Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(Gusha @ 2010 01 19, 18:56)
Na tuomet dziaugtis ko gero galima tik po pokalbio. O kai ivyksta pokalbis ambasadoje ar is karto pasako apie vizos (ne)gavima?

Taip, is karto
Atsakyti
QUOTE(pita @ 2010 01 19, 22:22)
As zinau atveju, kai deportavimas nesukliude. Matyt, cia jau ziurima individualiai.

Beabejo individualiai.
Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2010 01 19, 22:22)
Vyksta kiekvienu metu rudeni, kazkur nuo spalio pradzios iki gruodzio pradzios  4u.gif

iki lapkricio 30d. siemet vyko
Atsakyti
Joo, pasiskitai pasiskaitai pasisakymus ir nezinai ko laukti ,ko tiketis,ir ar isvis laukti,nes jau siemet isivaizduoju kiek zmoniu losia zalios kortos loterija,vat kad buciau apie korta pagalvojus pries pora metu,tai ne, jau kaip pasidare cia blogai tai tik tada prisiminiau doh.gif.
Na o siais metais tikimybe sumazejo per pus laimeti. Na bet kazkodel galvoju kad as busiu viena is tu laiminguju,kuri gaus pirma laiska,antro gal ne,bet pirma manau tikrai blush2.gif
Bet juk viltis durniu motina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo infene: 19 sausio 2010 - 22:03
QUOTE(infene @ 2010 01 19, 23:01)
Joo, pasiskitai pasiskaitai pasisakymus ir nezinai ko laukti ,ko tiketis,ir ar isvis laukti,nes jau siemet isivaizduoju kiek zmoniu losia zalios kortos loterija,vat kad buciau apie korta pagalvojus pries pora metu,tai ne, jau kaip pasidare cia blogai tai tik tada prisiminiau doh.gif.
Na o siais metais tikimybe sumazejo per pus laimeti. Na bet kazkodel galvoju kad as busiu viena is tu laiminguju,kuri gaus pirma laiska,antro gal ne,bet pirma manau tikrai blush2.gif 
Bet juk viltis durniu motina.

Ko gero tikrai bus labai daug losianciu doh.gif Bet tiketis ir viltis butina! As siais metais irgi kazka jauciu, kad kazkas bus, bet kas nezinau, gal irgi iki galo nedaeisim, bet manau, kad kazkas ivyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 01 19, 10:56)
Na tuomet dziaugtis ko gero galima tik po pokalbio. O kai ivyksta pokalbis ambasadoje ar is karto pasako apie vizos (ne)gavima?

Būna pasako. Būna kartais nusiunčia dokumentus administraciniam patikrinimui į Vašingtoną, tada nusikelia dar mėnesiui, ar kai kurių šalių piliečiams nežinia kuriam laikui. Beveik visiems duoda, jei patys neprimeluoja ko, nepakliūna su fiktyvia santuoka, neturi kažkokių didelių problemų su sveikata, ar dar kokių išskirtinių problemų. Realiausia, dėl ko gali neduoti - tai pakliūti meluojant. Pirmų laiškų numeriai eina eilės tvarka, tai gavus pirmą laišką dažniausiai galima orientuotis, ar paskirs pokalbį, ar tavo numeris per didelis. Iš principo gali ir oro uoste atmesti, bet apie tokius negirdėjau.
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 01 19, 18:56)

.
gali pasakyti ir sekancia diena,taip kad reikia nusiteikti,kad gali tekt pabut Varsuvoj ir pora dieneliu tongue.gif
Atsakyti
Pita,kaip tau sekasi?Ar jau susitvarkei viską? bigsmile.gif

O aš norėjau paklausti tokio dalyko.Vienas viza kainuoja apie 700 dol,jei neklystu.Kaip viskas vyksta:
Aš susimoku pvz mano atveju 700x4 ir tada einu jau į tą pokalbį.Kadangi mano šeimoje yra teistų(teistumas išnykęs) tos vizos gali ir neduoti.Tai tie 2800 dol ate ate ??? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Boni @ 2010 01 20, 12:31)
Pita,kaip tau sekasi?Ar jau susitvarkei viską?  bigsmile.gif

O aš norėjau paklausti tokio dalyko.Vienas viza kainuoja apie 700 dol,jei neklystu.Kaip viskas vyksta:
Aš susimoku pvz mano atveju 700x4 ir tada einu jau į tą pokalbį.Kadangi mano šeimoje yra teistų(teistumas išnykęs) tos vizos gali ir neduoti.Tai tie 2800 dol ate ate ??? unsure.gif

taip,ate cool.gif
Atsakyti
Kad lygtai jau vel pokalbiai Ltu vyksta ar as klystu? Kazkur lyg skaiciau, kad jau sugrazino vel cia.
O kazi daznai buna, kad po pokalbio pasako NE? Juk jie is principo jau ko gero visa info turi pokalbio metu. Negi taip pinigelius renkasi? Visgi sumos nemazos, kad taip paimti ir dovanoti...
Atsakyti
QUOTE(Boni @ 2010 01 20, 12:31)
Pita,kaip tau sekasi?Ar jau susitvarkei viską?   bigsmile.gif

Taip, susitvarkiau. Kovo pabaigoj isvaziuojam. rolleyes.gif

Dar pridek med.patikrinimo islaidas ir skiepus, tai sumele didesne susidarys. Ir jei vizos neduos, tai pinigeliams "ate"... g.gif Mums trims vizos su med.patikrinimu ir skiepais virs 6000 Lt atsiejo. Plius paskui lektuvo bilietai, isikurimo islaidos ir t.t.... Tikrai nepigus malonumas.... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pita: 20 sausio 2010 - 12:53
QUOTE(Gusha @ 2010 01 20, 13:26)
Kad lygtai jau vel pokalbiai Ltu vyksta ar as klystu? Kazkur lyg skaiciau, kad jau sugrazino vel cia.
O kazi daznai buna, kad po pokalbio pasako NE? Juk jie is principo jau ko gero visa info turi pokalbio metu. Negi taip pinigelius renkasi? Visgi sumos nemazos, kad taip paimti ir dovanoti...

Pokalbis del vizos vyksta Vilniuj
Atsakyti
QUOTE(pita @ 2010 01 20, 14:11)
Pokalbis del vizos vyksta Vilniuj

Na bent vaziuoti niekur nebereikia. Tuomet belieka tiketis, kad beveik nebuna tokiu atveju, kai po pokalbio pasako NE ax.gif
Atsakyti