Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Apei istoriją ir aš galvoju ax.gif su anglų dar palauksiu, dar iki diplomo toli, tikrai ne trys semestrai biggrin.gif

Ekonomiką turi šį semestrą, tai sakė visko daug ir darbų reikia 2 ar tris parašyti.... bet vis tiek jis privalomas, neišsisuksim.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2010 01 07, 13:49)
O kada teisės teoriją pasiėmei?  blink.gif

gal jūs skirtingas pprogramas žiūrit ax.gif ankščiau tai buvo viename semestre, o paskui kai padarė ištęstines ir per 6 metus, tai istorija su teorija gavosi per du semestrus.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2010 01 07, 15:58)
Apei istoriją ir aš galvoju  ax.gif su anglų dar palauksiu, dar iki diplomo toli, tikrai ne trys semestrai  biggrin.gif

Ekonomiką turi šį semestrą, tai sakė visko daug ir darbų reikia 2 ar tris parašyti.... bet vis tiek jis privalomas, neišsisuksim....  doh.gif
Papildyta:

gal jūs skirtingas pprogramas žiūrit  ax.gif ankščiau tai buvo viename semestre, o paskui kai padarė ištęstines ir per 6 metus, tai istorija su teorija gavosi per du semestrus.

Ja ja, aš tą ilgąją naująją žiūriu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 01 07, 17:26)
Panašiai kaip su SV  lotuliukas.gif atidedu  smile.gif  bet jei pasirįžus mokytis, tai manau įmanoma išlaikyti, nes medžiagos nėra daug  smile.gif

Kas gali patarti kuris dalykas lengvesnis ar teisės teorija ar teisės istorija? Nes kažkurį reikia imti  g.gif

Man lengviau ir idomiau buvo Teises istorija mirksiukas.gif nors skaitymo labai daug doh.gif
O kas del anglu tai nera sunku,bet reikia dirbt...
As tai anglu atidejau II semestrui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 07 sausio 2010 - 16:20
QUOTE(Gijagi @ 2010 01 07, 14:05)
Ja ja, aš tą ilgąją naująją žiūriu  hihihi.gif

tai todėl ir nesutampa ax.gif

QUOTE(Gilberta @ 2010 01 07, 14:17)
Man lengviau ir idomiau buvo Teises istorija mirksiukas.gif  nors skaitymo labai daug doh.gif
O kas del anglu tai nera sunku,bet reikia dirbt...
As tai anglu atidejau II semestrui.

jei dar kartą atidėsi, tai kartu mokinsimės hihihi.gif aš nuo rudens paier anglų mąstau mastau.gif
Atsakyti
Man trumpesnė programa patogiau žiūrisi biggrin.gif

Ką patartumėte rinktis 2-3 kreditų dalyką (pageidautina lengvesnį tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 01 07, 14:52)
Ką patartumėte rinktis 2-3 kreditų dalyką (pageidautina lengvesnį  tongue.gif )

Sako autorių teisė nesunku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2010 01 07, 17:15)
Sako autorių teisė nesunku  ax.gif

Kaip sunku apsispręsti doh.gif

Matėt paskui jau nemažai dalykų yra kur iškart 5-6 kreditai blink.gif čia jau po 1 kurso dalykų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2010 01 07, 18:22)
jei dar kartą atidėsi, tai kartu mokinsimės  hihihi.gif aš nuo rudens paier anglų mąstau  mastau.gif

biggrin.gif Gal taip ir bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 01 07, 15:21)
Kaip sunku apsispręsti  doh.gif

Matėt paskui jau nemažai dalykų yra kur iškart 5-6 kreditai  blink.gif čia jau po 1 kurso dalykų  doh.gif

tai aš jau baudžiamąją turiu šį semestrą doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 07, 15:26)
biggrin.gif Gal taip ir bus bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2010 01 07, 17:30)
tai aš jau baudžiamąją turiu šį semestrą  doh.gif
Papildyta:

Kaip su baudžiamąja sekasi?
Atsakyti
O kaip jums sekasi su konstitucinę?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 01 07, 15:49)
Kaip su baudžiamąja sekasi?

visko daug ir dėstytoja visai mažai aiškina doh.gif šiandien dalis laiko egzaminą, laikau kumščius ir laukiu atsiliepimų ax.gif

QUOTE(Gilberta @ 2010 01 07, 16:41)
O kaip jums sekasi su konstitucinę?

pas mus Lietuvos konstitucinė tik buvo ax.gif
Atsakyti