Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Gijagi @ 2009 12 16, 16:42)
Nieko nesuprantu, kodėl mano lotynų darbas taip ilgai kabo lentoje..  g.gif  Gal kažkas negerai persiunčiant?  blink.gif
O jūs jį matot?

Jau nebematau, manau viskas gerai su tavo darbu smile.gif

Lotynų manau 21d.reikia man laikyti, nes gal vadyba tuo pačiu eisiu laikyti smile.gif ar taip ar taip ta viena diena jau sugadinta bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 16 gruodžio 2009 - 17:24
Mačiau kai kas ieško info apie dėstytojus, gal pravers atsiliepimai 4u.gif My Webpage
Atsakyti
Sveikos, ar bus laikanciu konstitucine si semestra ax.gif siandien egzas doh.gif
Atsakyti
Ar matėt kokia Moodle atsinaujinus ax.gif

Ką čia reikia padaryti "Išversti į lietuvių kalbą abiejų nurodytų laikų ir rūšių 3-jį asmenį Singularis ir Pluralis" kokius žodžius versti? kur juos rasti nesuprantu schmoll.gif tas pats ir su 3 klausimu "Sudaryti iš čia nurodytų veiksmažodžių 4 dalyvius ir išversti juos į lietuvių kalbą (žr. vadovėlyje skyrelį „Dalyviai“. " čia iš 2-o kontrolinio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 12 17, 13:15)
Ar matėt kokia Moodle atsinaujinus  ax.gif

Ką čia reikia padaryti "Išversti į lietuvių kalbą abiejų nurodytų laikų ir rūšių 3-jį asmenį Singularis ir Pluralis" kokius žodžius versti? kur juos rasti nesuprantu  schmoll.gif tas pats ir su 3 klausimu "Sudaryti iš čia nurodytų veiksmažodžių 4 dalyvius ir išversti juos į lietuvių kalbą (žr. vadovėlyje skyrelį „Dalyviai“. " čia iš 2-o kontrolinio  doh.gif

A, čia, šitą aną, reikia apdirbti pirmoje užduotyje duotus žodžius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 12 17, 11:53)
A, čia, šitą aną, reikia apdirbti pirmoje užduotyje duotus žodžius  tongue.gif

tai čia tipo jis, ji, jie jos ir tuos žodžius traho ir audio?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 12 17, 13:56)
tai čia tipo jis, ji, jie jos ir tuos žodžius traho ir audio?

Jo, 2-oje dalyje išversti abiejų žodžių Praesens indicativi activi ir passivi JIS JI bei Perfectum indicativi activi ir passivi JIS JI,
3-ioje dalyje abiejų žodžių keturias dalyvių formas padaryti (aiškiai parašyta medžiagoje)
Y vsio biggrin.gif

O lietuviškai dar nesimokai? Šiandien kontrolinis, kiek pamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 12 17, 12:17)
Jo, 2-oje dalyje išversti abiejų žodžių Praesens indicativi activi ir passivi JIS JI bei Perfectum indicativi activi ir passivi JIS JI,
3-ioje dalyje abiejų žodžių keturias dalyvių formas padaryti (aiškiai parašyta medžiagoje)
Y vsio  biggrin.gif

O lietuviškai dar nesimokai? Šiandien kontrolinis, kiek pamenu  doh.gif

tai ir lotynų šiandien pabaigti doh.gif man kaip geram studentui visada trūksta vienos nakties.... doh.gif su tais vertimais iš viso košmaras doh.gif
Lietuvių laukiu su siaubu......

Praesens indicativi activi ir passivi - kuom jos skiriasi????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 17 gruodžio 2009 - 14:27
QUOTE(mamaEgle @ 2009 12 17, 14:23)
tai ir lotynų šiandien pabaigti  doh.gif man kaip geram studentui visada trūksta vienos nakties....  doh.gif  su tais vertimais iš viso košmaras  doh.gif

Praesens indicativi activi ir passivi - kuom jos skiriasi????

Čia rūšys skirtingos. Vienu atveju veikiamoji, kitu - neveikiamoji. Tipo:
Aš darau ir aš esu daromas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 12 17, 12:50)
Čia rūšys skirtingos. Vienu atveju veikiamoji, kitu - neveikiamoji. Tipo:
Aš darau ir aš esu daromas  tongue.gif

mega_shok.gif

Dar vertimai..... gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 12 17, 14:23)

Skambinau Margaritai... bus ir antras Lietuviu laikymas ar perlaikymas, kas siandien negales.... tame tarpe ir as verysad.gif naciort, geriau but buve laikyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sigučiux* @ 2009 12 17, 14:57)
Skambinau Margaritai... bus ir antras Lietuviu laikymas ar perlaikymas, kas siandien negales.... tame tarpe ir as verysad.gif naciort, geriau but buve laikyt verysad.gif

Taigi kontrolinis tik šiandien.. Jo antro bandymo gali ir nedaryti.. unsure.gif
Atsakyti