QUOTE(dangausvaivorykste @ 2009 12 07, 16:40)
Pala tada jau ner ir ka diskutuoti,jei jau zmogus tau yra slykstus jei negali jam atleisti ir visada pagalvoji kaip jis galejo su kitom miegoti o dabar tau teks su juo gulti i lova-----viskas seimos nera ir yra viena iseitis atsisveikinti ir pradeti kita gyvenimeli.....
Mano drauge taip pat buvo isduota,jis turejo meiluze ji puikiai viska issiaiskino,ji mate savo akim kaip jis su ja vaziavo i kluba,pas ja ir t.t,,,,bet jie zinok susitaike,jis paliko ta meiluze---ji viska uzgniauze ir sakanti kad nepamirso visko kas buvo bet nustumusi nuo minciu,jam atleidusi ir toliau jie gyvena,laukiasi antrojo vaikiuko,ir duok dieve kad tai butu pirma jo klaida ir paskutinta....
Man buvo labai panasiai kaip cia parasyta, tik as buvau nescia ir kol buvau nescia, tol truko ju romanas, kol viena diena pagavau uz rankos, budama 8 men. Tai buvo jausmai, ji buvo seimos zmogus, augino dvi dukreles, paaugles. Ir vyras man pastate ultimatuma, kad as jai nekenkciau arba jis negriz i seima. Ir ka jus manot, as su juo tuo metu sutikau, turbut hormonai... Dabar mes labai graziai gyvenam jis be galo dekingas , kad issaugojau seima ir prikeliau ji is nezinia ko ... Man tik labai skauda dar iki siol, kazkur giliai, giliai, kaip prisimenu...
Kai visa nestuma vietoj ramybes asaru pakalnes, pastoviai nervus gadindavo, o kaip jausdavau tik neturejau irodymu. Jokio sekso, na tik is pareigos ir tai labai retai, naujas garderobas, kvepalai, pastoviai praustis pradejo (po kelis k. d.), nei karto nepabuciavo pilvuko, eidamas miegoti atsukdavo uzpa.... Meiluzei sake vaikutis netyciukas.
Zodziu ka as cia, juk daug tokiu kaip as.
Saysit naivu, kaip kazkas auksciau rase, nusiimti rozinius akinius, turbut
mes visos moteriskos lyties atstoves naivuoles. Kitaip nesileistumem taip mulkinamos ir neatleistumem.