Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Blogytė @ 2009 10 22, 13:43)
Dar palauk ką Gijagi pasakys  smile.gif

Su žodynu ir man nesigauna nieko, nerandu normalaus  doh.gif

Kažką tokio radau http://archives.nd.edu/latgramm.htm dar reikia išsiaiškinti kaip veikia doh.gif
Papildyta:
Kai kurie žodžiai yra įkeltos knygos žodyne, bet nedaug visai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 10 22, 15:04)
Kažką tokio radau http://archives.nd.edu/latgramm.htm dar reikia išsiaiškinti kaip veikia  doh.gif
Papildyta:
Kai kurie žodžiai yra įkeltos knygos žodyne, bet nedaug visai  ax.gif

Pradžią reikia rašyti į 1 langelį, o į 2- pabaigą, bet galima pabaigos ir nerašyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 10 22, 14:08)
Pradžią reikia rašyti į 1 langelį, o į 2- pabaigą, bet galima pabaigos ir nerašyti  smile.gif

kiek žemiau yra Latin Wordlist and Grammar Aid tai ten visą žodį įrašai ir duoda jo vertimą ir dar kažkokių paaiškinimų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 10 22, 14:43)
Dar palauk ką Gijagi pasakys  smile.gif

Tą patį pasakys!
Pakankamai griežtos taisyklės su tuo kirčiavimu yra smartass.gif
Man tas žodyno linkas puikiai atsidarė, geras, bet painus doh.gif
Šitą bandėt? http://old.perseus.t...bin/resolveform
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 10 22, 14:20)

Bandžiau.... doh.gif nemoku naudotis..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 10 22, 15:20)
Tą patį pasakys!
Pakankamai griežtos taisyklės su tuo kirčiavimu yra  smartass.gif
Man tas žodyno linkas puikiai atsidarė, geras, bet painus  doh.gif
Šitą bandėt? http://old.perseus.t...bin/resolveform

Reiškia didelė tikimybė, kad atlikau teisingai bigsmile.gif
Man šis žodynas sudėtingiau atrodo, nei prieš tai kur mamaEglė įdėjo.
Atsakyti
MamaEgle, sveikinu pagaliau atgavus visas registruotas programas! 4u.gif
Beje, pastebėjai, kad pasikeitė adm. proceso teisės dėstytojas? unsure.gif Ir dar klausimas, kuris, manau aktualus ir Blogytei.. Kaip bus su kreditų skirtumu? Mes turim nusipirkę po 2, o dabar reikia 3.. Kaip daryt? g.gif Gal dar leistų susimokėt už papildomą kreditą kol dar nelaikyta? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 10 23, 13:02)
MamaEgle, sveikinu pagaliau atgavus visas registruotas programas!  4u.gif
Beje, pastebėjai, kad pasikeitė adm. proceso teisės dėstytojas?  unsure.gif  Ir dar klausimas, kuris, manau aktualus ir Blogytei.. Kaip bus su kreditų skirtumu? Mes turim nusipirkę po 2, o dabar reikia 3.. Kaip daryt?  g.gif  Gal dar leistų susimokėt už papildomą kreditą kol dar nelaikyta?  rolleyes.gif

Man su tais skirtumais išvis neramu darosi paskaičius ką rašo mru studentės (keli paskutiniai psl.) čia apie kreditų skirtumus, mums juk jokių garantijų nėra, neaišku po kiek metų surinksim programą ir ką jie tuo metu užskaitinės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 10 23, 12:02)
MamaEgle, sveikinu pagaliau atgavus visas registruotas programas!  4u.gif
Beje, pastebėjai, kad pasikeitė adm. proceso teisės dėstytojas?  unsure.gif  Ir dar klausimas, kuris, manau aktualus ir Blogytei.. Kaip bus su kreditų skirtumu? Mes turim nusipirkę po 2, o dabar reikia 3.. Kaip daryt?  g.gif  Gal dar leistų susimokėt už papildomą kreditą kol dar nelaikyta?  rolleyes.gif

Ačiū už sveikinimus 4u.gif parašiau Ričardui, o tai laukiau laukiau, matyt buvo primiršęs mane.... ax.gif

Sveikinu pridavus lotynų namų darbus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Blogytė @ 2009 10 23, 12:23)
Man su tais skirtumais išvis neramu darosi paskaičius ką rašo mru studentės (keli paskutiniai psl.) čia apie kreditų skirtumus, mums juk jokių garantijų nėra, neaišku po kiek metų surinksim programą  ir ką jie tuo metu užskaitinės doh.gif

Aš vasarą iš Margaritos paėmiau raštą su savais turimais kreditais, tai surašyti visi už kiek mokėta ir išlaikyta.

Dar neskaičiu, reikės paskaityti kas ten rašoma.
Atsakyti
Gijagi pas mus pirmūnė thumbup.gif šaunuolė mirksiukas.gif aš per kitą savaitę pasidarysiu namų darbus, nes griebiau ir anglų kalbą, o dar spec.k. reikia perskaityti doh.gif

mamaEgle, ta prasme atskirai surašyta kiek išlaikei/ sumokėjai ir dar tie kreditai už kuriuos tik sumokėta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 23 spalio 2009 - 14:23
QUOTE(Blogytė @ 2009 10 23, 13:21)
Gijagi pas mus pirmūnė  thumbup.gif šaunuolė  mirksiukas.gif aš per kitą savaitę pasidarysiu namų darbus, nes griebiau ir anglų kalbą, o dar spec.k. reikia perskaityti  doh.gif

mamaEgle, ta prasme atskirai surašyta kiek išlaikei/ sumokėjai ir dar tie kreditai už kuriuos tik sumokėta?

Aš gal per savaitgalį padarysiu, o gal greičiau. Man Baudžiamosios kieeeek doh.gif doh.gif doh.gif Su spec. kalba tai tik šešto skyriaus daug, ten kirčiavimas, ketvirtam kiek lengviau, ką rašome iš didžiosios raidės, kažkiek Dokumentalistikoj tą mokinomės.

Ne, ta prasme kiek turiu iš viso kreditų. Bet jie visi surašyti pagal tai už kiek ir buvom sumokėję, o ne tiek kiek dabar tas dalykas turi. Margarita sakė, kad neturėtų keistis jš kiekis, jeigu jie paskui pagal programą keitė.
Atsakyti
Radau dar vieną lotynų-anglų žodyną http://www.babylon.c...nary/50560.html bet jį reikia instaliuoti, instaliavau, aiškinuos kaip veikia ax.gif
Atsakyti