QUOTE(maza_maza @ 2009 11 19, 15:23)
skaiciau skaiciau jusu foruma, bet truputi pavargau nuo diskusiju apie nedekingumus ir pan.
2. Del sito pasiieskokit kur konkrecios informacijos internete - man atrodo net ne visos profesijos tinka. Tiksliau net berods yra sarasas kazkur - man kazkaip atrodo, kad turi but profesine baigta ir pagal ta specialybe dirbta. Jei baigus vidurine esat (o isivaizduoju, kad taip, nes rasot apie kolegija), tai nesukit del to issilavinimo galvos ir dalyvaukit pagal vidurines baigima. Cia nereikia abieju turet - reikia ARBA viena, ARBA kita.
3. Sunku parasyt mokesti. Nera oficialaus mokescio uz laimejima, bet susidaro islaidos: pazymu issiemimas LT, ju vertimas i anglu kalba, kitu dokumentu vertimas, sveikatos tikrinimasis, bilietu kaina i JAV. Plius reikia kazkiek nusivezt pradziai JAV (kaip as rekomenduoju, kad iseitu pragyvent 3-6men, o per ta laika jau tikrai kazkoki darbeli susirasit).
4. Del pagalbos, tai yra taip: arba jus vaziuojat i JAV ir pati visko ieskotes, arba vaziuojat i JAV, ten ieskotes organizaciju kurios uzsiima pagalba ir i jas kreipiates, arba i tokias organizacijas kreipiates dar budama LT, arba dar budama LT ieskotes informacijos pati ir nuvykus pati issiverciat. Niekas jums pagalbos nesiulys atvaziavus, t.y. organizacijos neis prie jusu duru ir neklausines ar jums reikia to ar ano, jei kazko reikes, turesit pati ieskotis. Bet aisku priklausomai nuo to, kur vaziuosit - kitur isvis nebus kur prasyt kazko.
Isvaziuojant jus neprivalot turet issinuomojus busta, turet darba ir pan, bet turesit turet adresa JAV, kur jums nusius ZK. O apsistot aisku pradzioj turbut turesit viesbutyje, jei neturit pas ka arba nesusirasit buto budama LT (o neapziurejus nuomotis buto nepatarciau).
Papildyta:
QUOTE(Dodže @ 2009 11 19, 15:55)
ir man įdomu?
Pildyti be lietuvisku raidziu, o galit pildyt tiek didziosiom, tiek paprastai kaip ir visada (ka reikia didziosiom, visa kita mazosiom (pvz Paneriu gatve, tai taip ir rasot).