai pakviete po darbo pasedet kur, neriau i krumus. Ir dar vyrui, durne, pasigyriau, kokia as sauni zmona, mol, provokacijom TOKIU vyru nepasiduodu...
as va ir sakau, tokia proga turejau, ale gal baile, gal nemoku tokioj situacijoj elgtis, pasitaike toks variantas, nemokejau pasinaudoti...