Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė internetu

Oj wub.gif Visai suprantama, kad apsisuka galva, kad mintys sukasi ne realybeje, o virtualioje erdveje.
Apmaudu, kad tas ale nuostabus zmogus, tikriausiai nera toks, kokiu save piesia.
Noreciau palinketi atsitraukti, atsiriboti, pasistengti siek tiek primirsti ji, ir viska apskritai.
Jei jis nores pateisinti viska, apie ka kalbejote, pats imsis iniciatyvos ir kuo greiciau. Jei ne - tegul tai liks kazkas, kas suzavejo, intrigavo, dziugino. Bet tegul LIKS kazkur praeity, neverta to tempti toliau i prieki schmoll.gif Cia mano pamastymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaigele @ 2009 10 18, 19:03)
Oj  wub.gif  Visai suprantama, kad apsisuka galva, kad mintys sukasi ne realybeje, o virtualioje erdveje.
Apmaudu, kad tas ale nuostabus zmogus, tikriausiai nera toks, kokiu save piesia.
Noreciau palinketi atsitraukti, atsiriboti, pasistengti siek tiek primirsti ji, ir viska apskritai.
Jei jis nores pateisinti viska, apie ka kalbejote, pats imsis iniciatyvos ir kuo greiciau. Jei ne - tegul tai liks kazkas, kas suzavejo, intrigavo, dziugino. Bet tegul LIKS kazkur praeity, neverta to tempti toliau i prieki  schmoll.gif  Cia mano pamastymas  4u.gif

Štai malonus padrąsinamas žodis, tą ir stengiuosi daryti, žmogus, kuriam esu reikalinga ir svarbi ims jautį už ragų, jei ne, reiškia taip ir turėjo būti, užsimiršti ir nuslinkti. Žinau, aplinkinių akimis tai visiškas absurdas atrodo, kokie suaugę žmonės gali užsiiminėti tokiais žaidimais. Bet aš apie jį viską (taip bent jau manau) žinau, ką jis šiandien veikė, kur buvo, kaip jautėsi. Žinau ir jo vidinį pasaulį... Tikiuosi, kad žinau
Atsakyti
Versija - jis vedęs, internete ieškosi sau neįpareigojančios pramogos.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2009 10 18, 19:19)
Versija - jis vedęs, internete ieškosi sau neįpareigojančios pramogos.

Ar vedęs vyras galėtų kas vakarą po kelias valandas nuo nieko nesislėpdamas ir neapsimesdamas kalbėtis telefonu?
Atsakyti
4u.gif
va va, net Navaitis yra pasakes, kad jeigu susirasinetojas po 5-8 laisku nepasiulo jums susitikti- geriau tokia neva "pazinti" nutraukti ir nepuoseleti vilciu...
Atsakyti
Kas tas Navaitis?
Atsakyti
Kuomet sutiksit vyra, kuris tures realiu pasiulymu su realiom galimybem juos ivykdyt, tuomet suprasit kiek laiko gaisot. Kuomet as kazko noriu (but su vyru, atostogaut, isteket..) manes niekas nesustabdys, kad tai padaryciau. O kas cia ta vyra stabdo? ax.gif Jums tikrai nekelia itarimo? Is kur tiek kantrybes??
Patarimas - pasakykit tam vyrui, kokiais kontaktais su jumis susisiekt ir kuomet jis nores ne tik pasipasakot apie tai, kaip jauciasi, bet tures galutini pasiulyma kur ir kada susitikt, tuomet gales kreiptis. Dekit taska, nes stiprybe yra tik bunant kartu, o dabar abu prilipe tai prie kompo, tai prie mobilaus visa para blink.gif Ka gali zinot kas kitam gale ekrano slepiasi?
Papildyta:
P.S Niurzgike, kiek zinau Navaitis psichologas, besirupinantis butent poros santykiais g.gif Be to, turi sukures savo pazinciu portala, tai matyt siek tiek patirties virtualiuose dalykeliuose turi
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2009 10 18, 18:25)
4u.gif
va va, net Navaitis yra pasakes, kad jeigu susirasinetojas po 5-8 laisku nepasiulo jums susitikti- geriau tokia neva "pazinti" nutraukti ir nepuoseleti vilciu...

nesąmonė. Su savuoju susutikau po pusės metų intensyvaus bendravimo.

O temos autorei ką galiu pasakyt... Matyt jis labai kompleksuotas žmogus. Ar jūs jam rodėte savo nuotrauką?

Man buvo panašiai. Bendravom, skambučiai, pokalbiai, įsimylėjau internetu. Atsiuntė savo foto - sad.gif Visai nepatiko, tačiau vistiek traukė mane. Ir ką - susitikom ir nebeišsiskyrėm, dabar jis man gražiausias visam psauly wub.gif

Atsakyti
Ir del to, kad jums pasiseke, galite uztikrinti, kad tas vyras su kuriuo autore bendrauja tikrai pasirodys? Cia kaip nusipirkus traukinio bilieta tiketis islost traukini. Zmones noriai bendrauja tik virtualiai ir taip metu metus, bet jei viena puse nori kurt ateiti, o tam verkiant reikia susitikimo, tuo tarpu kita puse to kategoriskai atsisako? Ilgai laukes dar palauk ir nezinia ko sulauksi.. unsure.gif
Atsakyti
Netikiu, manau kaip tik vyrai pasitiki savim labai. Kad ir koks baisiausias butu, neatmeta minties su karaliene permiegoti, jei pasitaikytu proga. Kazkada skaiciau, kai jaunas vaikinas susipazino internete su panele(ji taip prisistate). Irgi ilgai bendravo, ji stsisakinejo su juo susitikti. Tas vaikinas kazkokiu tai budu isiaiskino kur ji gyvena ir atvaziaves prie namu lauke jos. O, ji pasirodo istekejus, jo mamos metu moteris. Ir nors vaikinas prase jos susitikineti, nes negalejo be jos gyventi, ji tu santykiu nepratese. Nesakau, kad temos autorei taip pat gali atsitikti, bet jo tas kategoriskas atsisakymas, neturi rimto pagrindo. Kas vienam grazu, kitam gal atvirkciai. Kaip jis gali nuspresti uz ja? Cia tiesiog paprastas laviravimas jausmais. Gal zmogus taip smaginasi. Dar gali buti ir tokia tikimybe, kad fiziskai nesveikas. g.gif Tik nesuprantu, kodel ieskojo pazinties, jei nesutinka susitikti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2009 10 18, 19:28)
Kas tas Navaitis?

Navaitis, kaip sake Akrilik, psichologas... specializuojasi butent sitoj srity... seimos, santuokos ir pns...

Galim sutikti su juo, galim ne, as tik perfrazavau ji... bet noreciau su juo sutikti... vis tik, jeigu tau tas zmogus rupi-tai tu visom isgalem noresi greiciau ji pamatyti... ar tai nenaturalu???
Atsakyti
Pusę metų unsure.gif ir iš kur pas jus tiek kantrybės? Jūsų vietoj kalbinčiau susitikt, juk per tą laiką tikrai turėjo patikėt, kad jis jums rūpi, nesvarbu, kaip atrodo.
Atsakyti