Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

rasau rasto darbus bei kursinius teisiniais ir ne tik klausimais....nebrangiai je kas susidomejot rasykit man i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 10 23, 14:30)
Aš gal per savaitgalį padarysiu, o gal greičiau. Man Baudžiamosios kieeeek  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Su spec. kalba tai tik šešto skyriaus daug, ten kirčiavimas, ketvirtam kiek lengviau, ką rašome iš didžiosios raidės, kažkiek Dokumentalistikoj tą mokinomės.

Ne, ta prasme kiek turiu iš viso kreditų. Bet jie visi surašyti pagal tai už kiek ir buvom sumokėję, o ne tiek kiek dabar tas dalykas turi. Margarita sakė, kad neturėtų keistis jš kiekis, jeigu jie paskui pagal programą keitė.

Ai, su spec. kalba tai apsiraminau. Ten parašyta, kad duos užduotį ir terminą iki kada padaryt. Kai jau turėsiu ir žinosiu ką reikia padaryti, tada ir skaitysiu, lygiagrečiai su užduoties darymu bigsmile.gif
O kaip bus su tais, kur pas mumis dar įskaita, o programoj kaip ir egzo nori? Beje, pagal naują programą - visi dalykai baigiami egzu, kiek pastebėjau, o įskaitos tik tada, jei ne per vieną semestrą pabaigiama.. g.gif
Atsakyti
Ir dar,
SV dėstytoja atsirado! doh.gif
Ūūūūūps hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Kaip šitą užduotį reikia atlikti?
III - V linksniuočių daiktavardžiai
2. Išverskite ir išlinksniuokite šiuos žodžių junginius

Ar reikia tuos junginius linksniuoti kaip vardininkas, kilmininkas ir t.t.?

P.s. dėl SV man jau gėda kąnors rašyti blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 26 spalio 2009 - 10:28
QUOTE(Blogytė @ 2009 10 26, 10:27)
Kaip šitą užduotį reikia atlikti?
III - V linksniuočių daiktavardžiai
2. Išverskite ir išlinksniuokite šiuos žodžių junginius

Ar reikia tuos junginius linksniuoti kaip vardininkas, kilmininkas ir t.t.?
P.s. dėl SV man jau gėda kąnors rašyti  blush2.gif  lotuliukas.gif

Tai va, man irgi, ypač po "vienintelis studentas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Linksniuoti tai aš kaip tik taip ir supratau, taip padariau, o ar gerai, bus matyt. Kol kas grįžtamojo ryšio nėra rolleyes.gif
Beje, šian išsilaikiau vieną dalyką iš pavasarinių skolyčių lotuliukas.gif konflikto studijas! ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gijagi: 26 spalio 2009 - 12:25
QUOTE(Gijagi @ 2009 10 26, 12:15)
Tai va, man irgi, ypač po "vienintelis studentas"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Linksniuoti tai aš kaip tik taip ir supratau, taip padariau, o ar gerai, bus matyt. Kol kas grįžtamojo ryšio nėra  rolleyes.gif
Beje, šian išsilaikiau vieną dalyką iš pavasarinių skolyčių  lotuliukas.gif konflikto studijas! ax.gif

Aha man irgi po tokios frazės norisi tik tylėti biggrin.gif

Sveikinu thumbup.gif ar sunku buvo? Aš tai lapkritį ir gruodį senas skolas bandysiu judinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 10 26, 12:51)
Aha man irgi po tokios frazės norisi tik tylėti  biggrin.gif

Sveikinu  thumbup.gif ar sunku buvo? Aš tai lapkritį ir gruodį senas skolas bandysiu judinti  doh.gif

Iš principo nebuvo sunku, labai geranoriška dėstytoja biggrin.gif Jei ne rašto darbai, būčiau dar pavasarį išsilaikius, bet kadangi tada žlugau būtent su jais, tai ir atsidėjau. doh.gif
Atsakyti
Gijagi, sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuolė thumbup.gif

Ką su SV daryt nežinau doh.gif blush2.gif doh.gif blush2.gif baisu net ką nors rašyt dėstytojai.... doh.gif doh.gif doh.gif

Tas lotynų žodynas Babylonas nieko gero schmoll.gif schmoll.gif nesiųskit. Pirmną dieną nieko, o paskui mokėt reikia biggrin.gif reikia pirktis licenziją lotuliukas.gif

Gijagi, admin. proceso teisės gal gali pažiūrėti 2 temą 3 skyrius. Pas mane dviejų eilučių sakinys ir viskas. Nesuprantu kur toliau visas skyrius g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 10 26, 14:54)
Gijagi, sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif Šaunuolė  thumbup.gif

Ką su SV daryt nežinau  doh.gif  blush2.gif  doh.gif  blush2.gif  baisu net ką nors rašyt dėstytojai....  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tas lotynų žodynas Babylonas nieko gero  schmoll.gif  schmoll.gif nesiųskit. Pirmną dieną nieko, o paskui mokėt reikia  biggrin.gif reikia pirktis licenziją  lotuliukas.gif

Gijagi, admin. proceso teisės gal gali pažiūrėti 2 temą 3 skyrius. Pas mane dviejų eilučių sakinys ir viskas. Nesuprantu kur toliau visas skyrius  g.gif

Aš dėl SV nusprendžiau, kad pasirodysiu tik tuomet, kai būsiu visas užduotis atlikus, nes jau gėda tiek kartų prisistatyti ir nieko nepadaryti.
Jau baigiau lotynų namų darbą, kai nesusigaudau svetimoj kalboj, tai atrodo, kad visiškas nesąmones prirašiau lotuliukas.gif
Aš naudojausi tavo pateiktu 1-uoju žodynu, man jis patiko smile.gif o babylono man neinstaliavo tik nežianu dėl ko, bet pasirodo į naudą tai išėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 10 26, 14:54)
Gijagi, admin. proceso teisės gal gali pažiūrėti 2 temą 3 skyrius. Pas mane dviejų eilučių sakinys ir viskas. Nesuprantu kur toliau visas skyrius  g.gif

Pas mane tiek pat teduoda g.gif Gal tik tiek ir žinoti reikia? rolleyes.gif
Atsakyti
Blogyte, bet kaip susikaupti tuos darbus parašyti???? doh.gif doh.gif doh.gif
QUOTE(Gijagi @ 2009 10 26, 14:21)
Pas mane tiek pat teduoda  g.gif  Gal tik tiek ir žinoti reikia?  rolleyes.gif

nežinau tada. Aš jau operos naršyklę parsisiunčiau, maniau čia pas mane ko nors neatidaro.... reikės gal dėstytojo klausti. Na, dar vėliau pažiūrėsiu pagal testo klausimus.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 10 26, 16:02)
Blogyte, bet kaip susikaupti tuos darbus parašyti????  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nežinau tada. Aš jau operos naršyklę parsisiunčiau, maniau čia pas mane ko nors neatidaro.... reikės gal dėstytojo klausti. Na, dar vėliau pažiūrėsiu pagal testo klausimus.

Aš ne tik SV nesusikaupiu, bet ir logikai doh.gif
Atsakyti