Įkraunama...
Įkraunama...

Ecco avalynė

Super batai, vienintelis minusas - kaina. Bet paskutiniu metu nusipirkau dvejus, pataikius ispardavima, kai buvo like po viena pora. Tada kainos ne taip kandziojasi. Vyras irgi turi, tai negali atsidziaugt. Vaikams radau keleta poru padevetuose. Vyresnysis nesioja ir dar broliui tikrai atlaikys. Modeliu pasirinkimas sakykim ribotas, bet kai ieskau patogumo, tai man jo per akis.
Atsakyti
Ecco- vieni geriausiu ir patogiausiu batu kuriuos galima isigyti lietuvoje. bet tai batai kasdienai, megstancioms kulnus- nera pasirinkimo, modeliai tikrai negrazus, senobiniai. uztai lygiapade avalyne, ypac ziemine ar laisvalaikio- super super! aviu ecco kokius 10 metu, zieminius zomsinius batus avejau kelias ziemas is eiles, beveik kasdien. padas praktiskai nesusidevejes:) kas man labai svarbu- daugumos zieminiu batu (vadinamuju track'u ar kerzu:) padas ir bato virsus jungtas ne siuta siule, o vulkanizuotas kaip padanga, o i batus ideta gore-tex medziaga- todel su tais batais gali ramiai stoveti vandenyje, eiti per balas ir sniego pliurza- koja liks sausa. nebent per virsu prisemsi.
del spec.kojiniu- teisybe. tik maza pataisa - nereikia jokiu spec kojiniu batams su gore-tex medziaga, tiesiog jiems netinka VILNONES kojines. todel kaip kad jau kazkas minejo- goretex, tai speciali medziaga su savotiskos formos skylutemis, leidziancioms kojoms kvepuoti, bet nepraleidziancioms vandens molekuliu i vidu. o vilnoniu kojiniu plaukeliai tas skylutes paprasciausiai uzkemsa, ir batas is 'stebuklingo' virsta paprastu vandeni praleidzianciu batu. o kad ziema su jais koja nesaldavo apvilkta dviem medvilninem kojinem, ir per visas balas, ar -20C ir sniega pravarius- tikra tiesa. danti duodu:)) jau vasariniam batam paskriaginu pinigu, bet zieminius butinai ecco perku, per ispardavimus ne taip brangiai ir kainuoja apie 300 lt, atsizvelgiant i tai kad nesioju juos po kelis sezonus- visai mazai:)
Atsakyti
Na gal ir puikita ta ecco avalynė, bet man nepriimtini šios firmos siulomi batu modeliai. Vyrams dar dar, na bet moterims - gal jei tai per 50, tai tinka.
Bet nemanau, kad Lietuvoje negalima surasti ir kitų firmų labai gerų ir patvarių, bet tuo pačiu ir labai gražių batų. Pati esu prieš 3 metus nusipirkusi Betty Barclay zamšinius žieminius batus. Kokybė - thumbup.gif . Nešioju ir džiaugiuosi, ir dar žadu nešioti, nes modeliukas klasikinis, o batukai nenunešioti. Ir dar suradusi tokius arba bent jau panašius nusipirkčiau, bet deja cry.gif .
Atsakyti
Na o aš daugiau ecco nenoriu schmoll.gif ...
Vasarai buvau įsigijus Kaune, Pramonės pr. Maximoj lygiapadžius laisvalaikio batelius. Tokius, kad būtų patogu daug vaikštant. Taigi, jau antrą dieną nutrynė kojas (kas man labai labai retai pasitaiko). Negana to, pradėjo dažyti bato vidus ( o jis juodas ! ) - ir kojines, ir basą pėdą...labai nusivyliau. Gal ecco odiniai batai ir geresni, nežinau. Bet už panašią kainą galima nusipirkti žymiai kokybiškesnius batus laisvalaikiui. Beje, tie patys ecco bateliai Vokietijoje kainavo apie 50 litų pigiau..
Atsakyti
vyras turėjo ecco batus. tai dar ir iki šiol dėl jų svaigsta. labai patogūs buvo ir gana ilgai atnešiojo. thumbup.gif
Atsakyti
Kažkada žiūrėjau sau ecco kedukus su juodomis gumomis šonuose [gal šiek tiek primena liepsnas], tačiau po ilgo svarstymo nusipirkau Pumos kedus. Man ecco kedai nelabai patinka, nes jie yra prie mano garderobo netinkančių spalvų ir daugelis iš jų kaip bobutei, kuriai 70 metų smile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(gyga @ 2006 02 17, 14:30)
. Beje, tie patys ecco bateliai Vokietijoje kainavo apie 50 litų pigiau..

ecco batu lietuvoje pirkti visiskai neapsimoka. tie patys airijoje kainuoja 50 euru, o lietuvoje 399. kaip jums tai smile.gif
Atsakyti
Aš irgi paburbėsiu prieš ECCO wink.gif visų pirma,jie Lietuvoj nežmoniškai brangūs,o antra - būna visokių liapsusų.Vyras pirko žieminius,tai gal brokas pasitaikė ar kas - vaikščiojant taip keistai girgždėjo vienas batas (visai ne taip,kaip būna kad nauji batai gurgžda),nu net žmonės einant atsisuka...Ieškojom pakeist,deja tokių jau nebebuvo...
Atsakyti
Mes megstame ecco batus, ypac vyras. Jis siek tiek pilnapadis, tai jam patogumas yra pirmoje vietoje. Pernai nusipirko ecco basutes, tai visa vasara nusiauti nenorejo. As taip pat turiu keleta ecco batu poru, tikrai esu jais patenkinta. Man taip pat svarbiausiai patogumas, nes nemegstu vaikscioti su aukstakulniais. Nors demisezoninius turiu kaip tik ecco aukstakulnius, tai jie man vieninteliai, su kuriais nepavargstu vaiksciodama. Kadangi sie batai man reikalingi kasdienai, dizaino naujumas nera taip svarbu. Kainos aukstokos, todel geriau palaukti ispardavimu, nors, dej, juos gana "skupiai" nukainuoja.
Atsakyti
Mes šeimoje turime daug Ecco batų ir esame labai patenkinti. Ir galiu pasakyti, kad labai labai aukštos kainos- mitas. Na, jei lyginti su kokiu Fam Club arba Reno ( kur totali pigiena)- tai brangu, bet nelyginkite Zaporoziečio su Mersedesu.
O ir modeliu tikimas tik senutems- netiesa.Kaip tik pastebėjau jaunatviškų modelių didelę pasiūlą.
Matot, prailginti, aukštakulniai, smailūs batai labai žaloja kojas, o Ecco šūkis- anatomiškai pritaikyta avalynė, jie neiškraipo mūsų pėdų, nežaloja. Todėl ir modeliai lyg ir laisvalaikiui ( nors tik Rytų Europos moterys ant aukštakulnių kasdien striksi). mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat labai lyliu ECCO avalynę, gaila kad brangoka, bet stengiuosi pirkti per išpradvaimus, batai lengvi ir labai patogūs thumbup.gif
Atsakyti
Noriu pasiteirauti tų mamų, kurios jau ne kartą esate pirkusios Ecco avalynę. Ar yra taikoma kokia nors nuolaida nuolatiniams klientams? Ar turite kas nors nuolaidų kortelę (aišku jei tokia iš vis būna)?
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti