Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Aš irgi auginu sūnų wub.gif
Atsakyti
Tai, tipo, landžiojam visos suinteresuotos į spec. kalbą rezultatų, ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 11 11, 14:09)
Tai, tipo, landžiojam visos suinteresuotos į spec. kalbą rezultatų, ane?  mirksiukas.gif

Atspėjai biggrin.gif bet kuo labiau laukiam, tuo ilgiau neįdeda rezultatų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 11 11, 13:09)
Tai, tipo, landžiojam visos suinteresuotos į spec. kalbą rezultatų, ane?  mirksiukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif ką tik pažiūrėjau.. blush2.gif ir dar pasicekavinau "kurso dalyviai" ax.gif ale tikrai, šitiek vien per valandą prisijungusių gal dar nebuvo mastau.gif bet kiek daug bus laikančių egzaminą doh.gif taip norėjau kartu su visai jį laikyti...
Atsakyti
Jau yra rezultatai. Kažkaip maniau, kad 1 užduotis lengviau seksis man blink.gif kažko niekaip nesupratau doh.gif įdomu ar galima bus pamatyti klaidas g.gif Gavau 6 ir 9, nuotaika neutrali kažkodėl g.gif
Atsakyti
10/10 blush2.gif ax.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 11 11, 17:36)
10/10  blush2.gif  ax.gif  yahoo.gif

Va čia tai mūsų pirmūnė thumbup.gif sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gijagi, gal gali 1 užduotį persiųsti (kai turėsi laiko), noriu pažiūrėti ką ne taip supratau blush2.gif
Atsakyti
Laba
O kodel as nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 11 11, 16:36)
10/10  blush2.gif  ax.gif  yahoo.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif taip ir toliau thumbup.gif

QUOTE(Blogytė @ 2009 11 11, 16:50)
Va čia tai mūsų pirmūnė  thumbup.gif  sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
Gijagi, gal gali 1 užduotį persiųsti (kai turėsi laiko), noriu pažiūrėti ką ne taip supratau  blush2.gif

ir man blush2.gif ax.gif

QUOTE(*Sigučiux* @ 2009 11 11, 16:51)
Laba 
O kodel as nematau g.gif

žiūrėk grafa "įvertinimai"

šį kartą aš silpniausiai 5 ir 8 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 11 11, 18:36)
Sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif šaunuolė  thumbup.gif  thumbup.gif taip ir toliau  thumbup.gif
ir man  blush2.gif  ax.gif
žiūrėk grafa "įvertinimai"
šį kartą aš silpniausiai 5 ir 8  ax.gif

Aciu, zinosiu kur ieskoti 4u.gif bet pas mane dar nieko nera g.gif gal dar neistaise g.gif
O gal ir nesilpniausia, as isvis savo dar nematau ivertinimo doh.gif
O jau turetu prasidet teises istorijos seminaras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sigučiux* @ 2009 11 11, 18:00)
Aciu, zinosiu kur ieskoti 4u.gif bet pas mane dar nieko nera g.gif gal dar neistaise g.gif
O gal ir nesilpniausia, as isvis savo dar nematau ivertinimo doh.gif
O jau turetu prasidet teises istorijos seminaras unsure.gif

Sekmės teisės istorijoj 4u.gif uiiii, manęs dar šitas malonumas laukia ateityje...... doh.gif

Kažkaip nuotaiką sugadino tas spec. kalbos įvertinimas ax.gif jau tikrai nesitikėjau už pirmą užduotį tik 5 schmoll.gif kirčiavimas tai jo, bet tas raides surašyti mastau.gif nesuprantu kodėl taip įvertino g.gif
Atsakyti
Egle 4u.gif
Na va, pristaciau uzduotis einu vaiku migdyt smile.gif
Gero vakarelio merginos, veliau galetumet papasakot, kaip sekes su teises istorija doh.gif As kazkaip to nesitikejau, cia vos ne kontrolinis gavos blink.gif
Atsakyti