Įkraunama...
Įkraunama...

Vizitai pas pediatrą

Iki metukų lankėmės kas mėnėsį. Nuo metų tik tada kada susergam ar iškyla kokių nors klausimų.
Atsakyti
Ejom iki 6men, kas menesi, poto 9 men ir 11 men... 15 men buvom skiepui ir eisim 18 men taippat skiepui...
o ko daugiau ten eiti??? pamatuoti ir pasverti namie moku g.gif
Atsakyti
Pas mus seimos gydytoja ax.gif Lankomes labai retai ax.gif del skiepu, kai sergame (labai retai) ir kai privaloma apziura. Profilaktiskai nevedu schmoll.gif Mano manymu profilaktiskai lankytis pas gydytoja tai tik blogasias bakterijas rinkti blink.gif As ir be gydytojos zzinau kad dukrele vystosi gerai biggrin.gif
Atsakyti
Iki 6men.eidavom kas menesi,poto 9menesiu,poto kai suejo metukai.Dabar eisim 15menesiu skiepitis.Jai kyla kokiu klausimu visada skambinu gyd.,jai kas neramu,tai vaziuojam pasirodyt,bet tai buna retai.
Atsakyti
QUOTE(fillipa @ 2009 11 01, 16:11)
Pas mus seimos gydytoja ax.gif  Lankomes labai retai ax.gif  del skiepu, kai sergame (labai retai) ir kai privaloma apziura. Profilaktiskai nevedu schmoll.gif Mano manymu profilaktiskai lankytis pas gydytoja tai tik blogasias bakterijas rinkti  blink.gif  As ir be gydytojos zzinau kad dukrele vystosi gerai biggrin.gif

drinks_cheers.gif

mes iki 9 men eidovome kas 2 men, dabar tik skieptis smile.gif pasisverti galima namie
Atsakyti
QUOTE(fillipa @ 2009 11 01, 15:11)
Pas mus seimos gydytoja ax.gif  Lankomes labai retai ax.gif  del skiepu, kai sergame (labai retai) ir kai privaloma apziura. Profilaktiskai nevedu schmoll.gif Mano manymu profilaktiskai lankytis pas gydytoja tai tik blogasias bakterijas rinkti  blink.gif  As ir be gydytojos zzinau kad dukrele vystosi gerai biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Nors musu seimos gydytoja kai mus sutinka , apibara..... blush2.gif
Atsakyti
Iki 6men lankemes kiekviena menesi... Poto kai susirgdavom,o siaip tik skiepytis.. buvom 1metuku,poto 15men skiepytis,db eisim tik gruodi,nes skiepytis nuo vejaraupiu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 11 01, 14:09)
Iki metukų lankėmės kas mėnėsį. Nuo metų tik tada kada susergam ar iškyla kokių nors klausimų.

mes lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Iki puses metuku ejom kiekviena menesiuka, veliau iki metuku pasirodem du kartus. Nemanau, kad reikia lankytis poliklinikoje jei nera rimtos priezasties g.gif skiepai, jei serga, jei kokius tyrimus reikia padaryti, o pasverti ir pamatuoti galiu ir namie pati su vyru tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš su abiejais iki 6 mėn. kas mėnesį eidavau, po to pagal poreikį (jeigu suserga) arba planiniam skiepui. Šiaip nėr ko ten listi, tik ligas susirinkti. Mums ir pati gydytoja sakydavo, kad pilna sergančių - nevaikščiokite be reikalo. Pvz, jeigu suviduriuodavo - pasiskambini gydytojai ir paklausi kaip ką daryti, nu nebent kas nors labai baisiai.
Atsakyti
na iki metuku ejom kas menesi, dabar jau kas tris menesiu, o veliau tai jau kaip gydytoja pasakys blush2.gif
Atsakyti
Iki metų lankėmės kas mėnesį, vėliau - kas maždaug tris mėnesius (ar kai kildavo kokių nors problemų).
Atsakyti