Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė internetu

QUOTE(something else @ 2010 06 02, 09:52)
Žmogus, turintis psichologinių problemų. Aišku, kas jų neturi.. Bet čia - jau nemenkos.

Manau daugelis susikuria panasiu iliuziju ivairiais gyvenimo etapais (nebutinai internetiniu), daugelis turi baimiu ir nepasitikejimo savimi proverziu. Tik tokios busenos yra skirtingo lygio. Sita mergina ar moteris pati nesugeba saves myleti , todel kaip galima tiketis , kad kitas ja pamils.
Kai mane uzblokavo savo kontaktuose irgi buvo be galo skaudu, tiesiog plese sirdi. Isvedziau suniuka ejau ir galvojau viskas bus gerai viskas bus gerai. Jokiu piktu minciu.... ar galvojimo jog nemoku gyventi ar dar kazkas. Reikia suvokti kas esi, ko esi vertas. Jei kazkam nesi skirtas nereiskia, kad nesi skirtas kitam, labai plati tema. Beja kam reikia galiu atsiusti pozityvistiniu J. Murphy paskaitu (audio) mirksiukas.gif

Dabar pamasciau,kad interneto minusas tas, jog mazai tikro veiksmo ir labai daug vietos ir laiko fantazijai. O zmogaus fantazija... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 02 birželio 2010 - 11:23
Ypač, kai žmogų idealizuoji, o paskui jo netenki, griūna visas iš kortų statytas namelis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pabegusi @ 2010 06 01, 16:06)
paprasta ta meile internete...atsiunte man NORMALU laiska, as normaliai atsakiau, po poros dienu susitikom ir stai nei du metai nepraejo...nusipirkom nama kartu, planuojam vestuves ir vaikus...CHA...o is pradziu maniau nesamone tas internetas, ten vieni iskrypeliai bla bla...

Nu tai aisku iskrypeliai. Visi gi mes cia tokie smile.gif.

As tai pries tuos ilgus pasidusavimus internete. Laiko svaistymas. Susipazinai, susitikai, netiko - viso gero. Tiko - perki nama, planuoji vestuves ir vaikus smile.gif. Mes irgi taip padarem, tik namo neipirkom, pasitenkinom butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 06 02, 12:21)
Manau daugelis susikuria panasiu iliuziju ivairiais gyvenimo etapais (nebutinai internetiniu), daugelis turi baimiu ir nepasitikejimo savimi proverziu. Tik tokios busenos yra skirtingo lygio. Sita mergina ar moteris pati nesugeba saves myleti , todel kaip galima tiketis , kad kitas ja pamils.
Kai mane uzblokavo savo kontaktuose irgi buvo be galo skaudu, tiesiog plese sirdi. Isvedziau suniuka ejau ir galvojau viskas bus gerai viskas bus gerai. Jokiu piktu minciu.... ar galvojimo jog nemoku gyventi ar dar kazkas. Reikia suvokti kas esi, ko esi vertas. Jei kazkam nesi skirtas nereiskia, kad nesi skirtas kitam, labai plati tema. Beja kam reikia galiu atsiusti pozityvistiniu J. Murphy paskaitu (audio) mirksiukas.gif

Dabar pamasciau,kad interneto minusas tas, jog mazai tikro veiksmo ir labai daug vietos ir laiko fantazijai. O zmogaus fantazija...  doh.gif

Vat vat vat-labai teisingai- ner ko prisifantazuoti.Susipazinot,susitaret susitikti ir liuks-susitiksit pamatysit-kas kame ir kaip ir td. ir tp.
O ten del tu pigiu mergeliu- kaip kazkas rase-oj nejuokinkit- paparasciausia - vyrai yra vyrai- elementarus dalykas, tai mums moteriskems padusavimu uztenka, o vyrui- jei moteris patinka- jis jos nori- o kas tame baisaus??? Gyvenimas yra gyvenimas- ir tas dalykas yra normali fiziologija- tas pats kaip valgyti ir i tualeta eiti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malikusa @ 2010 06 04, 21:17)
Vat vat vat-labai teisingai- ner ko prisifantazuoti.Susipazinot,susitaret susitikti ir liuks-susitiksit pamatysit-kas kame ir kaip ir td. ir tp.
O ten del tu pigiu mergeliu- kaip kazkas rase-oj nejuokinkit- paparasciausia - vyrai yra vyrai- elementarus dalykas, tai mums moteriskems padusavimu uztenka, o vyrui- jei moteris patinka- jis jos nori- o kas tame baisaus??? Gyvenimas yra gyvenimas- ir tas dalykas yra normali fiziologija- tas pats kaip valgyti ir i tualeta eiti... smile.gif

Bet beda, kad vyrai nebutinai nori ypac patinkanciu moteru. Uztenka ir siaip kad tokia pusiau nieko butu... o mums nesinori buti tik zaislu, dar tikimes , kad sekas bus tik uztvirtinimas tolimesniu santykiu... rolleyes.gif
Atsakyti
Na ka, man regis baigesi mano internetines meiles istorija. Italas, kuris zadejo atvykt ir taip ten zarste graziausius zodzius matyt pamates, kad mano jausmai krypsta ir rimtesne puse matyt issigando ir nusprende "risti su siuo reikalu". Online manes vengia. Pries tai visuomet ieskodaves manes ir rases dabar to nebedaro. Na ka, liko suzeista kazkiek sirdele, nes kaip visada tikejau zodziais o ne vaiksmais ir per anksti leidau sau prisifantazuoti. Ka padarysim, zmones esam, tik gaila, akd truksta vyriskomo pasakyti "tu manes nebedomini", o pasirinktas butas teigti , kad yra paskendes darbuose. Labai gaila... angel_sadangel.gif nors zinau, kad ir gyvenime taip nutinka...
Atsakyti
kiek klaidų privėliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 06 16, 12:40)
Na ka, man regis baigesi mano internetines meiles istorija.

kaip ten sakoma - nesidžiauk radęs, neverk pametęs wink.gif jei ir toliau bendrausi su užsieniečiais internete, pamatysi, kad kai kuriais atvejais visada viskas vyksta pagal tą pačią schemą (kalbu apie tuos lovelasus ir jų makaronų kabinimus) ir nepulsi į jausmus taip. ne vienas žmogus tau čia sakė per daug nedėti širdies į visa šitai (nors suprantu - širdžiai neįsakysi). na linkiu tau atsigauti ir ieškok internete draugų, pažininčių, o meilė - niekad nežinai iš kur ji ateis wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 06 16, 14:21)
kiek klaidų privėliau  doh.gif

Svarbiausia, kad nepadarete dar didesniu gyvenimisku klaidu, kurias istaisyti sunkiau..Zinau toki viena vyruka, na jis zmogus su negalia, daznai uzmezgineja romanus internete, matyt jam malonu g.gif
Atsakyti
Pasakyti viena, padaryti kita, perdaug esu jautri betkokioms pazintims. Labai greitai zmones isileidziu i savo sirdi.

Dabar jau nesnekejom savaite buvau visa susinervavus, vel parase pasiaiskino viskas gerai. Nudaviau kalbos, nors pati suvokiu kaip tai absurdiskai atrodo biggrin.gif Gal dar ne taskas... tikiuos tikiuos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 06 16, 14:33)
Svarbiausia, kad nepadarete dar didesniu gyvenimisku klaidu, kurias istaisyti sunkiau..Zinau toki viena vyruka, na jis zmogus su negalia, daznai uzmezgineja romanus internete, matyt jam malonu g.gif

Na padariau. Pasitiketi tik zodziais ir dar italo, ar galima kvailiau pasielgt? blush2.gif Realiam gyvenime didziosios klaidos labiau daromos, bet siuo atveju nesugebejau nei virtualiems makaronams atsispirti biggrin.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

plepate apie meile internetu... tai as manau cia beveik i tema, nes musu pazintis prasidejo nuo sms isgirstos per radijo stoti ax.gif susitikome po poros dienu susirasinejimo, po dvieju metu susizadejome, po triju metu susituokeme ir toliau kuriame bendra ateiti rolleyes.gif sakyciau, kad Dievulis taip mus suvede wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 06 16, 15:36)
Pasakyti viena, padaryti kita, perdaug esu jautri betkokioms pazintims. Labai greitai zmones isileidziu i savo sirdi.

Dabar jau nesnekejom savaite buvau visa susinervavus, vel parase pasiaiskino viskas gerai. Nudaviau kalbos, nors pati suvokiu kaip tai absurdiskai atrodo  biggrin.gif Gal dar ne taskas... tikiuos tikiuos  blush2.gif
Papildyta:
Na padariau. Pasitiketi tik zodziais ir dar italo, ar galima kvailiau pasielgt?  blush2.gif Realiam gyvenime didziosios klaidos labiau daromos, bet siuo atveju nesugebejau nei virtualiems makaronams atsispirti  biggrin.gif

Sveikutė, 4u.gif na gal dar ne viskas taip blogai, kaip atrodo mirksiukas.gif gal tikrai turi daug darbų, juk visko gali būti smile.gif o jeigu ne,tai nenusimink kaip sakoma karčią patirtį galima nuryti- skrandžio ji negadina mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti