QUOTE(Ag* @ 2009 10 23, 11:11)
Gerai savijauta, aciukas.

QUOTE(Prince @ 2009 10 23, 11:17)
QUOTE(redute @ 2009 10 23, 11:31)
kiekvienas gydytojas turi ir gali tureti savo nuomone.
... kaip pasidarai 5 nesekmingus IVF ir jokiu kitu priezasciu nepastojimui nerandama, bet atranda 100k. padidejusi kieki "lasteliu zudikiu" (tyrimas darytas ne LT) tenka patiketi, kad butent jie žudo embrionus
ir tada jokie gydytoju "moksliniai" argumentai nebegroja.
... kaip pasidarai 5 nesekmingus IVF ir jokiu kitu priezasciu nepastojimui nerandama, bet atranda 100k. padidejusi kieki "lasteliu zudikiu" (tyrimas darytas ne LT) tenka patiketi, kad butent jie žudo embrionus

QUOTE(tiesiog aš
@ 2009 10 23, 11:33)

Redute, o tas zudikes lasteles iszudyti neimanoma?
Tyrima ir man dare (as IVF dariau Londone - privacioj klinikoj - vadinasi ARGC -assisted reproduction and gineacology centre). Viena karta pries isodinima, ir kita karta po teigiamo rezultato. Abu kartus rezultatai rode, kad nereikia gydymo.
Tyrimo metu paima is venos krauja - kokius 8-9 meginelius pilnus kraujo ir siuncia ji i Chikaga.
Siaip, kaip jau minejau, gydymas vadinasi IVIG. Stato laseline tris kartus keliu savaiciu begyje. Kiek supratau, tai tas gydymas nuslopina antikunius, kad jie nebekovotu su embrionu. Nes pas kai kuriuos zmones jie buna tokie stiprus, kad reaguoja i embriona kaip i svetimkuni, kuri reikia panaikinti ir pasalinti is organizmo.
Kadangi man gydymo nereikejo, tai as nelabai zinau apie ji. Bet jei kam idomu, tai galeciau paklausineti.