Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Nadzed @ 2009 11 13, 13:05)
kitas siaubas- logikos kolekviumas... net nespejau visa medziaga perskaityti, nekalbant apie sprendimu treniruote doh.gif  blush2.gif

Rizikuoju pasirodyti nuobodi, bet ir dar kartą rėžiu - logikos svarbu tik uždavinukus treniruotis spręst. Iš teorijos ten duonos nepavalgysi, gali net neskaityt jos. Ir būtinai siųsk kiek išspręsi. Pažymys egzamine yra svarbus. smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 11 13, 14:49)
Rizikuoju pasirodyti nuobodi, bet ir dar kartą rėžiu - logikos svarbu tik uždavinukus treniruotis spręst. Iš teorijos ten duonos nepavalgysi, gali net neskaityt jos. Ir būtinai siųsk kiek išspręsi. Pažymys egzamine yra svarbus.  smartass.gif

o kam tada destytojas nurode savo knyga su apibrezimais? g.gif na, man jau viskas galvoj susimakalavo lotuliukas.gif kai pasedziu spresdama- atrodo daugmaz aisku, bet kadangi vis kankinu teorija- tai labai letai stumiuosi... savaitgali pabandysiu spjaut i nedaskaityta teorija ir pavaryti uzdavinius...na zinoma po to, kai pribaigsiu teises namu darbus bash.gif principe, jei nebuciau taip logikos uzleidus- gal lengviau butu... neapskaiciavau iskart 6 dalykus pasigriebus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadzed @ 2009 11 13, 14:08)
o kam tada destytojas nurode savo knyga su apibrezimais?  g.gif na, man jau viskas galvoj susimakalavo lotuliukas.gif  kai pasedziu spresdama- atrodo daugmaz aisku, bet kadangi vis kankinu teorija- tai labai letai stumiuosi... savaitgali pabandysiu spjaut i nedaskaityta teorija ir pavaryti uzdavinius...na zinoma po to, kai pribaigsiu teises namu darbus  bash.gif  principe, jei nebuciau taip logikos uzleidus- gal lengviau butu... neapskaiciavau iskart 6 dalykus pasigriebus blush2.gif

Šeši dalykai ne taip baisu, tik reikia juos daugmaž pagal medžiagos kiekį rinktis. Nes tavo pasirinkti tikrai labai didelės apimties. Bet iš klaidų mokomasi, pas mane yra dalykų kurių sąraše aš jau tuoj bus du metai blush2.gif o niekaip nepabaigiu... blush2.gif blush2.gif

Knygą nurodė kad gal būtų lengviau suprasti kaip ir kas. Nors aš nu niekaip tos knygos neatsiverčiu schmoll.gif

O su nukėlimu kitai semestrui nėra problemų. Parašai Margaritai prašymą, kad paliktų prieigą ir nurodai datą iki kada nori ir viskas. Žinau, kad su vadyba problemos šį semestrą ax.gif
Atsakyti
O vadybos gal dėstytojas pasikeitė?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 11 13, 14:56)
O vadybos gal dėstytojas pasikeitė?

Nu lyg tai ne, tas pats.
Atsakyti
Gal kas žino kaip anglų k. įskaita žodžiu vyksta? Ar tiesiog išsitrauki temą ir pasakoji ką žinai, ar reikia į klausimus atsakinėti? g.gif
Atsakyti
labu,
Kaip sekas mokintis?
Matet jau Konstitucines teises egzamino data paskelbta unsure.gif
Atsakyti
Pas mane bedos su teises istorija doh.gif Neturiu knygu,o be isnasu destytojas net netikrins darbo doh.gif Kazi ar be sio darbo prileis prie egzo?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 11 14, 20:43)
Pas mane bedos su teises istorija doh.gif  Neturiu knygu,o be isnasu destytojas net netikrins darbo doh.gif  Kazi ar be sio darbo prileis prie egzo?

internete nebandei ieskot? juk internetis nuorodas leidzia det. as dabar, kaip tik darau, tai tik i viena klausima dar vis nerandu atsakymo...dabar viska susimeciau, dar reiks parasyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sigučiux* @ 2009 11 14, 22:51)
internete nebandei ieskot? juk internetis nuorodas leidzia det. as dabar, kaip tik darau, tai tik i viena klausima dar vis nerandu atsakymo...dabar viska susimeciau, dar reiks parasyt doh.gif

Aš maniau,kad iš interneto negalima dėt....
Atsakyti
sveikutes,

ka tik persiunciau teises namu darbus. tik klausimas ar iskaitys g.gif visu pirma gavosi labai ilgas darbas, pradėjau trumpinti, bet sutrumpinus iki 5 lapu- nebeliko aprasymo lotuliukas.gif vien isnasos ir literatura, nors ir ju stengiausi deti mazai, kad nesuestu vietos. gal kazka ne taip supratau? g.gif destytojas reikalavo isnasu, o vadove studentui nurodyta, kad privalomas literaturos sarasas. ikisau ir ta ir ana blush2.gif doh.gif
siaip netaip gavosi 5 lapai su trupuciu... bet vadove parasyta, kad i darbo apimti visokias literaturas skaiciuoti nereikia... kazin ka apie tai masto destytojas g.gif be literaturos ir isnasu- tai 5 lapai, bet jau taip trumpinau, kad panasu ir prasme pameciau lotuliukas.gif mega_shok.gif jauciu su teises istorija man bus problemu scare.gif dar ir darba nusiunciau beveik 1 val nakties, t.y. jau 15 d., kai reikejo iki 15 d. na vienu zosziu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadzed @ 2009 11 15, 01:13)
dar ir darba nusiunciau beveik 1 val nakties, t.y. jau 15 d., kai reikejo iki 15 d. na vienu zosziu cry.gif

bet dazniausia, jei buna parasyta iki, tai imtinai ir ta visa diena uzskaito... tik ne veliau 15 dienos 23.59 min. As tyaip visad suprasdavau blush2.gif
Atsakyti