Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Gal jau kas tvirtai nusprendė ką rinksis pavasario semestrui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 01 06, 20:28)

Dar ne blush2.gif galutinis sąrašą patvirtinsiu kokį pirmad.-antrad. ax.gif (vis tiek tik tada apmokėjimą galėsiu daryti ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 01 06, 23:28)

jau uzsirasiau: konstitucine teise, teises teorija, vokieciu. labai noriu dar viesojo administravimo, bet negaliu pasiryzti tiek sumoketi... lotuliukas.gif blush2.gif nelabai aisku kaip darbe su finansais bus ax.gif gal dar per savaitgali apsispresiu pasiimti ta administravima 4u.gif
Atsakyti
Panos, o jūs bakalaurą studijuojat? Nes aš noriu magistro studijų.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadzed @ 2010 01 07, 07:46)
jau uzsirasiau: konstitucine teise, teises teorija, vokieciu. labai noriu dar viesojo administravimo, bet negaliu pasiryzti tiek sumoketi... lotuliukas.gif  blush2.gif  nelabai aisku kaip darbe su finansais bus ax.gif  gal dar per savaitgali apsispresiu pasiimti ta administravima 4u.gif

Imk VA 4u.gif sunku nėra, o jei dar Nefas bus dėstytojas iš viso thumbup.gif

QUOTE(miau @ 2010 01 07, 08:48)
Panos, o jūs bakalaurą studijuojat? Nes aš noriu magistro studijų..  ax.gif

Bakalaurą ax.gif kažkas jau buvo ankščiau klausęs apie magistro studijas, bet paskui nebepasirodė schmoll.gif
Atsakyti
Aš jau galutinai išrinkau ir užsiregistravau...
Paėmiau konstitucinę,specialybės kalba ir dokumentalistika.
Kas laikys psichologija ir logika?
Atsakyti
Blogyte, kaip su snglų sekasi? Noriu imt.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2010 01 07, 15:22)
Blogyte, kaip su snglų sekasi? Noriu imt..  doh.gif

Panašiai kaip su SV lotuliukas.gif atidedu smile.gif bet jei pasirįžus mokytis, tai manau įmanoma išlaikyti, nes medžiagos nėra daug smile.gif

Kas gali patarti kuris dalykas lengvesnis ar teisės teorija ar teisės istorija? Nes kažkurį reikia imti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 01 07, 15:26)
Panašiai kaip su SV  lotuliukas.gif atidedu  smile.gif  bet jei pasirįžus mokytis, tai manau įmanoma išlaikyti, nes medžiagos nėra daug  smile.gif

Kas gali patarti kuris dalykas lengvesnis ar teisės teorija ar teisės istorija? Nes kažkurį reikia imti  g.gif

Kol kas, jei nieks nepasikeis, imsiu anglų, teisės istoriją ir gal dar išcypsiu adm. teisę spec. dalį.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2010 01 07, 15:35)
Kol kas, jei nieks nepasikeis, imsiu anglų, teisės istoriją ir gal dar išcypsiu adm. teisę spec. dalį..  biggrin.gif

Jei pavyks išcypti tą spec.dalį, tai kartu mokysimės bigsmile.gif
Kol kas mąstau apie ekonomikos teoriją, admin.teisės spec.dalį ir teisės teoriją arba istoriją g.gif
Atsakyti
Renkuosi istoriją ir anglų, nes tada jau bus pabaigtas visas pirmas semestras. Įnešiu kažkiek nuoseklumo, galėsiu orientuotis kuriame kurse esu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2010 01 07, 15:40)
Renkuosi istoriją ir anglų, nes tada jau bus pabaigtas visas pirmas semestras. Įnešiu kažkiek nuoseklumo, galėsiu orientuotis kuriame kurse esu  lotuliukas.gif

O kada teisės teoriją pasiėmei? blink.gif
Atsakyti