Įkraunama...
Įkraunama...

Vizitai pas pediatrą

Iki metukų lankydavomės kas mėnesį,dabar tik kai reikia skiepytis ar sunegaluojam 4u.gif
Atsakyti
mes iki 7men lankemes kiekviena men poto kai susloguodavom ir metuku buvom kraujuko duot 4u.gif
Atsakyti
kai reikia skiepu, arba kai kas nutinka. Siaip retai
Atsakyti
na mes tai pas seimos gydytoja vaikstom, ne pas pediatra, pas ji buvom tik karta, nes reik puses metu apsilankyt pas ji. tai pas seimos gyd iki 6men kas menesi ejom, po to kas 3men. dabar kai susergam ir kai skiepytis reik. O metuku niekas kraujuko netikrino g.gif
Atsakyti
kadangi mano vaikas neskiepytas tai nuo antro mėnesio eidavome ,jai man kažkas neišku,šiuo metu pupai 1,8 m. o vizitus pas gydytoją ant vienos rankos pirštų galiu suskaičiuoti .vieną kartą ėjau aš su savo problemom,tai gydytoja (mūsų ta pati) sako Ieva atvešk man Miją parodyti, jau nepamenu kaip atrodo ,o ir pasversim tuo pačiu biggrin.gif
Atsakyti
mes tik skiepytis. Daugiau beje, nebesim, bet cia kita tema. O jei kas nutinka tai kvieciames i namus privacia gydytoja. Nes man nepriimtina vezti vaika kad ir su numusta temperatura i poliklinika.
Atsakyti
buvom 15 men skiepytis, kita karta reikia 18 menesiu. jei kas nutinka paskambinu gydytojai, ta papraso atvaziuoti ar pati ateina pas mus smile.gif priklauso nuo problemytes ax.gif
Atsakyti
Kadangi jau skiepucius kuriuos privalo gavo,tai dabar einam tik jei suserga rimciau,o jei nieko rimto,pasikonsultuojam telefonu smile.gif
Atsakyti
Pirma pusmeti tai kas men, o poto tik kai reikalas budavo. dabar kas pusmeti einam arba kai suserga wink.gif
Atsakyti
iki metu eidavom svertis kas menesi o dabar tik esant reikalui 4u.gif
Atsakyti
Mes einame tik kai jau rimtai sergame, kai reikia skiepytis, o profilaktiskai ko ten eiti, ligu rinktis ar ka? tongue.gif
Atsakyti
iki metų ėjom kas mėnesį, paskui 1,5 metų, dabar apsilankėm suėjus dviems metams 4u.gif
Atsakyti