Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė internetu

QUOTE(BarbaraStar @ 2009 10 18, 14:31)
Bėda. Jis kompleksuoja savo išvaizdos, bijo mane, gražią moterį prarasti ir be kovos atiduoti kokiam "gražuoliukui", "juk visoms moterims tai labai svarbu".
Imi rodyti iniciatyvą, bandai išjudinti visus reikalus, galiausiai pasistengi net ultimatumą paskelbti - niekas nepadeda. Jis tvirtina, kad susitikęs su savo svajonių moterimi praras ją net nespėjęs pasidžiaugti, ji išsigąs jo išvaizdos. Atrodo, lyg būtų kažkoks pasaulio pabaisa, o taip toli gražu nėra.

O gal jis turi kokia nors fizine negalia? Gal nevaiksto, ar suzalotos jo veidas?
Kazkaip susidare toks vaizdas, kad su jo isvaizda kazkas negerai ir todel jis bijo to susitikimo, stengiasi kiek galima labiau ji atitolinti, nes zino, kad po to susitikimo Jus ji paliksite.
Ar matete jo foto, ar bendravote online su vaizdu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatita: 18 spalio 2009 - 23:18
QUOTE(due drops @ 2009 10 18, 16:29)
Itariu,kad tai 40metis transeksualas. cool.gif

arba kazkas panasau i tai.....
jei taip vengia viesumos...
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2009 10 18, 20:41)
nesąmonė. Su savuoju susutikau po pusės metų intensyvaus bendravimo.

O temos autorei ką galiu pasakyt... Matyt jis labai kompleksuotas žmogus. Ar jūs jam rodėte savo nuotrauką?

Man buvo panašiai. Bendravom, skambučiai, pokalbiai, įsimylėjau internetu. Atsiuntė savo foto - sad.gif Visai nepatiko, tačiau vistiek traukė mane. Ir ką - susitikom ir nebeišsiskyrėm, dabar jis man gražiausias  visam psauly  wub.gif

Savo nuotrauką rodžiau ir ne vieną. Tuo tarpu jis man - tik vieną. Ir nieko, dėl ko galėtų šitaip kompleksuoti nepastebėjau. Jokios negalios taip pat neturi. Pati jau nebežinau, ko prisigalvoti, kas toje išvaizdoje paslėpta.
Ir va būtent, kad bendraujant ne išvaizda svarbi, o žmogaus vidus.

Kalbinti kalbinu jau ilgai ir nuobodžiai, kiek nesutarimų vien dėl to yra kilę. matyt jam dar mažai pusės metų, kad įsitikintų mano kėslais, norais ir jausmais.
Papildyta:
QUOTE(Renatita @ 2009 10 19, 00:17)
O gal jis turi kokia nors fizine negalia? Gal nevaiksto, ar suzalotos jo veidas?
Kazkaip susidare toks vaizdas, kad su jo isvaizda kazkas negerai ir todel jis bijo to susitikimo, stengiasi kiek galima labiau ji atitolinti, nes zino, kad po to susitikimo Jus ji paliksite.
Ar matete jo foto, ar bendravote online su vaizdu?  g.gif

Foto mačiau, online vaizdu nebendravome. Taip, jis tą ir teigia, kad susitikusi mesiu jį. Fizinės negalios neturi, su veidu viskas tvarkoje. Jau nebežinau, ką ir begalvoti
Atsakyti
QUOTE(BarbaraStar @ 2009 10 19, 10:19)
Savo nuotrauką rodžiau ir ne vieną. Tuo tarpu jis man - tik vieną.

O Jums nekeista, kad tiek laiko bendraujant, jis tik viena savo foto atsiunte, kai tuo tarpu Jus nusiuntete jam nemazai? g.gif
Gal ta foto visai ne jo? As lieku prie tos minties, kad kazkas negerai su jo isvaizda ir, kad jis net ne savo foto atsiunte unsure.gif
Atsakyti
Manau, kad atsiuntė savo, bet joje kažkas paslėpta, kažko nesimato. Jaučiuos, lyg reikėtų gyvenimo mįslę įminti
Atsakyti
QUOTE(BarbaraStar @ 2009 10 19, 14:17)
Manau, kad atsiuntė savo, bet joje kažkas paslėpta, kažko nesimato. Jaučiuos, lyg reikėtų gyvenimo mįslę įminti

na ...belieka speti, kad jis tyliai ramiai smaginasi...
Atsakyti
QUOTE(BarbaraStar @ 2009 10 19, 13:17)

Ar ten tik veidas matosi? Kur fotografuota, patalpoje ar gamtoje kazkur?
Kodel sakote, kad ten kazkas paslepta? g.gif

Neprasete daugiau foto? Jeigu prasete, tai koks atsakymas buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatita: 19 spalio 2009 - 13:52
Nuotraukoje jis vienas, patalpoje, beveik visu ūgiu. O paslėpta... Galbūt kažkas slypi po drabužiais, nežinau. Bijau kvailų versijų prisigalvoti.
Paprašius nuotraukos, atsakymas - daugiau neturiu. Seniau buvau gavusi antrą nuotrauką, bet tik jas dvi ir tesu mačiusi per visą bendravimą.
Atsakyti
Hm.. Nu tikrai keista g.gif
Zinant kur gyvena ar dirba galima butu "pastebeti" ji pasislepus kaip nors - gal kas paaisketu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2009 10 19, 15:53)
Hm.. Nu tikrai keista  g.gif
Zinant kur gyvena ar dirba galima butu "pastebeti" ji pasislepus kaip nors - gal kas paaisketu  blush2.gif  ax.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2009 10 18, 16:39)
Versijos? Jis- moteris .

ir gera aktore - telefonu balsa i vyriska pakeicia... , Oskaras garantuotas.
QUOTE(BarbaraStar @ 2009 10 19, 10:19)
Jau nebežinau, ką ir begalvoti

Impotentas.....

QUOTE(BarbaraStar @ 2009 10 19, 14:08)
Nuotraukoje jis vienas, patalpoje, beveik visu ūgiu. O paslėpta... Galbūt kažkas slypi po drabužiais, nežinau.

Kelka cia ta nuotrauka - greit atskleisim visas misles.
Atsakyti
Labai panašų variantą ir aš prieš kiek laiko turėjau, tik truko viskas daug trumpiau ir ne 10 metų vyresnis buvo tongue.gif

Savaitę vyko veiksmas, susipažinom internete (nuo to laiko aš daugiau ten nelendu), biggrin.gif susirašinėjom sms tongue.gif
Irgi aiškino, kad jis labai negražus, taip pat visokių versijų buvau prisigalvojus, bet foto kelias pamačiau, tada truputuką apsiraminau smile.gif Ne gražuolis, bet ir ne iš tų, kur pamačius pabėgi biggrin.gif Jo, neturėjo jis ką veikti, tai man per dienas sms siųsdavo doh.gif biggrin.gif Jau po kelių dienų tas per didelis dėmesys ir kvaili klausimai (pvz, ką tu manai apie tokias poras, kai išsiskyria ir tada kuris vienas žudosi? ) blink.gif biggrin.gif Kai atėjo pasimatymo diena, aš ėjau grynai iš smalsumo blush2.gif

Na normalus bachūras, kai pamačiau, tik stambesnis galėtų būt tongue.gif Ir visą laiką kol kartu vaikščiojom, jis man pasakojo apie save, savo gyvenimą, pomėgius ir klausinėjo manęs visokių nesąmoningų dalykų doh.gif

Kažką lyg ir šnekėjom dar, kad kada reiks susimatyt vėl, bet po tos dienos, parašiau aš jam sms, kad jis labai fainas ir tt, bet mums nelemta būti kartu... Na žinot tuos atvejus, kai reikia kultūringai pasakyti eik velniop tongue.gif

Tai va ir tiek, temos autorei patarčiau imt jautį už ragų, rimtai, gal pasekti g.gif , nes taip tęstis toliau negali, mano patarimas būtų nukreipti jūsų santykius į vieną arba kitą pusę 4u.gif
Atsakyti