Dian24. aciu uz palaikancius zodzius, na laikas viska parodys. Neimanoma man perprasti to zmogaus, gal delto kad viskas virtualu

tai va kas dėl internetinių pažinčių su užsieniečiais. buvau šį savaitgalį susitikus su savo draugeliu italu. pažįstami mes jau bene 10 metų, na visą laiką mes buvom tik draugai, niekada ne užuominos nebuvo apie ką kitą. bet vis tiek per susitikimą tai pajutau tą begalinį lipšumą (ne visai tik draugiška linkme), kuris vos manes nenužudė
na kitokie tie italų vyrai, tikrai kitokie - tokio rūpesčio, dėmesio, atidumo ir pagarbos nesu sulaukusi nė iš vieno lietuvio (kuris, gal tik atrodo, bet toks naturalus ir įgimtas)- lengva susilydyti. tai nežinau gal grįšiu prie savo ankstyvos jaunystės teorijos vyrų tarp italų ieškot

Šiandien pažiūrėjau dokumentinį filmą "Virtual Adultery and Cyberspace Love". Gana paveikianti informacija, kadangi rodoma keturių vaikų motina, turinti vyrą, tačiau 14 valandų per parą praleidžianti bekalbant su virtualiu žmogumi, kuris yra kitam gale svieto.. be to, tie virtualūs "meilužiai" vėliau susitiko, neturėjo apie ką kalbėti ir išsiskyrė
Moralas labai aiškus - išvaistytos ne valandos ar dienos, o mėnesiai, metai.. Ši moteris visiškai nebendravo ir nesirūpino savo vaikais, nes tuo tarpu verkdavo/pykdavo/džiaugdavosi su savo virtualiu draugu. Pamokanti istorija, siūlau pasižiūrėti

Akrilik, o kur rast si filmuka?
Na bendrauti metu metais man nepriimtina. As noriu griebti jauti uz ragu. Mano pasnekovas vis kalba apie numanoma atvykima ir prase duoti dar savaite kad viska tiksliau suzinotu. Tai bus matyt ar jam tos savaites uzteks. Bet as laiko taip svaistyt neketinu, pasieskau ir kitu pasnekovu. Dar yra leituvis su kuriuo planuoju susitikt artimiausiom dienom, nenoriu ir neleisiu sau pasinert i ilga amzinybe trunkanti virtualu bendravima. Man to niekad neuzteks, nes reikia tikro zmogaus ir tikro bendravimo

Na bendrauti metu metais man nepriimtina. As noriu griebti jauti uz ragu. Mano pasnekovas vis kalba apie numanoma atvykima ir prase duoti dar savaite kad viska tiksliau suzinotu. Tai bus matyt ar jam tos savaites uzteks. Bet as laiko taip svaistyt neketinu, pasieskau ir kitu pasnekovu. Dar yra leituvis su kuriuo planuoju susitikt artimiausiom dienom, nenoriu ir neleisiu sau pasinert i ilga amzinybe trunkanti virtualu bendravima. Man to niekad neuzteks, nes reikia tikro zmogaus ir tikro bendravimo

QUOTE(*Mirabella* @ 2010 06 23, 18:59)
Akrilik, o kur rast si filmuka?

Jeigu suprantate anglų kalbą -visas filmas yra čia: http://topdocumentar...rtual-adultery/

Atleiskit už tokį asmenišką klausimą, bet kodėl jūs būtent su užsieniečiais internete norit susipažinti?
Suprantu, labai ačiū
Nebūtinai su užseniečiais
Seniau dažniausiai susirašinėdavau ir susitikdavau su leituvaičiais. Ir dabar pašneku su vienu kitu. Galbūt greitu metu į pasimatymą nulėksiu. Tiesiog užseniečiams labiau simpatizuoju, nes jie moka labai ypatingai parodyti dėmesį, Jų komplimentai tokie, kad neįmanoma neištirpti. Juk kiekvienas žmogus bent trumpam nori jaustis ypatingas

QUOTE(*Mirabella* @ 2010 06 23, 19:43)
Suprantu, labai ačiū
Seniau dažniausiai susirašinėdavau ir susitikdavau su leituvaičiais. Ir dabar pašneku su vienu kitu. Galbūt greitu metu į pasimatymą nulėksiu. Tiesiog užseniečiams labiau simpatizuoju, nes jie moka labai ypatingai parodyti dėmesį, Jų komplimentai tokie, kad neįmanoma neištirpti. Juk kiekvienas žmogus bent trumpam nori jaustis ypatingas 

Yra ir Lietuvos vyrų tokių, nuo kurių apsąla širdis. Bet kiekvienam savo.

As ir neneigiu, kad yra
Man asmeniskai svarbu ne tautybe, o kokybe

QUOTE(*Mirabella* @ 2010 06 23, 19:43)
Tiesiog užseniečiams labiau simpatizuoju, nes jie moka labai ypatingai parodyti dėmesį, Jų komplimentai tokie, kad neįmanoma neištirpti. Juk kiekvienas žmogus bent trumpam nori jaustis ypatingas 

Pati suprantat, kad apsigaunat

Nekalbu būtent apie jus, tikrai ne, bet iš mano pažįstamų, draugės susipažinusios internete su užsieniečiais italais, arabais ir pan, tikrai ne gražuolės ir vargu ar į merginas apskritai panašios, o jiems tampa "ypatingiausiomis"

Geriau žvirblis rankoj, nei briedis girioj, va

QUOTE(Akrilik @ 2010 06 25, 12:23)
Geriau žvirblis rankoj, nei briedis girioj, va

Šiuo klausimu jums visiškai pritariu ir jau minėjau, kad neatmetu galimybės bendrauti ir susitikinėti su lietuviais. Išsilaikysiu paskutini egzamina šiemet ir susitiksiu su vienu gerbėju. O dėl "briedžio" parodys laikas. Jei neatlėks bus viskas aišku.

QUOTE(Miegė @ 2010 06 25, 12:49)
Ir reikėjo gi čia dabar girtis