QUOTE(Hmmm... @ 2009 11 19, 12:33)
Jei Jūs išdavėte draugą (ar sulaužėte kažkokias kitas draugystėje nusistovėjusias taisykles) ir draugas nusprendė su jumis nebebendrauti, tai Jūs čia ne prie ko? Draugas kaltas?

Įdomi logika vienok

Visiškai teisingai. Tik nekalbėkite apie "išdavystę", nes šios sąvokos aš nesuprantu.
Yra du draugai, bendrauja 30metų. Vienas iš jų veda ir jo žmona leidžia jiems bendrauti tik jos priežiūroje. Kitam iš draugų tai nepriimtina ir jis nebebendrauja, jam tai nepatinka. Kas išskyrė draugus? Pirmasis? Antrasis? Boba?
QUOTE(ieva2 @ 2009 11 19, 12:45)
Aha, Briedis laksto laukais, pievom ir miskais, o kai namu durys uzdaromos, tai kaltas tas kur uzdare
Jūs santuokos liudijimą vadinate namais? Nedažnai toks atvirumas, nors dauguma moterų taip galvoja.
Papildyta:QUOTE(Bekasė @ 2009 11 19, 13:10)
4.tai, kad as nezinaujau apie pasikeitusi vyro elgesi, nereiskia kad jisai nepasikeite.
Vyras padaro avarija, nenori zmonai nieko sakyti ir viska sutvarko. Ar tai reiskia, kad avarijos vyras nepadare.
5.
Zinau, pasakysiu gal ir naujiena - kadangi moteris yra protaujanti butybe, tai jinai neturi veiksmus ir poelgius vertinti taip, kad vyrui noretusi, kad jinai tuos poelgius vertintu. Ir jeigu vyras uz tuos poelgius susilauke sankciju, tai ne moteris kalta - jinai tu poelgiu nedare.
4. Bet jums labai patiko toks vyro elgesys.
Avarija buvo, bet ar ji jus įtakoja? Jūs apie ją nežinote ir ji jums nesvarbi. Kodėl ji pasidaro svarbi jums sužinojus? Kaip žinojimas pakeičia jūsų elgesį? Ir kodėl jūs kaltinate ne savo žinojimą?
5. Neturi, visiškai teisingai. Aš nerašau kaip moteris turi elgtis. Aš kviečiu diskusijai ir apsikeitimui argumentais.
Esu skaitęs daugybę (šimtus) situacijų, kai moteris labai norėjo sužinoti, kad jos vyras neištikimas, sužinojo, pergyveno, išsiskyrė, pergyveno ir tt. Paprastai tokiose situacijose nelabai aišku kas kam sankcijas taiko. Dažniausiai panašu, kad moteriai patinka būti auka ir kankine. Kadangi niekas jos tokia nepadaro, tai ji tai atlieka pati.
Papildyta:QUOTE(alter ego @ 2009 11 19, 13:43)
Gal kaip tik mato realybę, kad vis tiek pilnaverčio parnerių ryšio (ir tuo pačiu šeimos gyvenimo) jau nelabai bus (jeigu kalbam apie ilgalaikius
kitus ryšius). Nesakau kad visais atvejais, bet...
Tas 10, kurios taikosi į vieną vietą?

Bliamba.... Pilnavertis partnerių ryšys nėra tai, ką vienas iš partnerių įsivaizduoja. Tai nėra tai, ko nori moteris. Tai yra tai, kas jungia partnerius, o ne skiria. Reikia rasti bendrus dalykus, o su skirtumais tvarkytis patiems.
Taip. Visos moterys kažkur taikosi. Tos, kurios teigia, kad joms nereikai vyro - taip pat.