Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Ag* @ 2009 10 23, 11:11)
o kaip tu? kaip savijauta?  wub.gif  aciukas uz padrasinima  4u.gif

Gerai savijauta, aciukas. wub.gif Tik jaudinuosi pastoviai - jei ne del vieno, tai el kito. Zodziu pastoviai randu del ko pasijaudinti 4u.gif

QUOTE(Prince @ 2009 10 23, 11:17)
na nesu girdejusi apie toki tyryma g.gif o kur ji dare  gal placiau zinai?

QUOTE(redute @ 2009 10 23, 11:31)
kiekvienas gydytojas turi ir gali tureti savo nuomone.
... kaip pasidarai 5 nesekmingus IVF ir jokiu kitu priezasciu nepastojimui nerandama, bet atranda 100k. padidejusi kieki "lasteliu zudikiu" (tyrimas darytas ne LT)  tenka patiketi, kad butent jie žudo embrionus  g.gif  mirksiukas.gif ir tada jokie gydytoju "moksliniai" argumentai nebegroja.

smile.gif+2009 10 23, 11:33-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 10 23, 11:33)
Redute, o tas zudikes lasteles iszudyti neimanoma?

Tyrima ir man dare (as IVF dariau Londone - privacioj klinikoj - vadinasi ARGC -assisted reproduction and gineacology centre). Viena karta pries isodinima, ir kita karta po teigiamo rezultato. Abu kartus rezultatai rode, kad nereikia gydymo.
Tyrimo metu paima is venos krauja - kokius 8-9 meginelius pilnus kraujo ir siuncia ji i Chikaga.
Siaip, kaip jau minejau, gydymas vadinasi IVIG. Stato laseline tris kartus keliu savaiciu begyje. Kiek supratau, tai tas gydymas nuslopina antikunius, kad jie nebekovotu su embrionu. Nes pas kai kuriuos zmones jie buna tokie stiprus, kad reaguoja i embriona kaip i svetimkuni, kuri reikia panaikinti ir pasalinti is organizmo.
Kadangi man gydymo nereikejo, tai as nelabai zinau apie ji. Bet jei kam idomu, tai galeciau paklausineti. g.gif

Atsakyti
YUB4,kiek konkreciai tau tas tyrimas del killer cells kainavo?
Ieskojau anksciau info,nieko neradau,tiksliau radau ,bet kainos su labai dideliu skirtumu nuo £600 iki £1300.kiek tu plojai?
kas liecia ivig,del jo dabar debatai dideli eina,nera konkreciu tyrimu irodanciu,kad tai padeda,o kaina super didele.Berods vienintele argc londone ir taiko si buda,jie kazkaip susije su dr beer klinika cikagoje.Is anglisku forumu viena moteriske uz ivf kartu su ivig suplojo kazkur 20 tukst svaru,vis tiek nepasiseke.Kiek zinau dar gali padeti heparinas su prednisone.Anksciau daug straipsniu turejau zudikiu tema,jei atkasiu,butinai cia imesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 23 spalio 2009 - 18:57
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 10 23, 17:50)
YUB4,kiek konkreciai tau tas tyrimas del killer cells kainavo?
Ieskojau anksciau info,nieko neradau,tiksliau radau ,bet kainos su labai dideliu skirtumu nuo £600 iki £1300.kiek tu plojai?

Man kainavo £300
O pats gydymas kainuoja kazkur £1000-£1500. Tiksliai nepamenu.

Va, paziurejau ju puslapyje - £1250 uz gydyma.

O uz ka ten ta moteriske £20 tukstanciu suplojo tai nesuprantu. Gal jai visai nesistimuliavo ir turejo galas zino kiek vaistu sunaudoti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo YUB4: 23 spalio 2009 - 19:02
QUOTE(YUB4 @ 2009 10 23, 17:53)
Man kainavo £300
O pats gydymas kainuoja kazkur £1000-£1500. Tiksliai nepamenu.

ivig tikrai daugiau kainuos.
o del tyrimu tai tikrai pigiai prasisukai smile.gif tai cia tiek uz level 1 ir level2?
as irgi noriu juos pasidaryt,reiks gal emaila tai klinikai nusiust.

http://www.sharedjou...icles/ivig.html

va cia us tinklapis ,raso su visu gydymu kainuot gali daugiau nei 10 tukst zaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 23 spalio 2009 - 19:12
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 10 23, 18:03)
ivig tikrai daugiau kainuos.
o del tyrimu tai tikrai pigiai prasisukai  smile.gif  tai cia tiek uz level 1 ir level2?
as irgi noriu juos pasidaryt,reiks gal emaila tai klinikai nusiust.

Na as nesigincysiu, nes nezinau kiek IVIG kainuoja. Ju tinklapyje sako £1250. Bet galiu paklausti. As ten ryt einu tyrimams.

Kiek supratau tas tyrimas, kur man dare tai paprastesnis. Yra kitas, kur sudetingesnis, atseit daugiau visokiu fintu istiria, tai tas kainuoja apie £800. O ar level 1 ar level 2 tai irgi nezinau. g.gif Jauciuosi tokia zalia pries tave. blush2.gif

Geriausiai turbut pasiusk jiems emaila ir jie tau viska pasakys. Nes is manes tokia tarpininke... blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(YUB4 @ 2009 10 23, 18:19)
Na as nesigincysiu, nes nezinau kiek IVIG kainuoja. Ju tinklapyje sako £1250. Bet galiu paklausti. As ten ryt einu tyrimams.

Kiek supratau tas tyrimas, kur man dare tai paprastesnis. Yra kitas, kur sudetingesnis, atseit daugiau visokiu fintu istiria, tai tas kainuoja apie £800. O ar level 1 ar level 2 tai irgi nezinau.  g.gif Jauciuosi tokia zalia pries tave.  blush2.gif

Geriausiai turbut pasiusk jiems emaila ir jie tau viska pasakys. Nes is manes tokia tarpininke...  blush2.gif  hihihi.gif

A,nu tai vikas aisku.Tas brangesnis ir bus level 2,ji daro tik tada kai bent vienas is level 1 buna teigiamas.O level 1,bijau tiksliai sumeluot,tiria afs,antikunius pries baltyma c,leideno faktorius ir dar keli panasus tyrimai.

Pas mane is lebel 1 irgi viskas gerai,bet vis ieskau persiledimu priezasties,ir kazkaip nesinori darytis keleto ivf itariant ,kad vis del to padidejes lasteliu kiekis.

tai ryt pirmas pasimatymas su zirniuku?Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti

tai ryt pirmas pasimatymas su zirniuku?Sekmes mirksiukas.gif
[/quote]
ir as prisidedu ,linkiu sekmes rytoj,bet manau jog ji susitiks ne su vienu zirniuku o su dviem arba trim lotuliukas.gif nemazi skaiciukai buvo 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif
Siandien buvau apziuroje, po 5 stimuliacijos dienu, labai bijojau arba hiperstimuliacijos arba kad visai nieko nevyksta ax.gif
Vienoj pusej 6-8 folikulai, kitoj 5. Gleivine 10 mm. kaip jums atrodo, ok? Pagal gydytoja ok, bet as jau nelabai jais pasitikiu, visada sako ok...
Liepe toliau iki pirmadienio stimuliuot, pirm. vel apziura. Punkcija tikriausiai savaites vidury arba pabaigoj.
Atsakyti
QUOTE(helene22 @ 2009 10 23, 21:06)
Sveikutes visos  4u.gif
Siandien buvau apziuroje, po 5 stimuliacijos dienu, labai bijojau arba hiperstimuliacijos arba kad visai nieko nevyksta  ax.gif
Vienoj pusej 6-8 folikulai, kitoj 5. Gleivine 10 mm. kaip jums atrodo, ok? Pagal gydytoja ok, bet as jau nelabai jais pasitikiu, visada sako ok...
Liepe toliau iki pirmadienio stimuliuot, pirm. vel apziura. Punkcija tikriausiai savaites vidury arba pabaigoj.

nuostabu thumbup.gif , ypac gleivine wub.gif
Atsakyti
Mergytes,o pas mus LT tikrai to tyrimo del antikuniu nedaro? g.gif Nes MB andrologas,liepe man ateiti,paeme krauja ir is manes ir is MB,sake,tikrins ar neatsiranda tie antikuniai g.gif Ar cia kazkoks kitoks tyimas buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(helene22 @ 2009 10 23, 22:06)
Sveikutes visos  4u.gif
Siandien buvau apziuroje, po 5 stimuliacijos dienu, labai bijojau arba hiperstimuliacijos arba kad visai nieko nevyksta  ax.gif

viskas tiesiog puiku thumbup.gif ir toliau taip.

kazin kaip sekasi inero ir corinai?

YUB4,kaip pasimatymas?
Atsakyti
QUOTE(helene22 @ 2009 10 23, 22:06)
Sveikutes visos  4u.gif

oj, thumbup.gif
Atsakyti