Iki metukų lankėmės kas mėnėsį. Nuo metų tik tada kada susergam ar iškyla kokių nors klausimų.
Ejom iki 6men, kas menesi, poto 9 men ir 11 men... 15 men buvom skiepui ir eisim 18 men taippat skiepui...
o ko daugiau ten eiti??? pamatuoti ir pasverti namie moku
o ko daugiau ten eiti??? pamatuoti ir pasverti namie moku

Pas mus seimos gydytoja
Lankomes labai retai
del skiepu, kai sergame (labai retai) ir kai privaloma apziura. Profilaktiskai nevedu
Mano manymu profilaktiskai lankytis pas gydytoja tai tik blogasias bakterijas rinkti
As ir be gydytojos zzinau kad dukrele vystosi gerai

Iki 6men.eidavom kas menesi,poto 9menesiu,poto kai suejo metukai.Dabar eisim 15menesiu skiepitis.Jai kyla kokiu klausimu visada skambinu gyd.,jai kas neramu,tai vaziuojam pasirodyt,bet tai buna retai.
QUOTE(fillipa @ 2009 11 01, 16:11)
Pas mus seimos gydytoja
Lankomes labai retai
del skiepu, kai sergame (labai retai) ir kai privaloma apziura. Profilaktiskai nevedu
Mano manymu profilaktiskai lankytis pas gydytoja tai tik blogasias bakterijas rinkti

mes iki 9 men eidovome kas 2 men, dabar tik skieptis

QUOTE(fillipa @ 2009 11 01, 15:11)
Pas mus seimos gydytoja
Lankomes labai retai

Nors musu seimos gydytoja kai mus sutinka , apibara.....

Iki 6men lankemes kiekviena menesi... Poto kai susirgdavom,o siaip tik skiepytis.. buvom 1metuku,poto 15men skiepytis,db eisim tik gruodi,nes skiepytis nuo vejaraupiu..

QUOTE(*Liepa18* @ 2009 11 01, 14:09)
Iki metukų lankėmės kas mėnėsį. Nuo metų tik tada kada susergam ar iškyla kokių nors klausimų.
mes lygiai taip pat

Iki puses metuku ejom kiekviena menesiuka, veliau iki metuku pasirodem du kartus. Nemanau, kad reikia lankytis poliklinikoje jei nera rimtos priezasties
skiepai, jei serga, jei kokius tyrimus reikia padaryti, o pasverti ir pamatuoti galiu ir namie pati su vyru

Aš su abiejais iki 6 mėn. kas mėnesį eidavau, po to pagal poreikį (jeigu suserga) arba planiniam skiepui. Šiaip nėr ko ten listi, tik ligas susirinkti. Mums ir pati gydytoja sakydavo, kad pilna sergančių - nevaikščiokite be reikalo. Pvz, jeigu suviduriuodavo - pasiskambini gydytojai ir paklausi kaip ką daryti, nu nebent kas nors labai baisiai.