Įkraunama...
Įkraunama...

Ecco avalynė

jie zieminiai?
Atsakyti
juo, toks pasiltinimas yra, ten kailiu jokiu nebuna, bent neteko matyt, buvo nuolaida gal 25proc..
Atsakyti
Aš už ecco batus tiek vaikui tiek suaugusiam. Pati turiu basutes vasarai ir rudeninius. Labai patenkinta, nes tikrai patogūs. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 01 24, 14:39)
Vyras kasdienai pirko va tokius su goretex
http://www.eccousa.c...298/detail.aspx
super batukai!

susimaisiau doh.gif nera juose pasiltinimo, bet uz uztat kaina dar geresne ju, vakar maciau ecco parduotuvej nuolaidos iki 50 proc
Atsakyti
Man ECCO irgi nelaikė. Pabandžiau porą modelių prieš kokius 3-5 metus nusipirkti. Patogūs, lengvi, bet jau pirmo sezono metu išlenda trūkūmai - pradeda irti oda tose vietose, kus tvirtinasi prie pado. Prieš ir po to nešiojau Camel, Salamander, Loyd, Boss - visi geriau laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 25 sausio 2010 - 14:54
ecco.com puslapyje tiek graziu baciuku modeliu wub.gif Noriu ir vienu, ir kitu... Deja, pasidairius parduotuveje, tokiu nei kvapo schmoll.gif Bent jau Kauno Akropolyje.. Tai kur ju ieskoti tokiu g.gif ?
Ir kam tada tas puslapis skirtas g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raile: 28 sausio 2010 - 21:49
Lietuvoje apskritai mažas ecco batų pasirinkimas, o kainos irgi nenormalios. Pati Lenkijoje pirkau basutes(pigiau) ir odinius batus(Lietuvoj tokių nebuvo http://www.flickr.co.../tags/eccosoft/ ) ir esu visiškai patenkinta. Patogūs, gražūs ir praktiški. Sakiau kai batus nunešiosiu (įdomu kada taip atsitiks), nusipirksiu tokius pat iš Ebay.co.uk. Dydį žinau, o kaina kartais dešimt kartų mažesnė.

Raile, bandyk įsigyti internetu amazon.com ar tame pačiame ebay jeigu nerandi patinkančio modelios. Tik kokioje nors ecco parduotuvėje "susižinok" kuris dydis yra tavo - pasimatuok kelias skirtingas poras. Kaip su Kaunu - nežinau, bet Vilniuj nors ir yra tų ecco parduotuvių - bet arba nėra modelio, arba brangu, arba jei jau kaina tinka, tai būtinai nebebus dydžio.
Atsakyti
Nežinau ar čia tas atvejis, bet dažnai savo batus žmonės sugadina juos padėdami ant radiatoriaus išdžiūti. Kažkas atsitinka klijams ir batai tampa nebesandarūs, nes atsiklijuoja suklijuotos detalės.
Atsakyti
kai pirkom mum sake ant radiatoriaus nedziovinti
Atsakyti
Kazin, ar silti ecco batukai su veilokiniu pasiltinimu g.gif
Atsakyti
mes su tokiais ziema vaikstom, nesala..
o kitoks pasiltinimas ar buna? man rods ne..
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 03 16, 17:48)
mes su tokiais ziema vaikstom, nesala..
o kitoks pasiltinimas ar buna? man rods ne..

Su goretex dar būna 4u.gif

QUOTE(Marija Kotryna @ 2010 03 16, 17:47)
Kazin, ar silti ecco batukai su veilokiniu pasiltinimu g.gif

Aš tris žiemas tokius batus avėjau, kojos tikrai nešalo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 16 kovo 2010 - 17:24