Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė internetu

Žaidimas šiuo atveju skaudinantis labiausiai moteriškąją pusę. Jei tikrai žmogus patinka, sieksi kuo greičiau susitikti, o ne atidėliosi, nebent žinai, kad tai niekur nenuves, kad visa ką esi sakęs išgalvota smile.gif
Atsakyti
Meile internetu- apsurdas. Pilna visokiu iskrypeliu, pedofilu, aferistu... jei normalus zmogus gali antra puse susiratsi ir be interneto.
Atsakyti
Kazkaip man cia viskas labai nerimta g.gif
Ir isvis, koks normalus vyras sitaip spalstytusi tiek laiko? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleskaitra @ 2010 05 03, 17:53)
Meile internetu- apsurdas. Pilna visokiu iskrypeliu, pedofilu, aferistu... jei normalus zmogus gali antra puse susiratsi ir be interneto.

as su savo italiuku susipazinau per skypa. jau 3m. kartu, 2 metai as italijoje, siais metais tuokiames. taigis, niekada nesakyk niekada blush2.gif
Atsakyti
Taip jau išėjo, kad atsirado dvi identiškos temutės(kita skyrelyje iki vedybų), bet ir čia papostinsiu savo būsenas... gal išvirs į diskusiją...
Na ką mergytės, man regis įklimpau. Visada buvau už internetines pažintis, nes kitu būdu gyvenime susipažįstu pernelyg retai, kad man tokio bendravimo pakaktų. Bet dabar jau tikrai esu pasimetus ir nebesu tikra ar tai jau tikrai yra gerai. Paskutiniu metu internete susipažinau su vienu italu. Jis gerokai vyresnis, tariamai issiskyres ir turi dukryte. Iš pradžių daug juokavo su manim, flirtavo. Jau vien iš nuotraukų pajaučiau jam nemažą trauką. Kartą bekalbant pareiškė, kad visad su manim juokavo ir reikia nepamiršti, kad esam labai toli vienas nuo kito ir esam tik draugai. Manau kiekviena užmegzdama pažintį, kad ir internete na prisikuria visokių fantazijų, todėl nusiminiau kai jis taip pasakė. Paklausiau, kas jį inspiravo būtent taip pasakyti, nes iki tol labiau smagiai kalbėdavom. Tada jis pareiškė, kad nieko nenori įskaudinti. Pasijaučiau taip lyg manęs gailėtųsi, kad štai vargšei mergaitei neužgaut širdies ir taip jam pasakiau. Tada jis pareiškė, kad tikrai manęs nesigaili, kad jam patinku ir dominu, tik jis labiau nerimauja dėl paties savęs, kad neliktų nusivylęs. Na ir nuo to pokalbio prasidėjo tokie rimtesni pašnekesiai. Jis visdar daug juokaudavo, nes yra labai šmaikštus žmogus, bet pakalbėdavom ir rimtai. Jis sakydavo "now seriuos moment" biggrin.gif Žodžiu tie "seriuos moment'ai" išaugo į tai, kad prieš porą dienų pareiškė jog noretų pas mane atvykti. doh.gif Kol žaidi "žaidimą" viskas paprasta, o kai pagalvoji rimčiau pasidaro baisu. Iš tiesų turiu daug baimių ir abejonių dėl visko: jo metų, jo tautybės, dėl to, kad galiu jam nepatikti arba jis man ir graži iliuzija suduš. Jei atvyktų net nežinočiau kaip jį užimti, nes nevairuoju. verysad.gif O jeigu viskas būtų gerai ir gimtų kažkokie jausmai, tai dar baisiau, kaip reikėtų palaikyti santykius esant tokiam atstumui ir tt. Be to, kaip jau sakiau jis dažnai juokauja. Vienas iš jo pokštelių "Ill come and kidnap you". Kartą užmačiau, kad facebooke kitai merginai parašė labai panašiai . "This photo look too sweet, someone can come and kidnap you : )". Labai įsižeidžiau dėlto, pasakiau, kad man nepatinka jog jis tuos pačius juokelius visoms rašo. Jis visaip gynėsi, atsiprašinėjo,sakė, kad išvis gali ištrint facebook'o anketą jei noriu,todėl susitaikėm, bet širdyje liko kartėlis. Dabar ir mąstau, gal jis su kokia 20 čia tąpatį susirašinėja ir taip pat žada atvykti. Perdaug jau meilūs tie jo žodžiai... gyvenime nesu girdėjus nieko gražesnio unsure.gif Nenoriu savęs apgaudinėti, bet niekaip negaliu jo išmest iš galvos. doh.gif Galvoju net nenormalu taip įsižiūrėt į žmogų jo nemačius ir net nepažįstant. Man baisu. Ačiū už dėmesį 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
Mano nuomone, sakyti komplimentus moterims pas juos jau igimta. Del to mums kazkaip sunkoka suvokti, priimti. Matau, kad susitikimui jus dar nepasiruosus. Bet turis kelis variantus: arba pasakyti jam, kad dar anksti (arba daug darbo), arba tegu atvyksta, susitikus jus nieko neprarasit, maziau tempsis guma, nes veliau dar labiau galit nusivilti.

Bet. Su internetinem draugystem ir susitikimais reikia atsargiai 4u.gif Aisku, nieko nesakau, kad buna labai graziu ir romantisku istoriju, bet mano nuomone tokia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif na suprantu,kad ne viena abejonė kankina,bet yra vienas dalykas,kuris mano manymu yra tavo naudai smile.gif T.y. kad jis nori pas tave atvažiuoti,o ne kviečiasi pas save mirksiukas.gif ,nes va jei sakytų atvažiuok į Italiją tai čia jau gal nelabai,nes nepažįstamas vyriškis velniai žino kas gali nutikt,o dabar JIS rizikuoja na vistiek į kitą šalį pas nė karto realiai nematytą merginą smile.gif bet patarčiau dar kiek laiko pabendraut,dar labiau jį pažint tegul daugiau pasakoja kuo daugiau apie save,kad būtų kuo tikresnė dėl jo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2010 05 08, 17:37)
Sveika 4u.gif  na suprantu,kad ne viena abejonė kankina,bet yra vienas dalykas,kuris mano manymu yra tavo naudai smile.gif T.y. kad jis nori pas tave atvažiuoti,o ne kviečiasi pas save mirksiukas.gif ,nes va jei sakytų atvažiuok į Italiją tai čia jau gal nelabai,nes nepažįstamas vyriškis velniai žino kas gali nutikt,o dabar JIS rizikuoja na vistiek į kitą šalį pas nė karto realiai nematytą merginą smile.gif bet patarčiau dar kiek laiko pabendraut,dar labiau jį pažint tegul daugiau pasakoja kuo daugiau apie save,kad būtų kuo tikresnė dėl jo 4u.gif

Ačiū už patarimus merginos. Dabar taip ir darom vis pebendraujam ir pamažu sužinom vis daugiau vienas apie kitą. Viskas būtų gerai, bet mums abiems neramu ar taip pat patiksim realybej, ar smagu bus kartu. Kolkas keitemes tik nuotraukom todel ryt sake eis ieskoti kameros ir va kazkiek gal labiau paaiskes ar imanomos kokios realesnes simpatijos smile.gif Jau pastebejau, kad jis uzsikabliavo ties manim. Is pradziu kai susipazinom tai ne visada pakalbindavo kada budavo online, vis sededavo tam pazinciu puslapy kur susitikom arba facebooke. O dabar jau ziuriu nebesedi biggrin.gif Dvi dienas nesnekejom tai parase i skype "if im not looking for you, u dont remember me". Gal visai neblogas ženklas jeigu pasigenda rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dėl kameros labai gera mintis smile.gif jeigu viskas bus tvarkoj tada jau vienas rūpestis dėl bendravimo atkris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2010 05 09, 17:10)
Dėl kameros labai gera mintis smile.gif  jeigu viskas bus tvarkoj tada jau vienas rūpestis  dėl bendravimo atkris smile.gif

Greiciau ne del bendravimo, bet dėl išvaizdos smile.gif dar būtų gerai ir telefonu pakalbėti. Tiesiog nenoriu nenatūraliai spartinti įvykių. Geriau tegu viskas savaime išeina, o bus kaip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 05 07, 20:10)
Man baisu. Ačiū už dėmesį  4u.gif  unsure.gif

tai sakyk tegu važiuoja. iš mano praktikos tokių pažinčių: pas mane "važiavo" koks 20; atvažiavo - 0 biggrin.gif na aš tai patarčiau neimt labai į galvą ir širdį tokių diedų, nes jie yra tipiniai makaronų kabintojai (kuom pati įsitikinai). ir nebūk naivi, draugiškai patariu, žinau, kad galima įsimylėti žmogų ir tokiu būdu, bet vyram reikia fizinio kontakto arba šiaip labai gero ir ilgalaikio susibendravimo. o šiaip užsieniniai vyrai žino, kas lietuvės per mergelės - "nusivylusios vyrais, ištroškusios dėmesio" tuom ir naudojas - vieniems užtenka pakabint makaronus, kiti gi atvažiuoja paturistauti ir dar pigaus sexo su naivia lietuvaite. taip kad būk tvirta, ledinė pana wink.gif biggrin.gif na aš tai tiems "važiuotojam" iš karto paskau nebus jokio sexo, važiuok į lietuvą jei nori, susitiksim - rezultatas kaip jau ir minėjau. o kokios meilės prieš tai buvo. taip kad. neprarask proto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bombonke @ 2010 05 10, 15:42)
tai sakyk tegu važiuoja. iš mano praktikos tokių pažinčių: pas mane "važiavo" koks 20; atvažiavo - 0 biggrin.gif na aš tai patarčiau neimt labai į galvą ir širdį tokių diedų, nes jie yra tipiniai makaronų kabintojai (kuom pati įsitikinai). ir nebūk naivi, draugiškai patariu, žinau, kad galima įsimylėti žmogų ir tokiu būdu, bet vyram reikia fizinio kontakto arba šiaip labai gero ir ilgalaikio susibendravimo. o šiaip užsieniniai vyrai žino, kas lietuvės per mergelės - "nusivylusios vyrais, ištroškusios dėmesio" tuom ir naudojas - vieniems užtenka pakabint makaronus, kiti gi atvažiuoja paturistauti ir dar pigaus sexo su naivia lietuvaite. taip kad būk tvirta, ledinė pana wink.gif  biggrin.gif  na aš tai tiems "važiuotojam" iš karto paskau nebus jokio sexo, važiuok į lietuvą jei nori, susitiksim - rezultatas kaip jau ir minėjau. o kokios meilės prieš tai buvo. taip kad. neprarask proto wink.gif

Na jūs šnekate labai protingai ir pagrįstai. Stengiuos nepamest galvos, bet bijau, kad ji jau pamesta biggrin.gif
Seksas rūpi visiems vyrams, ne tik užseniečiams. Lietuviai net nevynioja į vatą tiesiai šviesiai pasako doh.gif Bet kolkas jisai šneka labai jau mandagiai. Sako jei atvažiuosiu, tai tikrai ne del sekso, neišsigask, elgsiuosi su tavim taip gražiai kaip dar niekas nera elgesis. O ir šiaip labai santūriai laikosi. Kartą šnekant pasakė kad turi netrukus išeit ir eina į dušą. Užmečiau bajeriuką "O dar niekad nebuvau mačiusi tavęs nuogo.Manau dabar puikus laikas tai padaryt biggrin.gif " O jis atsakė tik tiek, kad "Maniau aš pats gėdysiuos pasakyti ką nors seksualaus, tačiau pasirodo merginoms nera nedrasu. Laikai keičiasi. Aš senas biggrin.gif " Jokiu užuominu nemeto ir net "neposlina" ka eiliniai lietuviai internetu itin megsta doh.gif

Bet butinai pasinaudosiu patarimu ir priminsiu, kad nieko nesitiketu. Tikiuosi nepabegs unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 10 gegužės 2010 - 17:34