Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(nelion @ 2009 11 03, 10:01)
Kaip aš supratau tai 2.2. reikia parašyti ir sukirčiuoti vyr. ir mot. giminės dgs. galininką, vyr. ir mot. giminės vns. įnagininką, tik vyr. g. vien. vietininką ir mot. g. vien. vard, nes šiems linksniams ir taikoma priešpaskutinio skiemens taisyklė. smile.gif Savuosius namų darbus jau nusiunčiau, bet pradedu manyti, kad paskubėjau.
Kaip jus kirčiuojat naudojant ta Palemonto šrifta? Aš tai tik paprastai per insert susiradau ženkliukus ir sudėliojau... g.gif

Oi, Ačiū! aciuks.gif Tikrai pasinaudosiu šiuo pasufleravimu, reiks mažiau gal knistis bigsmile.gif
Šiaip tai ką aš žinau, lotynų namų darbai man lengviau ėjosi.. doh.gif
Atsakyti
Labai ačiū, nelion 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gijagi, man irgi lotynų lengviau buvo ax.gif
Gilberta, taip per taip vadinamas mūsų sesijas, susitinkam ne tik mokslų reikalais biggrin.gif
Labai šaunu, kad mūsų daugėja, bus smagiau kartu mokytis ir per egzaminus drąsiau thumbup.gif
Atsakyti
Bet kam tada reikėjo instaliuoti tą šriftą, jeigu jo dabar nėra klaviatūroj? Negi iš karto per insert nebuvo galima įkelti tų raidžių su kirčiais? Taip gaunasi, kad palemonas tik medžiagos perskaitymui?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 11 03, 11:49)
Bet kam tada reikėjo instaliuoti tą šriftą, jeigu jo dabar nėra klaviatūroj? Negi iš karto per insert nebuvo galima įkelti tų raidžių su kirčiais? Taip gaunasi, kad palemonas tik medžiagos perskaitymui?

A ti ką, galvojai kad klaviatūroj naujų knopkelų pridygs? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 11 03, 11:39)
A ti ką, galvojai kad klaviatūroj naujų knopkelų pridygs?  mirksiukas.gif

nu taip tiap ir ieškojau visur user posted image
maniau bus kur po "paslėptom" knopkelėm, kaip lietuviškas šriftas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 11 03, 13:18)
nu taip tiap ir ieškojau visur user posted image
maniau bus kur po "paslėptom"  knopkelėm, kaip lietuviškas šriftas  ax.gif

Įsivaizduoju kiek darbo tau buvo biggrin.gif
Parašė dėstytoja kur rasti kaip tekste žymėti kirčius, bet pas mane nieko apie tai nerašoma tam faile, teks savu metodu daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 11 03, 15:50)
Įsivaizduoju kiek darbo tau buvo  biggrin.gif
Parašė dėstytoja kur rasti kaip tekste žymėti kirčius, bet pas mane nieko apie tai nerašoma tam faile, teks savu metodu daryti  doh.gif

pas mane irgi nieko nėra schmoll.gif aš dar paklausiau apie namų darbų užduočių pakeitimą. Įdomu ką atrašys... g.gif
Atsakyti
laba vakara, gal kuri nors turite darbu tarptautiniu finansu dalykui? unsure.gif
Atsakyti
Blogyte, sveikinu pridavus namų darbus 4u.gif ech, kad man taip..... ax.gif
Skaitėt spec. kalbos dėstytojos atsakymą? Pasirodo nusikopinau užduotį kuri nebuvo nurodyta doh.gif doh.gif doh.gif kažko mes su ja nesusikalbėjom schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 11 05, 15:38)
Blogyte, sveikinu pridavus namų darbus  4u.gif ech, kad man taip.....  ax.gif
Skaitėt spec. kalbos dėstytojos atsakymą? Pasirodo nusikopinau užduotį kuri nebuvo nurodyta  doh.gif  doh.gif  doh.gif kažko mes su ja nesusikalbėjom  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Dėkui 4u.gif aš jos taip pat nelabai suprantu, kažkaip atrodo, kad bus sudėtinga man šį dalyką išlaikyti g.gif
Atsakyti
Gal kas žino kaip vyks anglų k.įskaita, ar dėstytoja uždavinės klausimus ir žodžiu atsakinėsim, ar pagal temas kalbėsim?
Atsakyti
Blogyte, o kurį namų darbų variantą padarei? Pirmą ar antrą? Gijagi, o tu kurį darai? Nebežinau dabar kurį daryti.... g.gif Jaučiu užsitraukiau aš dėstytojos nemalonę doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti