Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Blogytė @ 2009 11 08, 20:36)
Nieko, manau aš prisijungsiu prie tavęs, nes teks antrą kartą eiti laikyti  lotuliukas.gif

leido laikyti vėliau ax.gif bet aš taip norėjau kartu su visais ax.gif ech, paskubėjau su bilietų pirkimu..... verysad.gif Jei dar kokį vieną padarys ankščiau nei sausio 20 d., keisiu bilietus.
O Tu išlaikysi, pamatysi, kolektyvas nemažas gaunasi, bus lengviau visiems kartu.
QUOTE(Blogytė @ 2009 11 08, 20:36)
Viskas bus gerai su įvertinimu, tiek ilgai darei, pamatysi bus kaip su lotynų  mirksiukas.gif

Kad vėlai nusiunčiau tai dar nieko nereiškia irnesakyk.gif vakar šiaip ne taip prisiverčiau save pabaigti, o tai jau kokias 5 dienas net atsivertus nebuvau spec. kalbos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 11 08, 21:36)
Nieko, manau aš prisijungsiu prie tavęs, nes teks antrą kartą eiti laikyti  lotuliukas.gif

Vat aš irgi manau, kad prisijungsi prie mūsų antro zachodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 11 09, 12:39)
Vat aš irgi manau, kad prisijungsi prie mūsų antro zachodo  lotuliukas.gif

čia jau iš spec. kalbos išmokai hihihi.gif o tai kiek kartų man tada reikės laikyt? mastau.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 11 09, 14:15)
čia jau iš spec. kalbos išmokai  hihihi.gif o tai kiek kartų man tada reikės laikyt? mastau.gif  doh.gif  doh.gif

TAK TOČNO! pioneer.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 11 09, 15:40)
TAK TOČNO!  pioneer.gif
mirksiukas.gif

Darai pažangą thumbup.gif

(gal dėstytoja čia nepasiskaitys mastau.gif )
Atsakyti
O nauja spec.kalba biggrin.gif man šita labiau patinka lotuliukas.gif

O kaip bus mums su kursiniais darbais? Žiūriu dabar programą ir iškilo naujų klausimų doh.gif
O jei trūksta iki 160 kreditų, tai mums reiks iš laisvai pasirenkamų rinktis ar primokėti ir iš naujo laikyti dalykus, kurių kreditų trūksta?

Dabar skaičiuoju kuriame dešimtmetyje bakalaurą turėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 11 09, 15:59)
O nauja spec.kalba  biggrin.gif  man šita labiau patinka  lotuliukas.gif

O kaip bus mums su kursiniais darbais? Žiūriu dabar programą ir iškilo naujų klausimų  doh.gif
O jei trūksta iki 160 kreditų, tai mums reiks iš laisvai pasirenkamų rinktis ar primokėti ir iš naujo laikyti dalykus, kurių kreditų trūksta?

Dabar skaičiuoju kuriame dešimtmetyje bakalaurą turėsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vat ir aš apie kursinius pagalvojau mastau.gif tuo labiau, kad dabat ketvirtas kursas masiškai rinkosi temas. Bet kai mes klausytojai, o ne studentai, tai gal mums nereikės? ax.gif

Aš naiviai tikiuosi savo jubiliejui padovanot sau diplomą ax.gif o jei ne, tada jau kartu su pirma pensija hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 11 09, 17:24)
vat ir aš apie kursinius pagalvojau  mastau.gif tuo labiau, kad dabat ketvirtas kursas masiškai rinkosi temas. Bet kai mes klausytojai, o ne studentai, tai gal mums nereikės?  ax.gif

Aš naiviai tikiuosi savo jubiliejui padovanot sau diplomą  ax.gif o jei ne, tada jau kartu su pirma pensija  hihihi.gif

Gera dovana būtų jubiliejui thumbup.gif
Aš skaičiuoju, kad 140 kreditų turėčiau kažkelintų metų pavasarį, kad metai liktų 4-am kursui, kai reiks į neakivaizdinį pereiti g.gif na, kad paskutiniais metais netektų lakstyti ir rinktis kreditus ir bijoti, kad negausi diplomo tuo metu doh.gif
Bet kursinis yra ir 2 kurse ir 3 ir dar praktika g.gif
Reikia Margaritai laiškelį sukurti, jau senai berašiau jai biggrin.gif
Atsakyti
Jeigi tokiais tempais kaip dabar, tai po kokių 3 metų galima būtų ir apie diplomo gavimą galvoti. O į neakivaizdinį pereiti mums tik valstybiniams egzaminams reiks, bent jau aš taip esu supratus iš Margaritos.

Gijagi, o tau Margarita atsakė dėl admin. teisės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 11 09, 17:38)
Jeigi tokiais tempais kaip dabar, tai po kokių 3 metų galima būtų ir apie diplomo gavimą galvoti. O į neakivaizdinį pereiti mums tik valstybiniams egzaminams reiks, bent jau aš taip esu supratus iš Margaritos.

Gijagi, o tau Margarita atsakė dėl admin. teisės?  g.gif

Mano svajonė 2012 pavasarį gauti diplomą ax.gif tai gaunasi toks pat laikas apie kurį tu galvoji bigsmile.gif
Šis klausimas apie perėjimą įtrauktas į klausimyną Margaritai pioneer.gif
Atsakyti
Merginos nusprendžiau anglų kalbą atidėt pavasario semestrui...Kaip dabar elgtis...kam reikia ką pranešt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 11 09, 18:44)
Merginos nusprendžiau anglų kalbą atidėt pavasario semestrui...Kaip dabar elgtis...kam reikia ką pranešt rolleyes.gif

Kai būsi MRU pas Margaritą, parašysi prašymą, kad paliktų prieigą prie anglų kalbos iki birželio (ar rugsėjo) 30 d. ir viskas. O šitą galėsi padaryt ir sausio mėn.
Atsakyti