Įkraunama...
Įkraunama...

Ecco avalynė

QUOTE(Pingvinukas @ 2010 03 16, 17:24)
Su goretex dar būna  4u.gif

na goretex tai ne pašiltinimas...

užpraeitą žiemą dukra nešiojo su vilnoniu pašiltinimu (praeitą irgi su vilnonių, bet ne ecco) - šilti, nors pažiūrėti ploni ir lengvi, bet nereikėjo jokių papildomų kojinių.
Atsakyti
Kaži ar pigiau galima kur užsisakyti internetu, ar ieškoti LT?
Atsakyti
gal kas galetu pagelbeti del dydziu ar suaugusiu dydziai atitinka, jei nesioju 38 tai 38 ir pirkti, nebus pamazinti, galvoju bandyt uzsisakyt internetu is us, ten raso kad us 7, 38 atitinka. aciu, kas gales atsakyti 4u.gif
Atsakyti
Man tinka kaip ir parašyta, net sakyčiau kiek didesni būna nei tikiesi - bet vos vos
Atsakyti
Esu ir aš nusipirkusi žieminius batus iš Ecco. Nešioju trėjus metus, bet gal tik pirmą sezoną jie man buvo super, antrą ir trečią- nusivyliau jais. Batukai tikrai buvo prižiūrėti, mylėti, nešiojami tvarkingai... Bet tikriausiai batai tik vienam sezonui. Paviršius kaip iš verstos odos, panašu į nubuką, viduje naturalios vilnos kailiukas. Nešiojant antrą sezoną išsipešiojo kailiukas vienoj vietoj (kandys tikrai nesugraužė), db turiu nešioti neatverstus , o be to pastebėjau, jog kojos šąla.... Antrą kartą labai stipriai galvočiau prieš perkant... Yra kitų batų firmų, kurios gamina ne tik gražius, bet ir kokybiškus, patogius batus.
Atsakyti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2010 12 10, 22:55)
Esu ir aš nusipirkusi žieminius batus iš Ecco. Nešioju trėjus metus, bet gal tik pirmą sezoną jie man buvo super, antrą ir trečią- nusivyliau jais. Batukai tikrai buvo prižiūrėti, mylėti, nešiojami tvarkingai... Bet tikriausiai batai tik vienam sezonui. Paviršius  kaip iš verstos odos, panašu į nubuką, viduje naturalios vilnos kailiukas. Nešiojant antrą sezoną išsipešiojo kailiukas vienoj vietoj (kandys tikrai nesugraužė), db turiu nešioti neatverstus , o be to pastebėjau, jog kojos šąla.... Antrą kartą labai stipriai galvočiau prieš perkant... Yra kitų batų firmų, kurios gamina ne tik gražius, bet ir kokybiškus, patogius batus.

drinks_cheers.gif
Man su ECCO irgi taip pat - metai ir viskas. Bandžiau pora sykių, nepasiteisino.
Kas dėl vyriškų žieminių batų - Camel thumbup.gif neužmušami.
Atsakyti
Kažkodėl ir man pradeda susidaryti toks vaizdas, kad ECCO nebevertina savo vardo. Šiemet nusipirkau rudeninius aulinukus, ir ką jūs manot - sugebėjau padą kiaurai pravaikščiot. Ant kulno prasitrynė šonuose po skylutę kiaurą. doh.gif Padas tuščiaviduris pasirodo g.gif Daugiau nebepirksiu ir nesigundysiu jų avalyne tongue.gif
Atsakyti
Vieni is favoritu, kiek pirkau visada kaina ir kokybe pateisino lukescius. thumbup.gif Paskutiniai zieminiai ilgaauliai klasikinio stiliaus thumbup.gif kablas 8 cm., jokio nuovargio kojoms, lyg buciau be batu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 12 25, 11:20)
Vieni is favoritu, kiek pirkau visada kaina ir kokybe pateisino lukescius.  thumbup.gif Paskutiniai zieminiai ilgaauliai klasikinio stiliaus  thumbup.gif kablas 8 cm., jokio nuovargio kojoms, lyg buciau be batu.  wub.gif

Sutinku 100% kad jie patogus ir lengvi - ir visi pliusai pastaruoju metu.
Per beveik menesi pada pranesioti kiaurai - tai jau anomalija gun_bandana.gif
Atsakyti
Mano vyras tiesiog fanas ECCO avalynes-ir pastoviai perka ir ilgai nešioja. O man ji visai nepatinka, pagrinde del modeliu-manau, kad moterys turi nešiot gražesne ir grakštesne avalyne, o ne vien sportinius batus ir tapkes.
Atsakyti
QUOTE(alinadok @ 2011 03 10, 16:46)
Mano vyras tiesiog fanas ECCO avalynes-ir pastoviai perka ir ilgai nešioja. O man ji visai nepatinka, pagrinde del modeliu-manau, kad moterys turi nešiot gražesne ir grakštesne avalyne, o ne vien sportinius batus ir tapkes.

Jei spręst pagal mūsų parduotuvių asortimentą, tai tikrai atrodo, kad Ecco, tik batus ir tapkes bobutėms gamina.... biggrin.gif Būna ir pas juos gražių, ne Laboutin'ai aišku, bet vistiek normalūs.....
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruda lape: 02 gegužės 2011 - 20:50
Gal galite parašyti kurios batų valymo priemonės geriausios? Ačiū 4u.gif Jau reikia nusipirkti 4u.gif
Atsakyti