Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė internetu

Dian24. aciu uz palaikancius zodzius, na laikas viska parodys. Neimanoma man perprasti to zmogaus, gal delto kad viskas virtualu rolleyes.gif
Atsakyti
tai va kas dėl internetinių pažinčių su užsieniečiais. buvau šį savaitgalį susitikus su savo draugeliu italu. pažįstami mes jau bene 10 metų, na visą laiką mes buvom tik draugai, niekada ne užuominos nebuvo apie ką kitą. bet vis tiek per susitikimą tai pajutau tą begalinį lipšumą (ne visai tik draugiška linkme), kuris vos manes nenužudė tongue.gif biggrin.gif na kitokie tie italų vyrai, tikrai kitokie - tokio rūpesčio, dėmesio, atidumo ir pagarbos nesu sulaukusi nė iš vieno lietuvio (kuris, gal tik atrodo, bet toks naturalus ir įgimtas)- lengva susilydyti. tai nežinau gal grįšiu prie savo ankstyvos jaunystės teorijos vyrų tarp italų ieškot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bombonke: 21 birželio 2010 - 11:33
Šiandien pažiūrėjau dokumentinį filmą "Virtual Adultery and Cyberspace Love". Gana paveikianti informacija, kadangi rodoma keturių vaikų motina, turinti vyrą, tačiau 14 valandų per parą praleidžianti bekalbant su virtualiu žmogumi, kuris yra kitam gale svieto.. be to, tie virtualūs "meilužiai" vėliau susitiko, neturėjo apie ką kalbėti ir išsiskyrė smile.gif Moralas labai aiškus - išvaistytos ne valandos ar dienos, o mėnesiai, metai.. Ši moteris visiškai nebendravo ir nesirūpino savo vaikais, nes tuo tarpu verkdavo/pykdavo/džiaugdavosi su savo virtualiu draugu. Pamokanti istorija, siūlau pasižiūrėti smile.gif
Atsakyti
Akrilik, o kur rast si filmuka? 4u.gif

Na bendrauti metu metais man nepriimtina. As noriu griebti jauti uz ragu. Mano pasnekovas vis kalba apie numanoma atvykima ir prase duoti dar savaite kad viska tiksliau suzinotu. Tai bus matyt ar jam tos savaites uzteks. Bet as laiko taip svaistyt neketinu, pasieskau ir kitu pasnekovu. Dar yra leituvis su kuriuo planuoju susitikt artimiausiom dienom, nenoriu ir neleisiu sau pasinert i ilga amzinybe trunkanti virtualu bendravima. Man to niekad neuzteks, nes reikia tikro zmogaus ir tikro bendravimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 06 23, 18:59)
Akrilik, o kur rast si filmuka?  4u.gif

Na bendrauti metu metais man nepriimtina. As noriu griebti jauti uz ragu. Mano pasnekovas vis kalba apie numanoma atvykima  ir prase duoti dar savaite kad viska tiksliau suzinotu. Tai bus matyt ar jam tos savaites uzteks. Bet as laiko taip svaistyt neketinu, pasieskau ir kitu pasnekovu. Dar yra leituvis su kuriuo planuoju susitikt artimiausiom dienom, nenoriu ir neleisiu sau pasinert i ilga amzinybe trunkanti virtualu bendravima. Man to niekad neuzteks, nes reikia tikro zmogaus ir tikro bendravimo  smile.gif

Jeigu suprantate anglų kalbą -visas filmas yra čia: http://topdocumentar...rtual-adultery/ 4u.gif
Atleiskit už tokį asmenišką klausimą, bet kodėl jūs būtent su užsieniečiais internete norit susipažinti?
Atsakyti
Suprantu, labai ačiū 4u.gif

Nebūtinai su užseniečiais biggrin.gif Seniau dažniausiai susirašinėdavau ir susitikdavau su leituvaičiais. Ir dabar pašneku su vienu kitu. Galbūt greitu metu į pasimatymą nulėksiu. Tiesiog užseniečiams labiau simpatizuoju, nes jie moka labai ypatingai parodyti dėmesį, Jų komplimentai tokie, kad neįmanoma neištirpti. Juk kiekvienas žmogus bent trumpam nori jaustis ypatingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 06 23, 19:43)
Suprantu, labai ačiū  4u.gif

Nebūtinai su užseniečiais  biggrin.gif  Seniau dažniausiai susirašinėdavau ir susitikdavau su leituvaičiais. Ir dabar pašneku su vienu kitu. Galbūt greitu metu į pasimatymą nulėksiu. Tiesiog užseniečiams labiau simpatizuoju, nes jie moka labai ypatingai parodyti dėmesį, Jų komplimentai tokie, kad neįmanoma neištirpti. Juk kiekvienas žmogus bent trumpam nori jaustis ypatingas  mirksiukas.gif

Yra ir Lietuvos vyrų tokių, nuo kurių apsąla širdis. Bet kiekvienam savo. 4u.gif
Atsakyti
As ir neneigiu, kad yra 4u.gif Man asmeniskai svarbu ne tautybe, o kokybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 06 23, 19:43)
Tiesiog užseniečiams labiau simpatizuoju, nes jie moka labai ypatingai parodyti dėmesį, Jų komplimentai tokie, kad neįmanoma neištirpti. Juk kiekvienas žmogus bent trumpam nori jaustis ypatingas  mirksiukas.gif

Pati suprantat, kad apsigaunat 4u.gif Man tai užsienyje labai nepatikdavo ir vargindavo - žmonės patys pripažįsta, kad jie geriau mals nesąmones apie šilkinius plaukus, smaragdo spalvos akis, kerincias lupas, negu sakys tiesą, be to tai sakoma visoms be išimties. Taip kad komplimentai nerodo susižavėjimo konkrečiu žmogumi, tampi tiesiog iš daugelio išskirtinių. O jeigu nutrauki bendravimą po visų tų verkšlenimų apie tavo grožį, net nemirktelės ir varys prie kitos.
Nekalbu būtent apie jus, tikrai ne, bet iš mano pažįstamų, draugės susipažinusios internete su užsieniečiais italais, arabais ir pan, tikrai ne gražuolės ir vargu ar į merginas apskritai panašios, o jiems tampa "ypatingiausiomis" biggrin.gif
Geriau žvirblis rankoj, nei briedis girioj, va biggrin.gif 4u.gif Dar klausimas, ar tas briedis norės atlėkt iki jūsų.. Ir lašas realybės, o ne saldumo irgi niekam nepakenkė smile.gif
Atsakyti
O aš turiu aukso viduriuką: lietuvį užsienyje. biggrin.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akrilik @ 2010 06 25, 12:23)

Geriau žvirblis rankoj, nei briedis girioj, va  biggrin.gif  4u.gif Dar klausimas, ar tas briedis norės atlėkt iki jūsų.. Ir lašas realybės, o ne saldumo irgi niekam nepakenkė smile.gif

Šiuo klausimu jums visiškai pritariu ir jau minėjau, kad neatmetu galimybės bendrauti ir susitikinėti su lietuviais. Išsilaikysiu paskutini egzamina šiemet ir susitiksiu su vienu gerbėju. O dėl "briedžio" parodys laikas. Jei neatlėks bus viskas aišku. mirksiukas.gif Betkokiu atveju aš nieko neprarandu, nes nieko neatmetu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegė @ 2010 06 25, 12:49)
O aš turiu aukso viduriuką: lietuvį užsienyje.  biggrin.gif  wub.gif  thumbup.gif

Ir reikėjo gi čia dabar girtis unsure.gif ... juokauju mirksiukas.gif thumbup.gif o pati kur užsienyje ar lietuvoj? rolleyes.gif
Atsakyti