Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

Sveikos,
Maniskiui irgi tinsta, bet vaistinej sake, kad siemet itin daug tokiu atveju, o juk buna, kad keli ikandimai, vienas istino, kitas ne. kazkaip nedristu galvot, kad vaiko, 6 metu organizmas jau uzterstas, juolab, kad gyvenam kaime, tai ir musu paciu uzauginti vaisiai ir darzoves. Na, bet tai jau diskusija be galo.
Man si produkcija labai patinka, mano seimos nariams taip pat, draugams irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 08 28, 10:05)
o ką daryt, kad iš viso netintų? Actu gydome pasekmę įgėlimo.. O kaip padaryt, kad nebūtų tokios reakcijos į patį įgėlimą? juk vieniems būna, kitiems ne. O tai ir yra organizmo užterštumas. smile.gif

Ačiū, turėsiu omeny, ką daryt įgėlus vabzdžiui smile.gif

Tai jei patepi - neniežti, o jei neniežti - nekasinėji, jei nekasinėji - nesusidaro gumbai. Realiai, jei nekasinėtum, tai ir netintų. Bet kažin, ar atsirastų toks, kuris iškęstu nepasikasęs...

Ne nuo organizmo užterštumo priklauso tas niežėjimas ir gumbai po įkandimo. Ir jokie geriami ar kt. iš anksto vartojami preparatai to nepakeis (nebent tie, kurie slopina naturalų organizmo imunitetą). Taigi, kas nutinka įgėlus uodui? Jis su savo seilėmis suleidžia tam tikrą "medžiagą", kuri dūrio metu turi slopinti skausmą, kad vargšo uodelio nepriplotų. Bet vieni yra jautresni, kitus greičiau "nuskausmina". Taigi, gavęs to uodo "kokteiliuko" organizmas reaguoja gynybiškai - todėl patinsta, susidaro mini uždegimukas. Vėl gi - kiekvienas organizmas kovoja skirtingai. O actas neutralizuoja tą uodo "kokteiliuką". Žinoma, reikia trint vos pastebėjus besikasant. Kai jau didžiausi gumbai - ne belaikas.

Jei įtariat, kad į įgėlimus vaiko organizmas reaguoja per smarkiai - bėkit pas alergologą, o nežaiskit kokias tai vitaminukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 28 rugpjūčio 2010 - 17:34
QUOTE(Astyte @ 2010 08 28, 13:25)
Sveikos,
Maniskiui irgi tinsta, bet vaistinej sake, kad siemet itin daug tokiu atveju, o juk  buna, kad keli ikandimai, vienas istino, kitas ne. kazkaip nedristu galvot, kad vaiko, 6 metu organizmas jau uzterstas, juolab, kad gyvenam kaime, tai ir musu paciu uzauginti vaisiai ir darzoves. Na, bet tai jau diskusija  be galo.
Man si produkcija labai patinka, mano seimos nariams taip pat, draugams irgi 4u.gif

o vat man netinsta, nors anksčiau beprotiškai tindavo. Vieną kartą net kraujo perpylimą darė. Ištino ranka, net pakelti negalėjau.

Mano sūnui irgi tinimas nenormalus prasideda kokiam vabzdžiui įgėlus. gėrėm alijošiaus sultis persikų skonio :)Tikrai po to tokių tinimų nebuvo.
QUOTE(pašnekutė @ 2010 08 28, 17:22)
Tai jei patepi  - neniežti, o jei neniežti - nekasinėji, jei nekasinėji - nesusidaro gumbai. Realiai, jei nekasinėtum, tai ir netintų. Bet kažin, ar atsirastų toks, kuris iškęstu nepasikasęs...

Ne nuo organizmo užterštumo priklauso tas niežėjimas ir gumbai po įkandimo. Ir jokie geriami ar kt. iš anksto vartojami preparatai to nepakeis (nebent tie, kurie slopina naturalų organizmo imunitetą). Taigi, kas nutinka įgėlus uodui? Jis su savo seilėmis suleidžia tam tikrą "medžiagą", kuri dūrio metu turi slopinti skausmą, kad vargšo uodelio nepriplotų. Bet vieni yra jautresni, kitus greičiau "nuskausmina". Taigi, gavęs to uodo "kokteiliuko" organizmas reaguoja gynybiškai - todėl patinsta, susidaro mini uždegimukas. Vėl gi - kiekvienas organizmas kovoja skirtingai. O actas neutralizuoja tą uodo "kokteiliuką". Žinoma, reikia trint vos pastebėjus besikasant. Kai jau didžiausi gumbai - ne belaikas.

Jei įtariat, kad į įgėlimus vaiko organizmas reaguoja per smarkiai - bėkit pas alergologą, o nežaiskit kokias tai vitaminukais.

manau, mes nesusikalbėjom.

Viena yra, kai iškyla gumbelis įgėlus uodui, o kita kai ten jau ne gumbelis, o visas gumbas ir dar su didžiausiu pūliniu viršuje. Oda aplinkuj tiek ištinsta, kad net pajuosta. Aš apie tokias reakcijas kalbu. Ir ne visokiais nežinomais vitaminais aš jį girdau, o tiesiog alijošiaus sulčių pusę buteliuko išgėrėm. Tikrai nepakenks.

O gal geriau alergologo siūlytas Zyrtekas? Ir gal jį geriau gerti visą vasarą? Pavasarį???? g.gif

vat ir sutapimas, nes dabar uodų įgėlimas pasibaigia tik gumbeliais, į kuriuos nėra skaudu žiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
sakykit, kurias sultis geriau gerti esant galvos seborejai? geltonos man labai neskanios, sakau gal kitos taip pat padetu? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

uzklydau ir as i temele. Drauge platina sios firmos produktus(labiau apsieme dirbti su sia produkcija del saves, kad pabande ir jai labai patiko).
Sako labai geri ir labai siulo man nuo spuogu(problema labai didele, vasara net negalejau uzsidet atviru rubu, nes visa nugara buvo labai baisiai isberta) pagerti alaviju sultys geltonam buteliuke..
Tai norejau paklausti del poveikio alaviju su uogu nektaru pvz? Gal toks pat, bet skanesnis variantas? biggrin.gif

O gal ka geresnio patarsite ir pasiulysite?... ax.gif
Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2010 08 29, 21:24)
sakykit, kurias sultis geriau gerti esant galvos seborejai? geltonos man labai neskanios, sakau gal kitos taip pat padetu? g.gif

teisybę pasakius, tai geltonam buteliuke jos skaniausios smile.gif
Sprendžiant odos problemas, geriau tiktų persikinės sultys.
QUOTE(orcheja @ 2010 09 01, 21:13)
Sveikos,

uzklydau ir as i temele. Drauge platina sios firmos produktus(labiau apsieme dirbti su sia produkcija del saves, kad pabande ir jai labai patiko).
Sako labai geri ir labai siulo man nuo spuogu(problema labai didele, vasara net negalejau uzsidet atviru rubu, nes visa nugara buvo labai baisiai isberta) pagerti alaviju sultys geltonam buteliuke..
Tai norejau paklausti del poveikio alaviju su uogu nektaru pvz? Gal toks pat, bet skanesnis variantas?  biggrin.gif

O gal ka geresnio patarsite ir pasiulysite?...  ax.gif
Aciu! 4u.gif

Visada ir pirmiausiai siūloma 90 dienų programa: visas tas dienas reikia gerti sultis ir nuo antros savaitės pradėti gerti ir sugerti probiotiką. Tai organizmo valymo programa. Jos metu gali ir spuogai išnykti, nes organizmas prasivalys, o gali ir daugiau atsirasti - tai rodys, kad visas šlamštas iškyla į paviršių (kiekvienam organizmui skirtingai), o po to galima ir kokius kitus pabandyt panaudot smile.gif
Čia aš taip manau. Gal kas smulkiau paaiškins.

Kokios ligos kaip gydomos
Atsakyti
O probiotikai is sitos firmos irgi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2010 09 02, 18:08)
O probiotikai is sitos firmos irgi?  blush2.gif

Taip smile.gif
Šitas
sorry, kad dedu iš kažkieno puslapio smile.gif Tiesiog ten viskas parašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2010 09 02, 23:19)
Aciu labai  4u.gif

Visada į sveikatą smile.gif

Ateina ligų sezonas - pats laikas pastiprinti savo sveikatą smile.gif Arba vaikų smile.gif Siūlau bičių pikį panaudot smile.gif 4u.gif
Atsakyti

i 
Ši tema yra ne skelbimų lenta ir joje diskutuojame apie produktus, o ne ieškome pirkti ar bandome parduoti. Tokio turinio žinutės bus šalinamos be įspėjimo, o pažeidėjams skiriami įspėjimai.

Moderatorės.
Atsakyti
Uzklydau ir as cia, ieskodama info apie FLP smile.gif

blogu atsiliepimu nei vieno neteko girdeti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2010 09 13, 16:05)
Uzklydau ir as cia, ieskodama info apie FLP  smile.gif 

blogu atsiliepimu nei vieno neteko girdeti  schmoll.gif

pati ką nors bandėte? g.gif
Atsakyti