jie zieminiai?
juo, toks pasiltinimas yra, ten kailiu jokiu nebuna, bent neteko matyt, buvo nuolaida gal 25proc..
Aš už ecco batus tiek vaikui tiek suaugusiam. Pati turiu basutes vasarai ir rudeninius. Labai patenkinta, nes tikrai patogūs.

QUOTE(Ingredd @ 2010 01 24, 14:39)
susimaisiau

ecco.com puslapyje tiek graziu baciuku modeliu
Noriu ir vienu, ir kitu... Deja, pasidairius parduotuveje, tokiu nei kvapo
Bent jau Kauno Akropolyje.. Tai kur ju ieskoti tokiu
?
Ir kam tada tas puslapis skirtas
?

Ir kam tada tas puslapis skirtas

Lietuvoje apskritai mažas ecco batų pasirinkimas, o kainos irgi nenormalios. Pati Lenkijoje pirkau basutes(pigiau) ir odinius batus(Lietuvoj tokių nebuvo http://www.flickr.co.../tags/eccosoft/ ) ir esu visiškai patenkinta. Patogūs, gražūs ir praktiški. Sakiau kai batus nunešiosiu (įdomu kada taip atsitiks), nusipirksiu tokius pat iš Ebay.co.uk. Dydį žinau, o kaina kartais dešimt kartų mažesnė.
Raile, bandyk įsigyti internetu amazon.com ar tame pačiame ebay jeigu nerandi patinkančio modelios. Tik kokioje nors ecco parduotuvėje "susižinok" kuris dydis yra tavo - pasimatuok kelias skirtingas poras. Kaip su Kaunu - nežinau, bet Vilniuj nors ir yra tų ecco parduotuvių - bet arba nėra modelio, arba brangu, arba jei jau kaina tinka, tai būtinai nebebus dydžio.
Raile, bandyk įsigyti internetu amazon.com ar tame pačiame ebay jeigu nerandi patinkančio modelios. Tik kokioje nors ecco parduotuvėje "susižinok" kuris dydis yra tavo - pasimatuok kelias skirtingas poras. Kaip su Kaunu - nežinau, bet Vilniuj nors ir yra tų ecco parduotuvių - bet arba nėra modelio, arba brangu, arba jei jau kaina tinka, tai būtinai nebebus dydžio.
kai pirkom mum sake ant radiatoriaus nedziovinti
Kazin, ar silti ecco batukai su veilokiniu pasiltinimu

mes su tokiais ziema vaikstom, nesala..
o kitoks pasiltinimas ar buna? man rods ne..
QUOTE(Ingredd @ 2010 03 16, 17:48)
mes su tokiais ziema vaikstom, nesala..
Su goretex dar būna

QUOTE(Marija Kotryna @ 2010 03 16, 17:47)
Aš tris žiemas tokius batus avėjau, kojos tikrai nešalo