Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(kristulee @ 2009 10 25, 23:12)
Sveikutes.
o man prasideda lapkricio 1 depresija... verkiu kaip durna nuo bele ko verysad.gif .sunku kazkaip, ir ne velnio nelengveja, nors metai eina...  simtus kartu pergalvoji viska ir nesupranti KODEL, UZ KA IR KO DAR LAUKT. taip norisi Domucio paklaust, koki broli prisimena, bet bijau. ilga laika jis prisimindavo tik tas paskutines minutes, kai skesdamas brolis iskele ranka. bijau atgaivint tuos prisiminimus, o taip idomu, ar pamena kaip brolis juom rupinosi ir pan...
ai, nebegadinsiu jums nuotaiku.
gero vakarelio.

console.gif siurpas net nukrete perskaicius apie tavo Domuko prisiminima ir taip sirdi suspaude pagalvojus kaip tavo angeleliui buvo baisu.... cray.gif ...ir kaip tau turi buti baisu apie tai galvoti....Bet kazkaip reikia kabintis i ta gyvenimeli, kabintis i tuos 4 pupulius kuriuos turi ir tiesiog bandyti nemastyti, bandyti nedraskyti saves. O Domukas tikriausiai pats kada nors apie tai prabils kai bus tam pasiruoses. KAIp tavo Urtyte gyvena? KAip augat? Kokie pasiekimai?

VAivos juosta jau IEvuliuko sypsenele wub.gif

Vdapr wub.gif wub.gif wub.gif ka cia ir bepridursi. O pimpaliuks nenukrito, tiesiog pas kazka buvo laki fantazija 12 savaite mirksiukas.gif nes realiai tik apie 14-16 susiformuoja tipiski isoriniai lytiniai organai, todel lyties nusakyti negalima...

Divejuk kaip tavo grazuole gyvena?Dziugu, kad mergina pagaliau apsisprende pasinaudoti gamtos dovanom smile.gif

Sveikinuosi ir su musu naujom mamytem. Sveikos suradusios sia angelu mamu salele. cia kiekvienas jusu isgyvenimas bus suprastas ir isjaustas, o per si pragara praejusius patirtis tikiuosi leis su laiku sviesiau ziureti i gyvenima ir vel pradeti tiketi, kad gali buti laimes akimirku

Bona -pari, CAramelle tegul antrieji metai atnesa kuo daugiau nors ir mazu dziaugsmu, tegul angeleliai jus lanko sapnuose ramindami suzeistas jusu sirdys, tegul stebuklas aplanko jusu namus 4u.gif

labos nakteles visom mamytem, nestuke.gif , liudesiukem ir tvirtuolem wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

VJ, kokia fainuolė tavo mažiukė, kokia jau didelė wub.gif wub.gif wub.gif

Vdapr, sveikinu, kad viskas gerai, o dar labaiu džiaugiuosi, kad turėsi mažą princesę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kristulle, labai skaudūs tavo prisiminimai.... verysad.gif baugūs....

su gimtadieniu Nledi merginą 4u.gif . kuo lengvesnės paauglystės 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 10 26, 10:18)
su gimtadieniu Nledi merginą  4u.gif . kuo lengvesnės paauglystės  4u.gif  4u.gif .

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nledi , sveikinam ir mes tavo Karolina su tortadieniu 4u.gif
jetus jau kokia didele, jau visai nebe vaikas, o panele wub.gif
Atsakyti
Nledi,tavo panelyte su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nledi, su gimtadieniu tavo mergaiciuke 4u.gif
Eh, kaip gera, atostogooooos wub.gif wub.gif wub.gif Visa savaite tinginiausiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 10 25, 20:25)
einu kokią fotkę antro mėnesio paieškot.

VJ, be proto grazi tavo dukryte. 4u.gif

O ji turi duobutes zanduose ar man vaidenasi? Nes as del tokiu duobuciu svaigstu, kaip man grazu... smile.gif
Atsakyti
Labutis,
Nledi, didžiausi sveikinimai tavo Karolinai gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nledi panelyte su 13 tuoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Grazios turiningos paauglystes pradzios mirksiukas.gif
Atsakyti
Nledi, sveikinu ir aš tavo merginą su gimtadieniu happybday.gif jau visa panelė wub.gif draugiškos jums paauglystės!
žaviuosi VJ tavo gražuolyte wub.gif pasiilgau tokio mažo žmogučio...
vyras prasitarė,kad nori leliuko, bet baimė jo stipresnė už norą, todėl nusprendėme neskubėti...tik va, bijau, kad per ilgai laukus tos baimės apniks mane ir tada jau aš nesiryšiu...koks sudėtingas tas gyvenimas...
Beje, gal kas žinote ką reiškia sapnuoti daug žmonių?-na, tai ne kažkoks susiėjimas, bet vis sapnuoju (jau kelinta naktis iš eilės) daug žmonių, vaikų, milžinišką namą (daugiabutį). kažkaip nekreipčiau dėmesio, bet kai sapnuoji kelintą kartą iš eilės - juk kažką reiškia?
Atsakyti
Labai ačiū už sveikinimus mano panelytei wub.gif wub.gif wub.gif Na tikiuosi tą paauglystę kaip nors išgyvensim ax.gif
Atsakyti