Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(ernestad @ 2009 11 17, 19:23)
labukas ,nesuprantu ,kodel man serverio neatidaro g.gif , ir niekaip negaliu uzpildyti anketos unsure.gif help

Dešimtis kartų bandžiau nesėkmingai pildyti per Begin Standard Entry.Vis nulūždavo internetas.Jau buvau sunerimus kodėl man nesigauna.Pasirodo reikia pildyti per SSL Entry.Pagaliau pavyko thumbup.gif Viltis laaaabai maža, bet kažkiek norisi tikėtis sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(kamuoliukė @ 2009 11 18, 01:37)
Dešimtis kartų bandžiau nesėkmingai pildyti per Begin Standard Entry.Vis nulūždavo internetas.Jau buvau sunerimus kodėl man nesigauna.Pasirodo reikia pildyti per SSL Entry.Pagaliau  pavyko thumbup.gif Viltis laaaabai maža, bet kažkiek norisi tikėtis sėkmės.

aciukas mirksiukas.gif
bandysiu ir as per ten,cia tas pats kaip laimeti aukso puoda,bet viltis durniu motyna ax.gif
Atsakyti
Sveiki:)
noreciau jusu paklausti nes jus vis daugiau zinote negu as, ar tiesa kad keliaujant i USA reikia keisti pasa i nauja raudona, senas zalias netinka? nejaugi net turistinei vizai ja reikia keisti?
aciu
Atsakyti
Mergaites, o kur Klaipedoj, gal zinot galima nusipaveiksluot loterijai?
Atsakyti
QUOTE(Shatanka @ 2009 11 18, 13:17)
noreciau jusu paklausti nes jus vis daugiau zinote negu as, ar tiesa kad keliaujant i USA reikia keisti pasa i nauja raudona, senas zalias netinka? nejaugi net turistinei vizai ja reikia keisti?
aciu

Sveika. Jeigu vyksi kaip turistas, tada pasa reikia pasikeist i biometrini. Jeigu vaziuosi su imigracine viza, tai tiks ir senas zalias pasas, kadangi tokiu atveju pirstu antspaudus ambasadoj paima. Kas liecia kitas vizas, tai nezinau, negaliu komentuot, taciau "turistines vizos", tai lyg ir nebereikia, kadangi su JAV berods jau yra bevizis rezimas. Manau, geriausia pasiskambint i ambasada ir ten viska paaiskins smile.gif
Atsakyti
Sveikos mes jau senokai uzpildem anketa ir neturejom printeri rasalo todel to lapo neatsispauzdinom bet nusikopijavom kas ten parasyta ar tai labai blogai ?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kore @ 2009 11 18, 15:15)
Sveikos mes jau senokai uzpildem anketa ir neturejom printeri rasalo todel to lapo neatsispauzdinom bet nusikopijavom kas ten parasyta ar tai labai blogai ??  blink.gif

Neblogai - realiai jums cia patiems tas lapas tik. Niekur jo nereikes rodyt ar pan. Cia tik kad patys zinotumet, turetumet saviems tikslams ir tiek. Na ir po loterijos rezultatu pagal numeriuka kad galetumet pasitikrint.
Atsakyti
QUOTE(Shatanka @ 2009 11 18, 13:17)
aciu

labukas smile.gif
taip reikia, as keiciausi savo pasa, nes zala reikejo keisti nes pasibaige tai isdave raudona ten tavo net pirsto anspaudai bus tai toki pasa isduoda ir vykstat i USA mirksiukas.gif ,o korteles ustenka i europos salis.
Papildyta:
QUOTE(ernestad @ 2009 11 18, 11:20)
aciukas mirksiukas.gif
bandysiu ir as per ten,cia tas pats kaip laimeti aukso puoda,bet viltis durniu motyna ax.gif

na ir man pavyko ,dabar reike tiketis ,kad ir mums pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2009 11 18, 13:24)
Mergaites, o kur Klaipedoj, gal zinot galima nusipaveiksluot loterijai?

Sveikutes, visos. as eisiu i Fuji akropolyje - klausiau ten daro zaliai kortai, dar maciau prie avitelos fotosalone. Manau is esmes visuose fotoatelje daro.
Atsakyti
QUOTE(Shatanka @ 2009 11 18, 06:17)
aciu

Tau truputi neteisingai paaiskino cia. Zodziu, i JAV kaip turistas gali vaziuoti dviem budais:

1. Pasinaudojant beviziu rezimu ---> naujo paso butinai reiks

2. Pasinaudojant jau turima turistine viza arba gaunant nauja ambasadoj ----> pasas tiks ir seno pavyzdzio.

Jei turistines vizos is anksciau neturi tai dabar gauti nauja kainuos brangiau negu nauja pasa pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(gica @ 2009 11 18, 17:11)
Sveikutes, visos. as eisiu i Fuji akropolyje - klausiau ten daro zaliai kortai, dar maciau prie avitelos fotosalone. Manau is esmes visuose fotoatelje daro.

Daryt tai daro, bet kazi ar butent tokias padaro, kad atitiktu reikalavimus. Juk tikriausiai nors biski dydis pvz. skirsis tai jau bus blogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2009 11 18, 19:41)
Daryt tai daro, bet kazi ar butent tokias padaro, kad atitiktu reikalavimus. Juk tikriausiai nors biski dydis pvz. skirsis tai jau  bus blogai g.gif

As susirasiau ant lapuko visus reikalavimus, paaiskinsiu, jei nezinotu smile.gif
Atsakyti