Na sportinė avalynė ten tikrai gera. Palyginau addidas kedus ir ecco, tai tikrai pirksiu kitus tik ecco. Na o dėl kasdienių batų, tai vis tiek rinkčiausi ne ecco. Dėl dizaino. Kaip tik preitą savaitę ieškojau patogių kasdienių batų ir ecco buvau, bet nusipirkau este batelius ir kol kas esu patenkinta.
QUOTE(dziugena @ 2006 05 12, 10:13)
Na nežinau, bet pastaruoju metu tikrai galima pasirinkti...bent jau man taip atrodo
o ir šiaip, nuo požiūrio priklauso: man svarbiau, kad batukai būtų kokybiški ir tikrai patogūs, o ne "paskutinio mados klyksmo", kurie net neskirti vaikčšioti lauke.... 

Atsiprašau, norėjau pataisyti - neskirti vaikščioti žeme
ECCO avalyne labai patogi ,bet vat modeliukai tai nelabai ,na bet pakenciami. As sutinku su merginom kad lietuvoje Ecco batu kainos gan didesnes nei svetur
.

As irgi turiu Ecco. Pazistamas dirba UK ortopediniu batu fabrike, kur gamina batus pagal uzsakyma, kainuojancius po £500 ir daugiau. Tai meistrai apie Ecco sake, kad tai labi geri batai, bet jei pataikai ant bato su broku, jo praktiskai nebepataisysi ir rimtos taisyklos ju net nepriima. Padas klijuojamas su specialiais klijais ir nuo bet kokiu kitu jis gali aptirpti. Manieji tai truputi i smailuma, atkibo priekis, nes visur kliuva. Nese tas pazistamas i fabrika, kad pataisytu, rinko specialiai klijus, bande viska... Atlipo vel... Tada paklijavau pati prieki su Superglue ir jau antri metai vaikstau
Ecco tkrai labai geri batai, tik reikia pirkti parduotuvese su garantija. Siaip to broko nesimato net profesionalams, o islenda jis tik nesiojant.

buvom Kauno Maximoj, rinkom tėčiui batus iš Ecco, siaubas: pirmos poros abu batai pasirodo buvo skirtingų dydžių, nors abu batai viename įpakavime ir nurodytas ant padų vienas ir tas pats dydis, specialiai matavome abu dydžius ir ką, ogi skiriasi ilgis pado, sakom, duokit kitą, analogiško modelio batų porą, tai neturi, tada išsirinkom kitą modelį, siaubas, siūlė priekyje, prairusi, pusę piršto lenda laukan, pažiūriu, kur siūta, ogi-Indonezija, atrodo, veža kažkokį broką, nors sesuo turi ir normaliai, nešiojasi, per daug negyrė, bet ir nepeikė, kaip užtaikysi...bet nepateisinu, kad tiek kainuojanti avalynė- tokia brokuota, rimtos kompanijos to visiškai netoleruoja

As irgi turiu vienas sportines Ecco basutes. Pirkau siemet per ispardavimus - lauke maloni kelione su daug laipiojimo. Kas del lengvumo, tikrai smagios, bet man uzkliuna ju guminis padas : koja kaista, prakaituoja, norisi istraukti ir atvesinti.
Taip pat esu pirkus Ecco rankinuka - labai patiko modelis, ir minkstutelis toks odinis, ir neperbrangus.
Taip pat esu pirkus Ecco rankinuka - labai patiko modelis, ir minkstutelis toks odinis, ir neperbrangus.
na kai papuolu į tą skyrelį, pasijuntu kaip ortopedinių batų parduotuvėje. jei būtų problemų, tai pirkčiau, bet šiaip tai modeliukai nežavi

as tai esu nusivylusi. turiu viena pora batu. Dėl patogumo gal ir patogus. bet kojos juose prakaituoja nenusakomai. Ot ir kvėpuojanti oda. kad parejus iš darbo tiesiai i vonia kojas plauti.

ech... vienas minusas, kad nebūna gražių modelių, kurie kiek mačiau internete yra parodyti, gamina juos, na žinoma gal ne daug ir būna, tik išperka juos greit trutingesni, o kitas minusas, kad kainos pas mus Lietuvoj uch kaip užkeltos. Geriau atvežtų daugiau batų modelių ir gražesnių, paleistų pigiau, pirktų žmonės daugiau ir apyvarta jiems geresnė būtų negu pastato kelis tūpus modelius, o po pusmečio dar jiems nuolaidą padaro... nežinau, nežinau
gal aš čia nesuprantu.

Sveikos,
gal žinote kaip galima gauti nuolaidą perkant vieną porą batų?
Gal yra vis dėl to kažkoks būdas?
gal žinote kaip galima gauti nuolaidą perkant vieną porą batų?

Gal yra vis dėl to kažkoks būdas?

QUOTE(mistikaa @ 2006 09 26, 08:20)
buvom Kauno Maximoj, rinkom tėčiui batus iš Ecco, siaubas: pirmos poros abu batai pasirodo buvo skirtingų dydžių, nors abu batai viename įpakavime ir nurodytas ant padų vienas ir tas pats dydis, specialiai matavome abu dydžius ir ką, ogi skiriasi ilgis pado, sakom, duokit kitą, analogiško modelio batų porą, tai neturi, tada išsirinkom kitą modelį, siaubas, siūlė priekyje, prairusi, pusę piršto lenda laukan, pažiūriu, kur siūta, ogi-Indonezija, atrodo, veža kažkokį broką, nors sesuo turi ir normaliai, nešiojasi, per daug negyrė, bet ir nepeikė, kaip užtaikysi...bet nepateisinu, kad tiek kainuojanti avalynė- tokia brokuota, rimtos kompanijos to visiškai netoleruoja 

Cia juk lietuva, viska siuva ir veza kaip i trecia sali ir nenorekite, kad butu identiska kokybe.. deje tokia tikrove
Papildyta:
QUOTE(*Saulyte @ 2006 10 19, 11:49)
ech... vienas minusas, kad nebūna gražių modelių, kurie kiek mačiau internete yra parodyti, gamina juos, na žinoma gal ne daug ir būna, tik išperka juos greit trutingesni, o kitas minusas, kad kainos pas mus Lietuvoj uch kaip užkeltos. Geriau atvežtų daugiau batų modelių ir gražesnių, paleistų pigiau, pirktų žmonės daugiau ir apyvarta jiems geresnė būtų negu pastato kelis tūpus modelius, o po pusmečio dar jiems nuolaidą padaro... nežinau, nežinau
gal aš čia nesuprantu. 

del modeliu, tai pvz. norvegjijoj, maciau bent jau vyrisku, tikrai graziu ir yra nuo sportiniu iki klasikiniu. tiek vienus, tiek kitus draugas isigijo.. gal tiesiog lietuvoj nera, arba labai mazai tu modeliu gamina, tai ne visiem lieka
QUOTE(Kilbukas @ 2007 05 05, 16:24)
Cia juk lietuva, viska siuva ir veza kaip i trecia sali ir nenorekite, kad butu identiska kokybe.. deje tokia tikrove
Turiu 4 poras Ecco batu - pora zieminiu, 1 sportines basutes, o dabar neseniai nusipirkau kedukus. Viskas puiku - kokybe esu 100 proc. patenkinta. Zieminius atitampiau jau 4 sezonus - jokiu pasekmiu, visiskai nenusidevejo nei padai, nei virsus.