Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Zydrute,tavo pupas su pirmu menesiuku 4u.gif 4u.gif

QUOTE(*Aniri* @ 2009 10 21, 14:07)
Sveikos mergytes,
Pamaciau kad yra tokia temele, bet vis nedrysdavau parasyt... Bet kadangi beprotiskai sunku but vienai tai nutariau parasyt jums. Tikiuosi priimsit mane.

Prasom,drasiau 4u.gif Cia rasi paguoda ir nusiraminima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2009 10 20, 22:25)
perskaiciau ka parasiau ir pagalvojau, kad labai didaktiskas mano tonas blush2.gif . Is tiesu absoliucios tiesos nera, visa tai tik logiskas bandymas gyventi toliau. Kiekviena mes eidamos per savo netekti ir stebedamos kitu ejima tarsi susikuriam sau gyvenimo vadova...nuo kurio deja neretai nuklystam...bet man tokios gaires padeda, kai buna klaikiai sunku griebiuosi jau atrastu " tiesu" kaip siaudo ir plaukiu...

KAip tu ziezuliuk gyveni? kaip tavo mokslai, kaip tavo menas ax.gif

ne ne ne, visai ne didaktiskas tonas. Atvirksciai, palaikantys, guodziantys ir ikvepiantys zodziai. Sielos gydytoja tu tikra smile.gif

Pas mane tie patys vejai pucia: paskaitos vyksta intensyviai, dazniausiai vakarais, taigi visos dienos uzimtos ir lekia kaip paselusios. Menas 'apstojes', nors kartais piestukas ar teptukas i rankas patys iskrenda smile.gif Buna, sedziu visa sekmadieni ir paiselioju. Ypac, jei viena namie. Daug visokiu menisku minciu turiu ir noru, tik va igyvendinimui pritruksta vis ar laiko, ar pasiryzimo. Ir tingine kazkokia pasidariau! smile.gif Vienintelis frontas, kur dabar ne visai gerai jauciuos - darbas. Tiesiog gal per ilgai jau cia dirbu, atsibode viskas, issisemiau smile.gif Tai tiek ziniu is manes.

SiguteS, kaip gera skaityt tavo ramius, susitaikymo kupinus postus. Idomu, ar tokia ramybe ateis pas visas, ar isgaruos tas giliai laikomas pyktis wub.gif
Atsakyti
labutis... ir vėl niūru, ir vėl truputį liūdna..

buvom su ieva svertis, matuotis, skiepytis - labai gražiai auga mano damačka wub.gif . pasiguodžiau gydytojai, kad kartais tenka duoti mišinuko - nuramino, kad ne toks jau čia ir baubas jis. kaip kuria dieną tas mano papas - kartais užtenka visiškai, kitą dieną jau reik primaitint. taip ir žaidžiu smile.gif .

su pirmu mėnesiu Austutę ir Faustutę 4u.gif 4u.gif .

kaip mūsų kitos nestuke.gif besilaiko? tina? vdapr?edeva? antukė? visas suskaičiavau? g.gif

o kaip mažiausia angeliukų mergytė Urtytė? visi trys namuos dabar, Divėja?

...labas, Aniri...... sunku kažką parašyti vis naujai ateinančiai mamai..... jei norėsis - rašyk čia, norėsis - tyliai skaityk, norėsis - pasiguosk, pasidžiauk.... bet kada gali rašyti, klausti...
Atsakyti
http://www.rugute.lt...o-sparnu-2.html

Va ką radau, pamaniau, kad į temą čia būtų.

Štai kaip yra gyvenime: kol vieni tik šneka ir galvoja (čia aš), kiti ima ir daro.
Atsakyti
Aciu mergytes uz priemima. Nelabai zinau ka rasyti, sakyti... Netekau dukrytes pries 3 savaites, kita treciadieni jai butu menesiukas.
Vis paskaitau liudnas istorijas, pasipila asaros. Zinau kad nieko nebepakeisiu, bet nezinau ka daryt, kaip gyvent.
O siandien paskaiciau jusu temele, kazkaip pamaniau kad tik tos kurios tai isgyveno labiausiai supras mane, ir biski atitruksiu nuo savo minciu.

Matau daug nestukiu jusu tarpe. Dideliausi sveikinimai 4u.gif
O po kiek laiko vel pastojote? atsiprasau, gal kiek nekorektiskas klausimas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 21 spalio 2009 - 14:14
QUOTE(Egle C @ 2009 10 21, 15:02)

Štai kaip yra gyvenime: kol vieni tik šneka ir galvoja (čia aš), kiti ima ir daro.

na Vilnieciams ir aplink gal ir aktualu, bet tarkim vaziuot is Palangos, Vilkaviskio... bet aisku sveikintina kad kazkas kazka daro
... nors mano tokia nuotaika kad nezinau ka ten veikt? susiburus apraudot ? man gana forumo sito skyrelio ir tai gal as biski ne i tema cia... nu neuzsiciklinu kad va kaledos -oi bus liudna, velykos -vel liudna...
as gyvenu cia dabar ir sia minute... na gal reik laiko subrest naujam gyvenimui, bet as ruosiuos jau dabar Kaledoms, ruosiuos atsigriebt uz prarasta-praliudeta laika smile.gif

QUOTE(*Aniri* @ 2009 10 21, 15:08)
O po kiek laiko vel pastojote? atsiprasau, gal kiek nekorektiskas klausimas  blush2.gif

jei tau savijauta leidzia ir sveikata, sulauk pirmu menesinkiu ir pirmyn, jei jauties fiziskai silpna -issekus, na leisk sau isgedet israudot, atstatyk organizma ir pirmyn, pasikaustyk viltim ir tikejimu , tada jokiu kliuciu
Atsakyti
kita treciadieni jai butu menesiukas....

O po kiek laiko vel pastojote? atsiprasau, gal kiek nekorektiskas klausimas  blush2.gif

... ir tu, kaip ir mes visos, skaičiuoji - tiek būtų...tą mokėtų....taip atrodytų.... verysad.gif smaugianti realybė.... o tau dar viskas taip šviežia... bijau įsivaizduot tavo būseną, jausmus, sumaištį....praėjau tai.. sunkiai..ilgai... tvirtybės tau, Aniri, dabar.... didžiulės didžiulės...

o pastojau po metų ir 3 mėnesių....
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2009 10 21, 15:02)

Saunu, jeigu kazkam to reikia ir padeda, jeigu jie turi ka pasakyt... smile.gif as neturiu ka pasakyt, man palaikymo jokio ir paguodos nereikia, nes nesu sutikus nei zmogaus nei daikto ar objekto kuris galetu man padet ar palengvint sirgela... Vienintelis gydytojas man yra Smiltele ir mano angeleliai wub.gif kaip Rugseje rase, as irgi gyvenu tik sia diena, cia ir dabar, ir i prieki kaip man bus liudna ar liudniau net negalvoju...jau kazkada minejau, kad nesvarbu laikas, metai suejo sunums, kaledos ar dar kita data, man jos visos dienos vienodos, jos yra tokios - be Ju... wub.gif
Aniri, uzeik, prasom smile.gif bus lengviau, suprasi kad ne viena sioj zemej stovi ir ziuri i dangu tusciom akim, kad daug kas taip stovi...ir daug kam uzeina, kad rodos eisi, nezinai kur, nezinai kam, bet eisi ir gal sutiksi...bet tau taip viskas sviezia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 10 21, 14:54)

buvom su ieva svertis, matuotis, skiepytis - labai gražiai auga mano damačka  wub.gif . pasiguodžiau gydytojai, kad kartais tenka duoti mišinuko - nuramino, kad ne toks jau čia ir baubas jis. kaip kuria dieną tas mano papas - kartais užtenka visiškai, kitą dieną jau reik primaitint. taip ir žaidžiu  smile.gif .

o kaip mažiausia angeliukų mergytė Urtytė? visi trys namuos dabar, Divėja?

Va cia tai geriausios naujienos!!!! Nieko nera geriau,kaip isgirsti,kad tavo leliukkui viskas gerai.Taip ir toliau 4u.gif

O mes visai normaliai,miegam valgom,jau papulius mieliau pradeda imti,tik daznai ji ju nori.Tai vis galvoju,kad gal neprivalgo g.gif O nakciai misinukas eina ax.gif
Noreciau,kad ir b butu namie,bet jis biski uzdarbiauja blush2.gif Bet savaitgaliais atsiimam smile.gif

Aciu mergytes uz priemima. Nelabai zinau ka rasyti, sakyti... Netekau dukrytes pries 3 savaites, kita treciadieni jai butu menesiukas.
Vis paskaitau liudnas istorijas, pasipila asaros. Zinau kad nieko nebepakeisiu, bet nezinau ka daryt, kaip gyvent.
O siandien paskaiciau jusu temele, kazkaip pamaniau kad tik tos kurios tai isgyveno labiausiai supras mane, ir biski atitruksiu nuo savo minciu.

Matau daug nestukiu jusu tarpe. Dideliausi sveikinimai  4u.gif

Oi,kaip dar viskas neseniai pas tave...
Mano zvaigzdutei dabar butu metai ir beveik 5menesiukai... Kadangi pas mane buvo cezaris,tai gine man leido pastoti tik po gero pusmecio.Nes kol sugijau,dar visokiu tyrimus atlikau tai ir uztruko.Bet gave leidima iskart kibom i darbus ir stai,mes jau turim savo mazulyte.Man tai buvo vienintele paguoda,ir greiciau pavyko vel atsistoti ant koju.Tikras dziaugsmas,bet uz ji visada dekoju savo zvaigzdutei.
Atsakyti

O aš kol kas nenoriu net galvot apie pastojimą.

Kartais atrodo, kad noriu kūdikio, noriu juo rūpintis, matyti, kaip jis auga, nusišypso, sėdi ir t.t., bet po to suvokiu, kad noriu, jog tas kūdikis būtų ji, mano mirusi dukrytė.

Bijau, kad nemokėsiu to kito kūdikio mylėti. Bijau, kad jame norėsiu matyti dukrą. Bijau, kad suvokusi, jog jis - tai ne ji, neįkrisčiau į bedugnę. Visko bijau.

Anksti dar man apie tai galvot...
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2009 10 21, 15:39)
* nesu sutikus nei zmogaus nei daikto ar objekto kuris galetu man padet ar palengvint sirgela...

**  rodos eisi, nezinai kur, nezinai kam, bet eisi ir gal sutiksi...

* vat, kad ruoštų kokius psichologus-praktikus, gal naudos ir būtų... bet dabar schmoll.gif . Užtenka vieno apsilankymo, kad tu pamatytum, kad jam tavo problema yra aiški, bet padėti jis negali.... Savo problemą žinome mes visos, kurios praradome vaikelius, taigi, stengiamės padėti viena kitai. o kad sėdėt prieš nepažįstamą "tetą" ir kalbėt, ir matyt ją supratingai linguojančia galvą - nugi nė velnio ji nesupranta....

** ir sutikus - būtinai pažinsi..... wub.gif ( nežinau kuri iš mūsų tai rašė wub.gif blush2.gif ) ...
QUOTE(divėja @ 2009 10 21, 15:54)
* Va cia tai geriausios naujienos!!!! Nieko nera geriau,kaip isgirsti,kad tavo leliukkui viskas gerai.Taip ir toliau 4u.gif

** Noreciau,kad ir b butu namie,bet jis biski uzdarbiauja blush2.gif  Bet savaitgaliais atsiimam smile.gif

* atitinkam visas normas - svoris, ūgis eina ant 50 procentilės - kaip pagal knygas, sakė smile.gif . dar nusišypsojo ir pagugavo gydytojai, tai iš viso - pagyrų gavom sočiai. širdukę klausė - nu negirdi ji tų blogybių, labai labai tikiuosi, kad bus viskas gerai ir neprieisim iki operacijos.

** maniškis irgi pirmą mėnesį uždarbiavo - nes buvo rugiapjūtė, gyvenam kaime, tai jį prašė vienas ūkininkas padirbėt prie javapjūtės - "grūdus su didele mėlyna mašina veziooodavo" - taip miglė sakydavo. išeidavo apie pietus ir grįždavo tik apie vidurnaktį. bet papildomas uždarbis nemaišo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2009 10 21, 16:08)

Matau daug nestukiu jusu tarpe. Dideliausi sveikinimai  4u.gif

Labutis,
skaiciau tavo istorija ir be galo uzjauciu... ir be galo liudna, kad vis atsiranda nauju netekciu..
Del pastojimo, tai pirmas gydytojo zodis po mano nelaimingo gimdymo buvo: Lauksim griztancios po metu sioje gimdykloje.. Anot mano gydytojo, net ir po nelaimes pas moteri turetu buti noras pastoti kuo greiciau.. O as nenorejau.. Ir turbut dar ilgai buciau bijojus ir svarscius, bet kad sesytes mums atsiunte broliuka netyciuka, kuris gims vasari.. Labai laukiam jo, nors baimes visokios kamuoja.. Va ir vakar, galvojau isprotesiu is baimes, net jau i ligonine norejau ruostis - atrode, kad mazai juda pilvelyje kudikelis.. aciu dievui, viskas gerai.. judam ir krutam, augam toliau..
Siaip viskas mums gerai, tik kad as kiek persalusi.. Stengiuos gydytis arbatelemis ir medumi..
Atsakyti