Įkraunama...
Įkraunama...

patarkit mamytės

QUOTE(dange29 @ 2009 12 01, 23:45)
velniop tokius vyrus, pasaulis be ju nesugrius gun_bandana.gif

Bet kai myli galvoji, kad jis pasikeis ir griš į šeimą. Oi kokios mes kartasi naivios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 12 01, 23:55)
Bet kai myli galvoji, kad jis pasikeis ir griš į šeimą. Oi kokios mes kartasi naivios    doh.gif

is tiesu tai sunku to nepatyrus kazka patart, sprest... o zmogui skausmas...
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 12 01, 23:12)

Kažkodėl pradėjau galvot,kad lengviausiai ir teisingiausiai gali nuspręst to nepatytes žmogus,nes patyres nemasto blaiviai,o yra valdomas emocijų.Kodėl žmogui išgyvenančiam sunkų laikotarpį yra reikalingi šalia galintys būt žmonės,juk ne todėl,kad palaikytų už rankos,o todėl,kad priverstų mastyt,atsipeikėt.
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 12 02, 00:12)

kad ir patyri, bet mes kiekvienas žmogus skirtingas. Kitos gali atleisti o kitos gali ir ne. Kiekvienas atvejas skirtingas. Aš pavyzdžiui kai pagavau savo ex tai greitai buvo sukrauti rakantai ir lauk išmesti. Gailėjosi jis ir keliais ėjo, bet jau buvo per vėlu. Neatleidau, nes jis man šlykštus pasidarė.
Atsakyti
QUOTE(prakeiksmas @ 2009 10 17, 16:58)
gal esu naivi bet manau bent kazkiek jis mane vis dar myli

neisizeisk bet nebemyli nes jai zmogus myli tikrai neiesko kitu doh.gif vonioj uzsidares nesako pupa buckis ir t,t spjauk ir kuo greiciau i ji rasi simta syk geresny ir padoresni negalvokim kad visi jie parsai neraliuoti yra ir ne parsu ax.gif linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2009 12 03, 11:48)
neisizeisk bet nebemyli nes jai zmogus myli tikrai neiesko kitu  doh.gif  vonioj uzsidares nesako pupa  buckis ir t,t spjauk ir kuo greiciau  i ji rasi simta syk geresny ir padoresni negalvokim kad visi jie parsai neraliuoti yra ir ne parsu  ax.gif  linkiu sekmes  4u.gif

drinks_cheers.gif
Akivaizdu,kad nemyli.Kai vyras myli moterį,net jai jam kažko trūksta,tai pasistenkgia gaut taip,kad jo mylima moteris nesužinotų ir nebūtų įskaudinta.Sexas su kita yra viena,bet slapti pokalbiai,mažybiniai žodeliai ir jausmai yra kas kita.
Atsakyti
As tikiu kad pati pradzia yra sunkiausia,kai suzinai ar supranti kad seimoje kazkas ne taip.....niekada seimoje nebus viens kaltas,kalti abu.
Kaip kazkada mano drauges mama man sake kai man buvo laabai sunku:
atsisesk ir kvepuok isleto ir ramiai,o kaip apsiraminsi ieskok iseities is savo bedu.
Tad ir as pasakyciau reikia jums pasikalbeti,issikalbeti ir ziureti kas toliau,nes kitakart buna kad is ties santykiu pabaiga ateina nelaukta ir labai skaudi..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2009 12 04, 16:13)
As tikiu kad pati pradzia yra sunkiausia,kai suzinai ar supranti kad seimoje kazkas ne taip.....niekada seimoje nebus viens kaltas,kalti abu.
Kaip kazkada mano drauges mama man sake kai man buvo laabai sunku:
atsisesk ir kvepuok isleto ir ramiai,o kaip apsiraminsi ieskok iseities is savo bedu.
Tad ir as pasakyciau reikia jums pasikalbeti,issikalbeti ir ziureti kas toliau,nes kitakart buna kad is ties santykiu pabaiga ateina nelaukta ir labai skaudi..... verysad.gif

Lbutis. Taip visada kalti abu du, bet jai jam kaz kas ne tiko tai gal ir jai buvo ne labai smagu? bet i sona ne ejo! galima suprasti , atleisti ,bet kaip susitaikiti su mintim kad jis tom lupom bucavo kita, kur bucavo? Apkabinejo , sake kad jam su ja gera! jug tai slikstu!!!!!!!!!! Kaip susitaikiti su toliom mintim? Kaip visavertiskai priimti vyra atgal? Kaip gultis sujomi lova , kad jis tom paciom lupom bucotu zmona??????????
Atsakyti
Sveiki, atvyke i realybe... smile.gif
Naivumui ribu nera smile.gif
Atsakyti
As neatleisciau, nes pati buvau trecia, kokie dar gali buti svarstymai, lai vaiku rupinasi materialiai ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(Eniushka @ 2009 12 05, 21:34)
Lbutis. Taip visada kalti abu du, bet jai jam kaz kas ne tiko tai gal ir jai buvo ne labai smagu? bet i sona ne ejo! galima suprasti , atleisti ,bet kaip susitaikiti su mintim kad jis tom lupom bucavo kita, kur bucavo? Apkabinejo , sake kad jam su ja gera! jug tai slikstu!!!!!!!!!! Kaip susitaikiti su toliom mintim? Kaip visavertiskai priimti vyra atgal?  Kaip gultis sujomi lova , kad jis tom paciom lupom bucotu zmona??????????

Pala tada jau ner ir ka diskutuoti,jei jau zmogus tau yra slykstus jei negali jam atleisti ir visada pagalvoji kaip jis galejo su kitom miegoti o dabar tau teks su juo gulti i lova-----viskas seimos nera ir yra viena iseitis atsisveikinti ir pradeti kita gyvenimeli.....
Mano drauge taip pat buvo isduota,jis turejo meiluze ji puikiai viska issiaiskino,ji mate savo akim kaip jis su ja vaziavo i kluba,pas ja ir t.t,,,,bet jie zinok susitaike,jis paliko ta meiluze---ji viska uzgniauze ir sakanti kad nepamirso visko kas buvo bet nustumusi nuo minciu,jam atleidusi ir toliau jie gyvena,laukiasi antrojo vaikiuko,ir duok dieve kad tai butu pirma jo klaida ir paskutinta....
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2009 12 07, 16:40)
Pala tada jau ner ir ka diskutuoti,jei jau zmogus tau yra slykstus jei negali jam atleisti ir visada pagalvoji kaip jis galejo su kitom miegoti o dabar tau teks su juo gulti i lova-----viskas seimos nera ir yra viena iseitis atsisveikinti ir pradeti kita gyvenimeli.....
Mano drauge taip pat buvo isduota,jis turejo meiluze ji puikiai viska issiaiskino,ji mate savo akim kaip jis su ja vaziavo i kluba,pas ja ir t.t,,,,bet jie zinok susitaike,jis paliko ta meiluze---ji viska uzgniauze ir sakanti kad nepamirso visko kas buvo bet nustumusi nuo minciu,jam atleidusi ir toliau jie gyvena,laukiasi antrojo vaikiuko,ir duok dieve kad tai butu pirma jo klaida ir paskutinta....

Man buvo labai panasiai kaip cia parasyta, tik as buvau nescia ir kol buvau nescia, tol truko ju romanas, kol viena diena pagavau uz rankos, budama 8 men. Tai buvo jausmai, ji buvo seimos zmogus, augino dvi dukreles, paaugles. Ir vyras man pastate ultimatuma, kad as jai nekenkciau arba jis negriz i seima. Ir ka jus manot, as su juo tuo metu sutikau, turbut hormonai... Dabar mes labai graziai gyvenam jis be galo dekingas , kad issaugojau seima ir prikeliau ji is nezinia ko ... Man tik labai skauda dar iki siol, kazkur giliai, giliai, kaip prisimenu...
Kai visa nestuma vietoj ramybes asaru pakalnes, pastoviai nervus gadindavo, o kaip jausdavau tik neturejau irodymu. Jokio sekso, na tik is pareigos ir tai labai retai, naujas garderobas, kvepalai, pastoviai praustis pradejo (po kelis k. d.), nei karto nepabuciavo pilvuko, eidamas miegoti atsukdavo uzpa.... Meiluzei sake vaikutis netyciukas.
Zodziu ka as cia, juk daug tokiu kaip as.
Saysit naivu, kaip kazkas auksciau rase, nusiimti rozinius akinius, turbut
mes visos moteriskos lyties atstoves naivuoles. Kitaip nesileistumem taip mulkinamos ir neatleistumem.
Atsakyti