Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

oi mergaitės barkit muškit apsivalgiau...kaimiškai darytos vištienos pasitušinau ir dar sriubos...tai dabar jau net savo kojų nematau per pilvą doh.gif o kaip užsimaniau alaus...na negaliu turbūt siųsiu vyrą į pardę kad butelį parneštų... blush2.gif nepagalvokit kad kokia pijokė esu blush2.gif šiaip nelabai mėgėja ant to tik turbūt nestuke.gif harmonai pagėdauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2009 10 25, 19:50)
oi mergaitės barkit muškit apsivalgiau...kaimiškai darytos vištienos pasitušinau ir dar sriubos...tai dabar jau net savo kojų nematau per pilvą doh.gif o kaip užsimaniau alaus...na negaliu turbūt siųsiu vyrą į pardę kad butelį parneštų... blush2.gif nepagalvokit kad kokia pijokė esu blush2.gif šiaip nelabai mėgėja ant to tik turbūt  nestuke.gif harmonai pagėdauja lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 10 25, 18:53)

na ir ko čia juokiesi...tu pamatytum mane tai sakytum kad gimdyt varysiu šiandien doh.gif Divėja tokia nebuvo kaip gimdyt važiavo... doh.gif blush2.gif Man blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet nežinau ką daryt nes labai valgyt nori mano vaikas biggrin.gif o tuo pačiu ir aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2009 10 25, 19:58)
na ir ko čia juokiesi...tu pamatytum mane tai sakytum kad gimdyt varysiu šiandien doh.gif Divėja tokia nebuvo kaip gimdyt važiavo... doh.gif  blush2.gif Man  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif bet nežinau ką daryt nes labai valgyt nori mano vaikas biggrin.gif o tuo pačiu ir aš blush2.gif

Nu man labai juokingai paliko... o jei rimtai pas mane ir pilvas didelis... bet daugiau lasiako nei nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 10 25, 19:01)
Nu man labai juokingai paliko... o jei rimtai pas mane ir pilvas didelis... bet daugiau lasiako nei  nestuke.gif  doh.gif

o aš ne kiek į klubus sustambėjau bet į pilvą viskas eina... doh.gif Nesijuok nes jau geriu stiklinę ir net seilė bėga... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2009 10 25, 18:50)
o kaip užsimaniau alaus...

pas mus rugpjūtinukės tai plumpydavo tą bealkoholinį. ir dabar maitinančios jį geria. man tai neeeee, feeeee. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2009 10 25, 20:03)
o aš ne kiek į klubus sustambėjau bet į pilvą viskas eina... doh.gif Nesijuok nes jau geriu stiklinę ir net seilė bėga... blush2.gif

nu ir greita blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 10 25, 19:10)
nu ir greita  blink.gif

tai kad pardė po šonu tai greitai ir apsisuko...bet kaip skaniai nubėgo....
O man tas bealkoholinis tai irgi neskanu... schmoll.gif
Atsakyti
Kaip musu naujos mamytes laikosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2009 10 25, 19:20)
t
O man tas bealkoholinis tai irgi neskanu... schmoll.gif

man ir tas, ir anas feee. man gardu tik kompotas biggrin.gif .
QUOTE(vdapr @ 2009 10 25, 19:23)
Kaip musu naujos mamytes laikosi?  g.gif

aš turbūt jau nebe prie naujų? biggrin.gif bet laikomės gerai. einu kokią fotkę antro mėnesio paieškot.
Atsakyti
Laukiam foto VJ...

O kaip naujai prisijungusios?
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti