Įkraunama...
Įkraunama...

Vizitai pas pediatrą

Sveikos,

norejau pasiteirauti jusu, mamytes, ar daznai vedate savo atzaleles pas gydytoja? Ar kai tik prireikia ( skiepai ar kai suserga ), ar vedate profilaktiskai - svertis, matuoti ugi ir pan...
Visur raso, kad nuo pusmecio kas 3 menesius pakanka, o nuo metuku - kas pusmeti...
Mes lankomes tik kai ateina skiepu laikas...
O jus? 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi einam tik kai reikia: iki pusės metų ėjom kas mėnesį, nuo pusės metų kas 3 gal, o dabar buvo, 1,3 m. skiepytis ir eisim 1,6 m. vėl skiepytis. Svorį ir ūgį būtų ydomu sužinoti, bet tie vizitai nėra malonūs pas gyd. nei man, nei vaikui. O dar ir ligų gali parsinešti, kai aplink visi snargliuoja. Fe, man nepatinka mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2009 10 19, 13:27)
Mes irgi einam tik kai reikia: iki pusės metų ėjom kas mėnesį, nuo pusės metų kas 3 gal, o dabar buvo, 1,3 m. skiepytis ir eisim 1,6 m. vėl skiepytis. Svorį ir ūgį būtų ydomu sužinoti, bet tie vizitai nėra malonūs pas gyd. nei man, nei vaikui. O dar ir ligų gali parsinešti, kai aplink visi snargliuoja. Fe, man nepatinka  mad.gif

drinks_cheers.gif Del ligu ypatingai sutinku. Pas mus tai is vis musu kaime visi eina i bendra poliklinika, vaikam atskirai nera. Tai kai pamatau, kad vaika ugiui pamatuot paguldo ant to paties gulto, kur kazkoks senis apsisnargliaves ka tik gulesi.... Fui...
O mes ugi pamatuojam tiesiai atsistoje prie staktos, pridedam prie galvos knyga, nubreziam linija, paskui ismatuojam matavimo juostele.
Taip pat ir svori. Is pradziu pati int svarstykliu uzlipu, paskui su vaiku ( nes viena nepastovi nei sekundes, lekia tuoj pat kazkur ) , na, ir paskui atimu... thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif Mes irgi taip pat bandom namie sverti. biggrin.gif O ūgį jau metukų poliklinikoj matavom stovinčiai, nes labai nenorėjo gulti ant tos kušetės.

Ką čia kalbėti kaime, kad pas mus Kaune lygiai taip pat visi: ir seni ir jauni pas tą pačią gyd. eina

Šiaip ūgį žinoti naudinga ir rūbelius perkant blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linike77: 19 spalio 2009 - 12:41
QUOTE(Linike77 @ 2009 10 19, 13:27)
Mes irgi einam tik kai reikia: iki pusės metų ėjom kas mėnesį, nuo pusės metų kas 3 gal, o dabar buvo, 1,3 m. skiepytis ir eisim 1,6 m. vėl skiepytis. Svorį ir ūgį būtų ydomu sužinoti, bet tie vizitai nėra malonūs pas gyd. nei man, nei vaikui. O dar ir ligų gali parsinešti, kai aplink visi snargliuoja. Fe, man nepatinka  mad.gif

Mes iki 9 mėn. lankėmės kas mėn., dabar kas 3men. Bet pas mus nors truputis tvarkos yra thumbup.gif , antradieniais kūdikių diena, nelabai išvysi sergančiu vaiku. Vaiku gydytojai sėdi atskiruose patalpose nuo saugusiųjų terapeutu. Ir šiaip žmoniu nelabai daug, išskyrus pas neurologe doh.gif
Atsakyti
Kai reikejo del skiepu, tik del ju ir eidavome. net paciai buvo keista, kad retai, kai sulauke metuku, nes tiesiog nebereikedavo.
Pradejo lankyti darzeli, prasidejo ligos, dabar ten kas savaite doh.gif .
O siaip su savo palute eidavom, kol mazesnis.
Man dziugu, bent jau kad nebeverkia, ir eina paklausyti plauciukus, apziureti, nes iki 2 metuku tai pediatre buvo didziausias baubas sūnučiui.

Net nepatogu ax.gif

Atsakyti
Iki metų ėjom kas mėnesį, iki dvejų kas pusmetį, dabar kasmet prieš darželį profilaktiškai ir kai reikia skiepytis. Ir kai susergam, bet dažniau tai dėl pažymos, nes ligos vis kartojasi ir jau žinom, kaip gydytis. O daugiau nematau reikalo ten vaikščiot.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 10 19, 15:50)
Ir kai susergam, bet dažniau tai dėl pažymos, nes ligos vis kartojasi ir jau žinom, kaip gydytis.

O kai reikia pazymos del nevedimo i darzeli susirgus visvien su vaiku reikia rodytis. As irgi noreciau vaika kuo reciau ten vesti, bet juk pazymos neisduos jo neapziurejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 10 19, 15:50)
Iki metų ėjom kas mėnesį, iki dvejų kas pusmetį, dabar kasmet prieš darželį profilaktiškai ir kai reikia skiepytis. Ir kai susergam, bet dažniau tai dėl pažymos, nes ligos vis kartojasi ir jau žinom, kaip gydytis. O daugiau nematau reikalo ten vaikščiot.

Mes irgi taip pat smile.gif
Atsakyti
Kuo mazesnis, tuo dazniau eina pas pediatra biggrin.gif . Nuo 2-ieju metuku tik pries darzeli ir kai suserga, na dar pasiskiepyti
Atsakyti
Nuo 2 m kas metai, nebent susigtų biggrin.gif
Atsakyti
mes kolkas einam kas tris menesius. smile.gif
Atsakyti