Įkraunama...
Įkraunama...

Ecco avalynė

Atsiprasau, jei jau buvo seniau apie tai kalbeta, taciau mane domina ECCO zygio batu kokybe... Gal kas turite ir jau kur nors kopete i kalnus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bolero @ 2005 10 29, 23:12)
Pernai Švedijoj pirkau rudeninius ecco batus - labai patenkinta. Grįžusi nuėjau į Akropolyje esančią parduotuvę, tai hm....Po kelis modelius vyrams, moterims ir vaikams, o dizainas atgyvenęs kaip reikiant  doh.gif . Tai tikrai , kad pensininkiškas dizainas, tik kainos ne pensininkams.

Va va, lt tikrai asortimentas ecco batuku skurdus. Ir su dydžiais nekas...
Bet kokybė jų tikrai thumbup.gif Bent jau Taline kas antras vaikutis su ecco batukais.
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2007 05 18, 18:40)
Va va, lt tikrai asortimentas ecco batuku skurdus. Ir su dydžiais nekas...
Bet kokybė jų tikrai  thumbup.gif  Bent jau Taline kas antras vaikutis su ecco batukais.

KAŽIN KODĖL TALINE, ar ten gyvenimo lygis aukštesnis, ar batai pigesni?
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 05 18, 19:33)
KAŽIN KODĖL TALINE, ar ten gyvenimo lygis aukštesnis, ar batai pigesni?

Batai tai tikrai nepigesni, bet cia mamos kokybe labai vertina.
Atsakyti
ar Vilniuje -Europoje -yra Ecco parduotuvė?
buvau vakar ...tai toj vietoj, kur buvo- kažokia kita,o Salamanderyje nei vienų Ecco batų nemačiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantilė: 25 gegužės 2007 - 21:44
QUOTE(Mantilė @ 2007 05 25, 23:39)
ar Vilniuje -Europoje -yra Ecco parduotuvė?
buvau vakar ...tai toj vietoj, kur buvo- kažokia kita,o Salamanderyje nei vienų Ecco batų nemačiau.

Yra 4u.gif Konstitucijos pr. 7a, p/c EUROPA, III a.
Atsakyti
Ecco sandalai thumbup.gif kaina nemaža, bet jie verti tų pinigų biggrin.gif
Atsakyti
Gal kaip kam pasiseka. Vyras nešioja keli metai. Tai ir nutarėme sūnui nupirkti basutes viešėdami Vilniuje Europoje. Besimatuojant pardavėja pasiūlė medžiaginius kedukus (norėjau paveiksliuką įdėti bet copy, paste neįdeda). Tas apsidžiaugė, pašokinėjo,patogu kaip. O keltis aukšta, truputį pilnapadis, tėvas irgi apsidžiaugė, nekreipdamas dėmesio į kainą 350Lt nupirko. Kitą dieną vaikis parėjo iš mokyklos su batais rankoje. Užkulnius guzai nutrynė. Aš dar bandžiau užkulniukus klijuoti, gi labai geri batai. O Vilnius toli, gal praeis. Nuvežėm į Vilnių aišku ne po 14 dienų. Pakeisti negalime, pratempsime. Po to ilgai ėjo žinutės, nedirba, nepataisė. kai nuvažiavome į Vilnių spaudė kaip spaudę. Bet tada labai taikiai leido keistis į kitus.
Atsakyti
užėjau .........akys pamatė ir užsimaniau šių batų...tik,kad kaina doh.gif Gal kas turit,kokie atsiliepimai ........... g.gif o tie batukai štai- http://www.ecco.lv/l...&...34&limit=29
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilminė: 20 rugsėjo 2007 - 08:06
QUOTE(vilminė @ 2007 09 20, 08:05)
užėjau .........akys pamatė ir užsimaniau šių batų...tik,kad kaina doh.gif Gal kas turit,kokie atsiliepimai ........... g.gif o tie batukai  štai-                                  http://www.ecco.lv/l...&...34&limit=29

Fainučiai wub.gif
Atsakyti
Šios firmos batai man itin patinka. Tik deja LT pasirinkimas skurdokas ir kainos nemažos. Turbūt niekam ne paslaptis, jog svetur pasirinkimas didesnis, kainos mažesnis. Teko man Suomijoje tiek sau, tiek savo MB nupirkti batus džiaugiamės ne vieną sezoną.
Gal ir pas mus kada prasiplės asortimentas, nes graudu, kai LT pamačiau ale naujienas, kurias Helsinkyje pardavinėjo per išpardavimus kaip ne pirmojo sezono wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2007 09 25, 17:48)
Gal ir pas mus kada prasiplės asortimentas, nes graudu, kai LT pamačiau ale naujienas, kurias Helsinkyje pardavinėjo per išpardavimus kaip ne pirmojo sezono wink.gif

Nelabai tikiu, nes internetiniam puskapyje yra visi modeliukai. O Lietuvoje tie patys, tik, žinoma, mažiau
Atsakyti