Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

QUOTE(sexypress @ 2010 07 30, 12:53)
Noreciau paklaust apie FL prekes, kas tikrai yra geriausiai, išbandyta ir giriama visų?
Pvz., tokia moteriske gyre dantu pastą, dezodorantą, sampuna? Kaip Jusm kremai?

Dantų pasta maloni, bet aš sunaudoju vieną tūbelę iš FL ir perku Sensodain balinamąją, tai tada liuks. Kažkada bandžiau iš karto dvi varyt, tai man dantys jautresni pasidarė. Nors šiaip skonis man jos labai malonus.
Šampūnas ir kondicionierius - nepatiko ir netiko. Galvos neišplaudavo. Vėlgi - mano mama naudojo ir jai tiko.
Lūpų pieštukas - superinis dalykas. Tikrai rekomenduoju.
Dezodorantas - nelabai patiko, nes pažastys šlapios. Tai sugalvojau išeitį - naudoju Driclor kartas nuo karto, o šitą šiaip kiekvieną dieną pasiteplioju. Ir sausa ir gerai smile.gif
Žiemą buvo LABAI išsausėjusi veido oda. Tai nusipirkau giliai drėkinantį kremą user posted image nu žinokit pasaka.. thumbup.gif Vasarą jis man per riebus, bet žiemą buvo liuksusinis.
ALOE FIRST - labai geras dalykas. Sukandus uodams, nusideginus, vėjaraupiams užklupus.. Žodžiu pagalbininkas pirmas pas mane visuose kambariuose stovi biggrin.gif

O šiaip - kiekvienam reikia bandyti ir atrasti savo produktus. Nes vieniem tinka ir patinka, kitiem visiškai ne į temą.
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 07 31, 20:29)
Kalbėjau su savo stomatologe, tai ji irgi patvirtino, kad dantims fluoras yra būtinas, taigi ši pasta nėra labai gera, tuo atžvilgiu, bet man daktarė patarė ryte naudoti vieną pastą, o vakare su fluoru kokią nors, arba atvirkščiai smile.gif

Sveiki,
pagal naujausius mokslinius tyrimus, dantims fluoras nedaro tiek naudos, kiek daro žalos organizmui, jei jo gaunama per daug. Fluoruojamas yra geriamasis vanduo, fluoro daug yra arbatoje, kituose maisto produktuose, todėl nežinai kada jo kiekis viršys normą. Fluoras yra žiurkių nuodas.
Mielos mamos, nors mažiems vaikams nenaudokite dantų pastos su fluoru, juk jie pusę pastos nuryja, o vaikams virš 2 mg fluoro kiekis jau yra nuodas, kuris ardo kaulinį audinį iš vidaus.
Mano šeimai Forever alavijo dantų gelis yra atradimas, nes dantų paviršiai ilgai išlieka švarūs, nelimpa apnašos, dantenos nekraujuoja. Prisipažinsiu, mane pasta su fluoru net supykina,jei kur tenka valytis. Sako, kad prie gero greit priprantama smile.gif
Atsakyti

i 
Šioje temoje rašomi tik pastebėjimai bei atsiliepimai apie Forever Living produkciją, todėl bet kokios reklaminės žinutės ar skelbimai, o taip pat žinutės, neatitinkančios diskusijos temos (SPAM‘as) bus trinamos be įspėjimo, o taisyklių pažeidėjams - skiriamos nuobaudos.
Atsakyti
Sveikos,
Mano plaukai labai ilgi, sviesinti ir naturaliai banguoti, taigi veliasi kaip pasiute, ir man atradimas sios firmos kondicionierius, nereikejo nei vyro pagalbos issukuojant, keli mostai ir baigta, o su kitais sampunais, kondicionieriais ir kaukemis tai ne kas budavo. Sunus garbanotas, tai vasaar plaukai issauseje, po sampuno tampa tokie siurkstus, o isplovus Forever'iu superiniai. Tinka ir mano mazajai princesei.
Turiu juros dumbliu kauke veidui, na, man irgi gerai tinka, taip pat daviau mamai isbandyt, sake gera.
Veido valiklis irgi tiko, as po jo netgi kremo nesitepu, nes jis man toks riebus, oda net nereikalauja:)

kas gero foever pasauly?
siandien nusipirkau Fa muila su aloe verra, bet sudetyje aloe verra neradau lotuliukas.gif parodziau pardavejai, tai net supyko:)
gal kas naudojot krem pudras? kaip jos?
Atsakyti
aš geriu alijošiaus sultis jau beveik du mėnesiai. Vienas liko smile.gif Pastebėjimai iš mano varpinės:
- nuo tada kai pradėjau gerti sultis, neskaudėjo galvos (turiu migreną) taip stipriai. na, buvo suskaudus, bet dalyvavau, vaikščiojau, gyvenau normalų gyvenimą, vadinas ne taip stipriai smile.gif
- Veido oda labai pasitaisė - netgi kartais matau, kad nereik "maskuoti" pudromis, nes jis kur kas skaistesnis smile.gif
- pasitvarkė virškinimas, nors kartais kai užvalgau tokios sunkesnio maisto, viduriai kietėja.
- atsirado daugiau energijos. Tai pastebėjau, kai vakarais ne taip traukia prie lovos, galiu pavakarot ilgiau ir ryte pabundu ne tokia pavargus smile.gif

Na, skeptikai, galim sakyt, kad tai tik sutapimas smile.gif

Beje, jau virš metų nedrįsau valgyti cepelinų, nes stojo baisiai skrandis. Tai vat, prieš savaitę aš jų valgiau ir nieko bigsmile.gif

Na, jaučiu, kaip pagerėjo mano gyvenimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 08 12, 22:35)
aš geriu alijošiaus sultis jau beveik du mėnesiai. Vienas liko smile.gif Pastebėjimai iš mano varpinės:
- nuo tada kai pradėjau gerti sultis, neskaudėjo galvos (turiu migreną) taip stipriai. na, buvo suskaudus, bet dalyvavau, vaikščiojau, gyvenau normalų gyvenimą, vadinas ne taip stipriai smile.gif
- Veido oda labai pasitaisė - netgi kartais matau, kad nereik "maskuoti" pudromis, nes jis kur kas skaistesnis smile.gif
- pasitvarkė virškinimas, nors kartais kai užvalgau tokios sunkesnio  maisto, viduriai kietėja.
- atsirado daugiau energijos. Tai pastebėjau, kai vakarais ne taip traukia prie lovos, galiu pavakarot ilgiau ir ryte pabundu ne tokia pavargus smile.gif

Na, skeptikai, galim sakyt, kad tai tik sutapimas smile.gif

Beje, jau virš metų nedrįsau valgyti cepelinų, nes stojo baisiai skrandis. Tai vat, prieš savaitę aš jų valgiau ir nieko  bigsmile.gif

Na, jaučiu, kaip pagerėjo mano gyvenimas smile.gif

Laba diena, Dainule,

galiu tik prisideti prie siu Jusu pasisakymu:
--taip pat turejau tustinimosi problemu - jas susitvarkiau (jei negeriu sulciu, stengiuosi gerti daugiau vandens, kad taip greitai vel neuzsikistu zarnynas)
--anksciau pavasari turejau galvos svaigima ir net gydytojai nezinojo, kaip cia padejus (buvo israse gerti notropil'a - vaista, kuris skatina kraujo padavima i smegenis ir kuri daznai israso kai zmogui su galva jau buna labai blogai). Padejo alavijo sultys, nes pasirodo, kad labai truko vitaminu ir maistiniu medziagu (kas normalu pavasari)
--ziema nuolat sirgdavau angina. Jau trys metai, kai vartoju sultis, tos problemos nebeturiu. o sia ziema neprikibo ir joks gripas (nors gi buvo pandemija)
--taip pat pagerejo energija, jos yra daugiau. O del nuotaikos - tai ne taip susinervinu, jei kas atsitinka (na pvz jei darbe kokie nemalonumai, tai nera tokio stipraus streso, ramiau reaguoju ir imuosi priemoniu spresti tas problemas), kitaip pasakius nebesu tokia jautri.

taigi, nemanau kad cia tik sutapimas - gal labiau reikia kantrybes sugerti tuos 3 buteliukus ir neuzsimerkti pries pasiketimus. Skeptikai tikriausiai ju tiesiog nemato arba... negali pripazinti smile.gif
Gero Jums vartojimo ir toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrammm @ 2010 08 13, 09:25)
Laba diena, Dainule,

galiu tik prisideti prie siu Jusu pasisakymu:
--taip pat turejau tustinimosi problemu - jas susitvarkiau (jei negeriu sulciu, stengiuosi gerti daugiau vandens, kad taip greitai vel neuzsikistu zarnynas)
--anksciau pavasari turejau galvos svaigima ir net gydytojai nezinojo, kaip cia padejus (buvo israse gerti notropil'a - vaista, kuris skatina kraujo padavima i smegenis ir kuri daznai israso kai zmogui su galva jau buna labai blogai). Padejo alavijo sultys, nes pasirodo, kad labai truko vitaminu ir maistiniu medziagu (kas normalu pavasari)
--ziema nuolat sirgdavau angina. Jau trys metai, kai vartoju sultis, tos problemos nebeturiu. o sia ziema neprikibo ir joks gripas (nors gi buvo pandemija)
--taip pat pagerejo energija, jos yra daugiau. O del nuotaikos - tai ne taip susinervinu, jei kas atsitinka (na pvz jei darbe kokie nemalonumai, tai nera tokio stipraus streso, ramiau reaguoju ir imuosi priemoniu spresti tas problemas), kitaip pasakius nebesu tokia jautri.

taigi, nemanau kad cia tik sutapimas - gal labiau reikia kantrybes sugerti tuos 3 buteliukus ir neuzsimerkti pries pasiketimus. Skeptikai tikriausiai ju tiesiog nemato arba... negali pripazinti smile.gif
Gero Jums vartojimo ir toliau smile.gif

kaip šaunu, kaip džiaugiuosi bigsmile.gif Smagu, kaip žmogui yra geriau smile.gif

Tik klausimas iškilo: gėrėte 3 buteliukus? Aš paskaičiavau, kad 90 dienų kursas išeina ~4- 5 buteliukai smile.gif
Aš geriu jau 4 berods ir baigiu sugerti probiotiką smile.gif

Mano vaikas pusę buteliuko su persikais sulčių išgėrė. Matau, kad daug mažiau tinsta įgėlus uodui bigsmile.gif
Atsakyti

i 
Ši tema skirta ne prekių įsigijimui/pardavimui, bet atsiliepimam apie priemones. Todėl jei norite pirkti/parduoti keliaukite į Skelbimų lentą.
Atsakyti
O aš nusivyliau šia produkcija. Daugiau nepirksiu.
Atsakyti
o kuo konkreciai Jus nusivylete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 08 13, 11:50)
. Matau, kad daug mažiau tinsta įgėlus uodui  bigsmile.gif

Kad netintų įgėlus uodui, tą vietą reikia patepti actu. Kieno oda jautresnė - būtina praskiesti vandeniu per puse. Patikėkit, padeda geriau, nei bet kas kita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 08 27, 21:35)
Kad netintų įgėlus uodui, tą vietą reikia patepti actu. Kieno oda jautresnė - būtina praskiesti vandeniu per puse. Patikėkit, padeda geriau, nei bet kas kita  mirksiukas.gif

o ką daryt, kad iš viso netintų? Actu gydome pasekmę įgėlimo.. O kaip padaryt, kad nebūtų tokios reakcijos į patį įgėlimą? juk vieniems būna, kitiems ne. O tai ir yra organizmo užterštumas. smile.gif

Ačiū, turėsiu omeny, ką daryt įgėlus vabzdžiui smile.gif
Atsakyti