Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė internetu

QUOTE(*Mirabella* @ 2010 05 10, 18:25)
Na jūs šnekate labai protingai ir pagrįstai. Stengiuos nepamest galvos, bet bijau, kad ji jau pamesta  biggrin.gif

nieko nesitiketu. Tikiuosi nepabegs  unsure.gif

taip pamesti galvą lengva, bet paskui sulipdyt sudužusią širdį sunku. kiek jus bendraujat? reikia nemažai laiko norint perprasti žmoų ypač bendraujant internetu. tu turbūt jauna ir jau nusivylusi lietuvių vyrais? wink.gif bet žinai - visi jie vienodi - moka žaisti tuos žaidimus, o jei dar vyresnis tai matyt gerai įgūdęs. atsargus ir šaltas mąstymas čia nepakenks smile.gif
o šiaip tegu jis važiuoja ar "važiuoja", matysi kaip bus - atsiskleis visi ketinimai, pamatysi tikrą žmogaus veidą. o dėl organizacinių dalykų (ką aš jam čia parodysiu, kaip pavežiosiu) nesijaudink - tiesiog paaiškink kaip yra, kartu priimsit sprendimus kaip ir ką geriau padaryti. žinau kad baisu, bet nepatogumas ir barjerai, jei žmogus "tavo" greit išgaruos. bet kokiu atveju linkiu tau sėkmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bombonke @ 2010 05 10, 18:10)

Ačiū už palaikymą 4u.gif
Bendraujam neilgai keletą savaičių, nežinau ar išeis mėnuo. O gal net ir daugiau, bet su pertraukėlėm. Žodžiu palyginus neilgai. Šiandien turėjo nusipirkt kamerytę, bent jau taip žadėjo. Dabar matau jį online skypej, tačiau manęs nekalbina, o man principas neleidžia pačiai jo kalbinti doh.gif Vienas nervas doh.gif biggrin.gif
Na palyginus jauna, bet ne tokia jauna kaip gali pasirodyti biggrin.gif Na o lietuviais tikrai nesu nusivylusi, tikrai yra ir sauniu zmoniu, vyru ir vaikinu, tiesiog neradau dar savojo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 10 gegužės 2010 - 18:54
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 05 10, 19:49)
Ačiū už palaikymą  4u.gif
Bendraujam neilgai keletą savaičių, nežinau ar išeis mėnuo. O gal net ir daugiau, bet su pertraukėlėm. Žodžiu palyginus neilgai. Šiandien turėjo nusipirkt kamerytę, bent jau taip žadėjo. Dabar matau jį online skypej, tačiau manęs nekalbina, o man principas neleidžia pačiai jo kalbinti  doh.gif Vienas nervas  doh.gif  biggrin.gif
Na palyginus jauna, bet ne tokia jauna kaip gali pasirodyti  biggrin.gif Na o lietuviais tikrai nesu nusivylusi, tikrai yra ir sauniu zmoniu, vyru ir vaikinu, tiesiog neradau dar savojo. smile.gif

Sveika- na visų pirma noriu palinkėti tau sėkmės,ir tikrai pirma jam niekada nerašyk ( tai ir mano taip pat nerašyta taisyklė- norės- pats ras), o dėl tautybės- meilė neklausia nei tautybės nei religijos ir neprašo parodyti paso... meilė ateina ir tiek- nepastuksenusi i duris ir nepaklaususi ar galima užeiti rolleyes.gif
Visi žmonės skirtingi ir tai priklauso nuo žmogaus o ne nuo tautybės- yra ir pas juos visokių, ir pas mus taip pat...negalima spręsti vienareikšmiškai...ir šiaip paėmus visi mes žmonės - turim širdį ir jausmus, turim blogų ir gerų savybių nepriklausomai nuo tautybės..........taigi sėkmės tau-laikykis, laikas viską parodys ir sudėlios į savo vietas...
o šiaip - ir aš turiu panašia bėdą....Viskas per ta skype, šiaip pažinčių neieškau naudoju šią programą tam , kad taip patogiau bendrauti su giminėmis gyvenančiais užsienyje ir kursiokais- tai darbeli kokį persisiūst, tai pasikonsultuot......lenda visokie į kontaktus ir pastoviai ir praktiškai - tik užsieniečiai-per keturis metus nei vienas lietuvaitis manes nepatrukdė.Taigi į kontaktus stengiuos nepriimti,na būna kartais su kokiu ir pasikalbu,bet šiaip apie gyvenimą, interesus- turiu tris visai gerus draugus, kurie man jokių meilių nesiūlo( vienas norvegas, kitas libanietis- tarp kitko kalbamės su juo lietuviškai ir vienas anglas)- taigi papolitikuojam apie ekonomika pasiginčijam, anekdotus paskaldom muzikike apsikeičiam ir tiek- puikūs normalūs žmonės....Visi kiti-hmmmmmmmm-galima būtų net knygą parašyti-šiaip jei visus į kontaktus priimčiau- šiai dienai butų apie kelis šimtus, bet pas mane nei dvidešimties nėra biggrin.gif ...Taigi esu nepatikli ir jų gražiom ir saldžiom kalbelėm netikiu...bet, bet Atsitiko toks dalykas prieš metus......rašo man vienas- labas vakaras...aš toks it toks- vardas, pavardė, gimimo metai iš kokios šalies- net keista paliko- žmogelis praktiškai visa savo CV pristatė.Na apsikeitėm nuotraukomis, toks kaip ir nieko vyresnis dešimčia metų, išsilavinęs turi kelis laipsnius....na kažkaip aš į tokius dalykus rimtai nežiūriu ( internetines pažintis)-taip jam ir pasakiau....Jis toks mažakalbis netaip kaip kiti, sako trumpai ir konkrečiai...taigi susipažinom na ir kuris laikas visai nebendravom, po kelių menesių jis man rašo- atvažiuok pas mane savatgaliui- aš tau užsakysiu e-bilietus--- aš atsisakiau, pasakiau , kad negaliu skristi pas žmogų, kurio nepažystu... manau reikia daugiau pažinti vienas kitą- o jis man sako susitikime tada ir pažinsime-anot jo koks čia bendravimas kompiuteriu....Paskutinius puse metų veržiasi pas mane atskristi, aš vis išsisukinėju ...atvirai pasakius -nežinau ką daryti.Šiaip jaučiu jam simpatija,bet kažkaip baugu, jaudinuosi...net nežinau ar verta.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(malikusa @ 2010 05 11, 18:54)

Na mūsų situacijos tikrai šiek tiek panašios. Mano pašnekovas vyresnis 11 metų. Ir taip pat norėtų čia atvykti. Žinau kaip neramu aš lygiai taip pat jaučiuos. Skirtumas tas,kad aš ne šiaip simpatiją jaučiu, o jau visai baigiu galvą pamest. Vakar vos nenudurnėjau biggrin.gif matydama jį online ir negaudama jokios žinutės doh.gif Bet paskui į vakarą vistiek parašė, matyt neištvėrė. Ir suveikė "metodika", kad geriau pačiai nelįsti į akis. Nusipirko kamerytę, bet arba kažką blogai pajungė arba labai prastos kokybės, tai ne ką ir įžiūrėjau. O aš pati norėjau kuo greičiau irgi pasirodyt, kad nusiristų akmenukas nuo širdies, bet tvarkė tvarkė tą kamerą nieko nesigavo, o manęs pasirodyt jau ir nebepaprašė. doh.gif O tu jį matei per kamerą? Šiaip jau jūs tikria gan ilgai pažįstami,nes mes gal tik mėnesį ir tai kalbam, kad nesąmonė internetu tie susižavėjimai, keista ir baugina unsure.gif

Nebegaliu per jį susikaupt ir nuveikt reikiamų dienos darbų doh.gif biggrin.gif O kas liečia kita spažintis tai oj kokių tik fruktų neteko ir man sutikt. Ir normalių mielų žmonių, bet ir tokių kuriem terupi prieš kamera su savo "peliuku" pasimosikuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 12 gegužės 2010 - 10:32
QUOTE(BarbaraStar @ 2009 10 18, 13:07)
Istorija gimsta internete, netikėtai susipažįsti su vyriškiu, kurio niekada akyse nesi mačiusi, jis Jums parašo pirmas, tas vakaras juk niekur negali nuvesti, virtualus bendravimas ir lieka lėkštu, vaikišku internetiniu bendravimu, todėl beveik iškart nurašai tą pažintį į antrą planą. Niekada netikėjai kažkokiais žaidimais, susirašinėjimais. Pirmą vakarą to žmogaus bendravimo stilius kažkuo patraukia. Susirašai antrą, trečią, ketvirtą vakarą... To nebepakanka, susirašai dienos metu sėdėdama darbe, jis tuo tarpu taip pat randa laiko darbe atrašyti elektroniniu paštu... Randi begalę panašumų, jis ima žavėtis ne tik tavo išvaizda, bet ir protu. Sužinai, kad jis daugiau nei dešimčia metų vyresnis, išsigąsti, bet pajunti, kad ta baimė tėra nusistovėjusio visuomenės požiūrio pasekmė: "o ką pagalvotų draugai, bendradarbiai, galiausiai, ką pasakys šeima".
Toliau veliesi vis giliau į virtualią erdvę, nei dienos nebeištveri nepasiteiravusi, kaip jam šiandien sekėsi, kaip jis jaučiasi. Pareina pora mėnesių, apsikeičiate telefono numeriais, tačiau nei vienas, nei kitas nedrįsta išgirsti vienas kito balso. Jis ima tikinti, kad jam be galo daug reiški, beveik prisipažįsta puoselėjantis viltis kada nors sukurti šeimą, džiūgauja sutikęs žmogų, kuris įstrigo giliai į širdį, su kuriuo radai daug bendra, kurių vertynių skalė beveik identiška, o bendraujasi taip lengvai ir paprastai, kad net sunku suvokti, kad taip išvis įmanoma.
Tu imi reikalauti susimatyti ir pažiūrėti, kas iš to gali išeiti. Bet iš jo sulaukti paprasčiausio skambučio - beviltiška. Imiesi iniciatyvos - paskambinti. Šis specialiai neatsiliepia. Kažkoks vaikų žaidimas, ima užknisti. Pagaliau jis išdrįsta. Jūs imate bendrauti telefonu, kalbėtis, kalbatės po dvi valandas iš eilės be sustojimo, pliurpiate kaip geriausi draugai, kaip seni pažįstami, diskutuojate abiems aktualiomis temomis. Atrodo, kad begali būti gražiau, ar įmanoma dar geriau sutarti. Imi suvokti, kad kito tokio žmogaus daugiau nesutiksi, jame įžvelgi viską, ko stinga kituose vyruose. Jis idealus, ne kitoms, ne kitiems, o man.
Bėda. Jis kompleksuoja savo išvaizdos, bijo mane, gražią moterį prarasti ir be kovos atiduoti kokiam "gražuoliukui", "juk visoms moterims tai labai svarbu".
Imi rodyti iniciatyvą, bandai išjudinti visus reikalus, galiausiai pasistengi net ultimatumą paskelbti - niekas nepadeda. Jis tvirtina, kad susitikęs su savo svajonių moterimi praras ją net nespėjęs pasidžiaugti, ji išsigąs jo išvaizdos. Atrodo, lyg būtų kažkoks pasaulio pabaisa, o taip toli gražu nėra. Jo vidus nupiešia tobulą jo portretą, juk ne su iškamša gyvensiu, su žmogumi, su kuriuo gera, šilta, jauku, prie kurio jautiesi saugi ir laiminga, mylima.
Praeina pusė metų, niekas nesikeičia, jis vis dar bijo tave prarasti, jau netiesiogiai prisipažįsta mylįs, svajoja apie atostogas, gyvenimą kartu, šeimos kūrimą, bet nieko nedaro. Jei imi reikalauti susitikti, nes nebegali taip toliau gyventi, jis įsižeidžia "reiškia aš tau nieko nereiškiu, jei mane taip lengvai galėtum išmesti iš gyvenimo". Tada tu tyli, viduje kuri planus, lauki, lauki, lauki...
Kiek dar reikės laukti? Ar išvis kažko sulauksi? Ar leisti jam susivokti? Leisti išdrąsėti? O gal tai niekur nenuves, tik ir vilksis ilgai ir nuobodžiai be konkrečių veiksmų?

Atomazga:

Gruodžio mėnesį jis pasirodo! Įrodo, kad dėl tavęs gali nugalėti visas baimes ir atskleidžia visas kortas... Jis nepasitiki savo išvaizda, todėl bijo tave prarasti. Prarasti gyvenimo moterį, prarasti tą, dėl kurios gyvena, kurios oru alsuoja... Jis normalus 12 metų vyresnis vyras, nevedęs, gerą galvą turintis žmogus, apsirūpinęs ir žingeidus. Tiesiog kompleksai buvo užvaldę jo veiksmus. Visos pastangos jas nuvaikyti davė rezultatų, nuojauta jam pakuždėjo, kad tu imi dairytis kitur, imi vėl pastebėti vyrus, vienaip ar kitaip su jais bendrauti, imiesi priešingos reakcijos: tau manęs nereikia, man tavęs - tuo labiau... Tačiau jis įrodo, kad dėl tavęs ne tik gali, bet ir nori padaryti viską. Jam nesvarbūs savi interesai, visa gyvenimo prasmė jam sukasi apie tave, visos svajonės, visi lūkesčiai sudėti į tave. Jei ne tu - jis nebeegzistuotų...
Bet... jis jau pavėlavo... Tavo mintys jau išėjo ieškoti laimės kitur... Ar jos sugrįš? Kuo istorija baigsis...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BarbaraStar: 13 gegužės 2010 - 09:03
QUOTE(BarbaraStar @ 2010 05 13, 09:00)

Istorija tikra, ar tiesiog lakios fantazijos? blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BarbaraStar @ 2010 05 13, 10:00)
Jis normalus .... gerą galvą turintis žmogus....
...Jis nepasitiki savo išvaizda, todėl bijo tave prarasti.
...kompleksai buvo užvaldę jo veiksmus.
Jei ne tu - jis nebeegzistuotų...

Iš to, kas pasakyta, drįsčiau tuo normalumu suabejoti.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 05 13, 18:10)
Iš to, kas pasakyta, drįsčiau tuo normalumu suabejoti.

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
paskaičiau šiek tiek šia tema...esu pakibusi šioj srity ir aš. Pradzia- prieš 6 metus, nebuvo jokiu rimtu tikslu, tik šiaip sau pramogai. Paskui veiksmas vis rimtėjo, atsirado poreikis pastoviai tureti ryšį: sms, "majakai", kasdieniai pasišnekėjimai,- atsirado didelis prisirišimas. Buvo vienas trumpas susitikimas, po kurio viskas dar labiau suaktyvėjo. Jis labai nori vėl susitikt: atvažiuot čia, arba kviečia mane. Iš jo visada jaučiu didžiulį palaikymą, supratimą bet kokioj situacijoj ir kasdien švelnius žodžius, ko nesu sulaukusi iš savo vyro jau daugiau kaip 20 metų. Jis lau laisvas (žmona mirusi), aš- turiu vyrą, kuriuo esu daug kartų nusivylusi... Bandžiau jam pasakyti, kad negaliu suteikti jam vilties ir gal geriau užbaigti tą draugystę, tai jis apsipila ašaromis...Nors ir pati neįsivaizduoju, kaip gyvenčiau be šito ryšio su juo. Situacija labai paini ir neaiški...Tiesa, jis ne iš Lietuvos...
Atsakyti
stiprus reikalas.. esu buvusi susidurusi.. doh.gif ziauriai veza .. lb sunku atprasti.. ir labai skaudina is tiesu.. kankyne..
Atsakyti
Viskas čia ok. Gyvenimo prieskoniai.
Tik svarbu neužsimiršti, jog tai ir tėra - prieskoniai.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 05 28, 21:20)
Viskas čia ok. Gyvenimo prieskoniai.
Tik svarbu neužsimiršti, jog tai ir tėra - prieskoniai.

Prie vieno truputį kitokio prieskonio, man atrodo, kad aš jau pripratau...
Atsakyti