Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 10 21, 19:50)
nereikės, manyčiau.

aš kadangi viena varau, tai man ir laikyt pačiai tenka...

Na tai gal kitą savaitę bandysiu vest kai būsiu laisva...
O dėl skiepų tai maniškis žino kad esu žliumbikė ir skysta blush2.gif tai dėl to ir važiuoja jis...
Atsakyti
Sveikos

Pirmiausiai naujai mamyte... gaila kad teko tau cia prisijungti... bet cia rasi manau supratima.... ir dar kai ka daugiau....

o pas mane viskas susidejo i viena vieta... juociuos issekus....

Niu as po echo... viskas tvarkoje... sveriam 202 g atitinkam laika.... ir nukrito pimpiliukas.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sake nieko as berniukisko nematau... aisku 100 proc neuzgarantavo... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif bet bent pasaulis kuriam laikui tapo daug sviesesnis...

Dabar laukia penktadienis genetikai... issikaiskinau kodel siuncia... tai mano galva be reikalo... bet jei siuncia tai nueisiu...

Darbe pragaras... pas mane vel aptikrinimas... atvaziavus pati "sauniausia" revizore... ir dar ryt atvaziuos....

Dar tevai sianakt grizta.... tai tik dabar valgyt pradedu daryt... dar reiks nuvezt.... galeciau sakyt kad as nestuke.gif nieko nedarysiou pavargus... bet as taip negaliu...
Atsakyti
vdapr, čia tai geeeeras su tuo pimpaliuku bigsmile.gif lotuliukas.gif
o genetikai dėl ko?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 10 21, 18:32)

Gal jau aprimo tavo princesytė po skiepo?

Vdapr, wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 21 spalio 2009 - 20:19
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 10 21, 21:16)
vdapr, čia tai geeeeras su tuo pimpaliuku  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
o genetikai dėl ko?

pagal amziu pas mane 1:168 o krauijas rodo 1: 122
Atsakyti
šėlsta dar mano mergina tarpais.... oi naktelę apturėsiu... vyras jau nori eit garažan miegot biggrin.gif
Atsakyti
Labutis

Nusprendžiau iš tik skaitančios pasidaryti ir rašanti bei prisijugti.
Kai užklumo mus nelaiė, atrodė kad mes tokie varkšai vieni, bet paskaičiusi jūsų išgyvenimus supratau, kad nesu jau tokia vieniša, tik gaila kad mus sieja tokios netektys....
Aš savo dukrytės netekau prieš mėnesį, tik tiek kad apie tai, kad jos neturėsiu sužinojau jau neštumo metu. Man buvo pasake kad gims ir negivens, bet mažiuke gveno ir išgyveno bevei 1 mėn. Gal but man kažkiek lengviau visa tai ištverti, nors žinoma sunkei išgyvenom žinias, gimima ir netekti, bet širdy nors ir skaudu, bet ramu. Mes su MB praleidom paskutines akimirkas kartu neatsitraugdami, dainavom lopšines, sekėm pasakas, žodžiu visa tai ko daugiau niekada negalesim padaryti... Tai nors ir teko nemažai išgyventi vistiek nesikratau minties apie kita vaikuti, tik dėje teks dar palaukti.....
na va išsiliejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsia: 21 spalio 2009 - 20:26
QUOTE(vdapr @ 2009 10 21, 21:20)
pagal amziu pas mane 1:168 o krauijas rodo 1: 122

ne aukštumos, bet iki ypatingos rizikos - toliu.
viskas bus gerai.
nu bet dėl lyties bigsmile.gif .... o kas tau berniuką žadėjo? kaunas?
Papildyta:
QUOTE(simsia @ 2009 10 21, 21:21)

Aš savo dukrytės netekau prieš mėnesį,

... simsia, kaip gaila dėl tavo Ievutės...... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simsia @ 2009 10 21, 20:21)
Labutis

Nusprendžiau iš tik skaitančios pasidaryti ir rašanti bei prisijugti.
Kai užklumo mus nelaiė, atrodė kad mes tokie varkšai vieni, bet paskaičiusi jūsų išgyvenimus supratau, kad nesu jau tokia vieniša, tik gaila kad mus sieja tokios netektys....
Aš savo dukrytės netekau prieš mėnesį, tik tiek kad apie tai, kad jos neturėsiu sužinojau jau neštumo metu. Man buvo pasake kad gims ir negivens, bet mažiuke gveno ir išgyveno bevei 1 mėn. Gal but man kažkiek lengviau visa tai ištverti, nors žinoma sunkei išgyvenom žinias, gimima ir netekti, bet širdy nors ir skaudu, bet ramu. Mes su MB praleidom paskutines akimirkas kartu neatsitraugdami, dainavom lopšines, sekėm pasakas, žodžiu visa tai ko daugiau nieko negalesim padaryti... Tai nors ir teko nemažai išgyventi vistiek nesikratau minties apie kita vaikuti, tik dėje teks dar palaukti.....
na va išsiliejau  blush2.gif

Sveika prisijungus console.gif Žinau tavo angelytės liūdną istoriją iš kitos temos.
Man nešioti vaikutį, žinant, kad gimęs jis tikrai mirs, būtų buvę dar sunkiau, nei mano atveju - bent kažkiek tikint laiminga pabaiga...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 10 21, 21:28)
... simsia, kaip gaila dėl tavo Ievutės......  verysad.gif

Aš manau kad ji dabar geresnei vietoi ir jai ten gera. Aš ja net keleta kartu sapnavau, visada besišysančia ir sveika wub.gif kas svarbiausia kad aš jos šypsena matydavau jai esant gyvai (iteike man tokia dovana)...

Papildyta:
QUOTE(carramele @ 2009 10 21, 21:32)
Sveika prisijungus console.gif Žinau tavo angelytės liūdną istoriją iš kitos temos.
Man nešioti vaikutį, žinant, kad gimęs jis tikrai mirs, būtų buvę dar sunkiau, nei mano atveju - bent kažkiek tikint laiminga pabaiga...

Prisiminiau ir aš kur mes jau buvom susidurusios.
o žinokit tas žinojimas gal padėjo kažkiek susitaikiti su ta mintim kiek tai imanoma. Šeip tai taip pat tikejau ta laiminga pabaiga iki pat galo, bet kai pamačiau savo mažiuke, kažkaip pradėjau galvoti geriau jau viskas bus taip kaip turi buti, o ne taip kad jai reiktu kankintis.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsia: 21 spalio 2009 - 20:49
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 10 21, 21:28)
ne aukštumos, bet iki ypatingos rizikos - toliu.
viskas bus gerai.
nu bet dėl lyties  bigsmile.gif .... o kas tau berniuką žadėjo? kaunas?

Musu daktariukas pasake... bet buvo dar labai mazai laiko... tik 12 savaiteliu... metysiu ka jis sekmadieni pasakys...

Simsia ............ tiesiog imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 10 21, 21:12)
ir nukrito pimpiliukas.... 

ar as tau nesakiau lotuliukas.gif kad tau prognozuojama mergaite
Atsakyti