Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(*Sigučiux* @ 2009 12 17, 12:57)
Skambinau Margaritai... bus ir antras Lietuviu laikymas ar perlaikymas, kas siandien negales.... tame tarpe ir as verysad.gif naciort, geriau but buve laikyt verysad.gif

gal Margarita ne taip suprato? Gal galvojo kad šiandien egzaminas? Nors apie egzaminą gal žinotų... g.gif Dėstytoja tai buvo parašius, kad nebus antro. O jei bus, tai pikta tada. Būčiau vyrą į orouostą nuvežus, o dabar negalėjau važiuoti, nespėčiau grįžti laiku...
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 12 17, 15:06)
Taigi kontrolinis tik šiandien.. Jo antro bandymo gali ir nedaryti..  unsure.gif

as sakiau,kad kolis,nemanau,kad sumaise.. Na ryt matysim.. Nes sake,kad ryt informuos..
Atsakyti
QUOTE(*Sigučiux* @ 2009 12 17, 14:54)
as sakiau,kad kolis,nemanau,kad sumaise.. Na ryt matysim.. Nes sake,kad ryt informuos..

nu gal tada.... g.gif
Papildyta:
Jūs matėt koooookio dydžio kontrolinis blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 12 17, 17:02)
nu gal tada....  g.gif
Papildyta:
Jūs matėt koooookio dydžio kontrolinis  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Mamyyyyteeeee!!!! doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Siaubas, jau matau kaip einu kelis kartus laikyti pas ją iskaitos doh.gif
Atsakyti
pridaviau.... karsta.gif dabar laukiu rezultatų... bijau.gif bet ir daug visko doh.gif doh.gif doh.gif

Gijagi, kaip Tau?

Svarbiausiai vienai leido vėliau priduot. Ir nors dėstytojas rašė, kad laiko nėra, pas mane buvo ir tipo aš vėlavau. Bet svarbiausiai įkelti leido ax.gif
Atsakyti
Pusės nespėjau.. verysad.gif
Pusvalandį ilgiau dirbau, negalėjau prisėsti, o čia reikėjo greitai suktis..
PRAVALAS!
Atsakyti
su siabu pamaciau, kad geriau jau as buciau mokiusis kinieciu... toooooks kontrolinis... as cia apie specioalybes:) neisivaizduoju kaip reikes egza islaikyti bijau.gif ir dar man prie prisegto atsakymo pazymejo iksiuka (tipoX). ka tai reiskai? tiesiog taip zymima naujoj moodle, ar cia tipo as pavelavau isiusti ir mano netikrina? pagal mano kompa, tai as ikeliau 4 min pavelavus.... nezinau kiek kompo laikrodis tikslus... tiesa sakant laaaaaaaaaaaaaaaabai dziaugsiuo gavus 5 cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 12 17, 17:03)
Pusės nespėjau..  verysad.gif
Pusvalandį ilgiau dirbau, negalėjau prisėsti, o čia reikėjo greitai suktis..
PRAVALAS!

Vienai kolegei pusvalandžiu vėliau leido priduot, gal reikėjo parašyt, kad iš darbo nespėjai laiku grįžti?

QUOTE(Nadzed @ 2009 12 17, 17:13)
su siabu pamaciau, kad geriau jau as buciau mokiusis kinieciu... toooooks kontrolinis... as cia apie specioalybes:) neisivaizduoju kaip reikes egza islaikyti bijau.gif ir dar man prie prisegto atsakymo pazymejo iksiuka (tipoX). ka tai reiskai? tiesiog taip zymima naujoj moodle, ar cia tipo as pavelavau isiusti ir mano netikrina? pagal mano kompa, tai as ikeliau 4 min pavelavus.... nezinau kiek kompo laikrodis tikslus... tiesa sakant laaaaaaaaaaaaaaaabai dziaugsiuo gavus 5 cry.gif

Dar lotynų nematei užduočių doh.gif o paspaudus x gali ištrynti darbą, jis visada buvo, tik gal ne toks ryškus.
Atsakyti

o paspaudus x gali ištrynti darbą, jis visada buvo, tik gal ne toks ryškus.
[/quote]

aciu nuraminai! bet vistiek.... pati zinau, kad daug ko neparasiau, nes abejojau abejojau, kol laikas baigesi ir issiunciau nedadaryta, nes taip ir nesugalvojau ar geriau palikt neteisingus sakinius, ar juos istaisyti i abejotino teisingumo sakinius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadzed @ 2009 12 17, 17:30)
aciu nuraminai! bet vistiek....  pati zinau, kad daug ko neparasiau, nes abejojau abejojau, kol laikas baigesi ir issiunciau nedadaryta, nes taip ir nesugalvojau ar geriau palikt neteisingus sakinius, ar juos istaisyti i abejotino teisingumo sakinius lotuliukas.gif

aš irgi ne tik lotynų naują kalbą atrandu, bet dar ir lietuvių blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 17 gruodžio 2009 - 19:59
Labas gal kuri esat laikiusi egzamina administracines pas Jurgaiti? blush2.gif
Atsakyti