Taip jau išėjo, kad atsirado dvi identiškos temutės(kita skyrelyje iki vedybų), bet ir čia papostinsiu savo būsenas... gal išvirs į diskusiją...
Na ką mergytės, man regis įklimpau. Visada buvau už internetines pažintis, nes kitu būdu gyvenime susipažįstu pernelyg retai, kad man tokio bendravimo pakaktų. Bet dabar jau tikrai esu pasimetus ir nebesu tikra ar tai jau tikrai yra gerai. Paskutiniu metu internete susipažinau su vienu italu. Jis gerokai vyresnis, tariamai issiskyres ir turi dukryte. Iš pradžių daug juokavo su manim, flirtavo. Jau vien iš nuotraukų pajaučiau jam nemažą trauką. Kartą bekalbant pareiškė, kad visad su manim juokavo ir reikia nepamiršti, kad esam labai toli vienas nuo kito ir esam tik draugai. Manau kiekviena užmegzdama pažintį, kad ir internete na prisikuria visokių fantazijų, todėl nusiminiau kai jis taip pasakė. Paklausiau, kas jį inspiravo būtent taip pasakyti, nes iki tol labiau smagiai kalbėdavom. Tada jis pareiškė, kad nieko nenori įskaudinti. Pasijaučiau taip lyg manęs gailėtųsi, kad štai vargšei mergaitei neužgaut širdies ir taip jam pasakiau. Tada jis pareiškė, kad tikrai manęs nesigaili, kad jam patinku ir dominu, tik jis labiau nerimauja dėl paties savęs, kad neliktų nusivylęs. Na ir nuo to pokalbio prasidėjo tokie rimtesni pašnekesiai. Jis visdar daug juokaudavo, nes yra labai šmaikštus žmogus, bet pakalbėdavom ir rimtai. Jis sakydavo "now seriuos moment"

Žodžiu tie "seriuos moment'ai" išaugo į tai, kad prieš porą dienų pareiškė jog noretų pas mane atvykti.

Kol žaidi "žaidimą" viskas paprasta, o kai pagalvoji rimčiau pasidaro baisu. Iš tiesų turiu daug baimių ir abejonių dėl visko: jo metų, jo tautybės, dėl to, kad galiu jam nepatikti arba jis man ir graži iliuzija suduš. Jei atvyktų net nežinočiau kaip jį užimti, nes nevairuoju.

O jeigu viskas būtų gerai ir gimtų kažkokie jausmai, tai dar baisiau, kaip reikėtų palaikyti santykius esant tokiam atstumui ir tt. Be to, kaip jau sakiau jis dažnai juokauja. Vienas iš jo pokštelių "Ill come and kidnap you". Kartą užmačiau, kad facebooke kitai merginai parašė labai panašiai . "This photo look too sweet, someone can come and kidnap you : )". Labai įsižeidžiau dėlto, pasakiau, kad man nepatinka jog jis tuos pačius juokelius visoms rašo. Jis visaip gynėsi, atsiprašinėjo,sakė, kad išvis gali ištrint facebook'o anketą jei noriu,todėl susitaikėm, bet širdyje liko kartėlis. Dabar ir mąstau, gal jis su kokia 20 čia tąpatį susirašinėja ir taip pat žada atvykti. Perdaug jau meilūs tie jo žodžiai... gyvenime nesu girdėjus nieko gražesnio

Nenoriu savęs apgaudinėti, bet niekaip negaliu jo išmest iš galvos.

Galvoju net nenormalu taip įsižiūrėt į žmogų jo nemačius ir net nepažįstant. Man baisu. Ačiū už dėmesį