Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikutes

keliu temele i virsu 4u.gif

Man siandien 4 diena po isodinimo (isodino 2dieni). Vakar labai made pilvo apacia (nervai?), o siandien pastebejau iskritusi krenona (gabaliuka) g.gif Per ankstesnius IVF nekrisdavo unsure.gif
Priminkite prasau, kelintomis dienomis buna isitvirtinimas? Jei atmintis nepaveda - 6-7 dienomis po isodinimo? Bet su saldytais tikriausiai veliau? g.gif
Noriu tom dienelem pagulineti ir netrukdyti zirniuku kabinimuisi ax.gif
Atsakyti
kokia savaitgaline tyla smile.gif

kagi mergaites, visoms gero savaitgalio oro_buckis.gif , vaziuojam lankyti uosviu assa.gif
Atsakyti
Dekui visoms uz atsakymus 4u.gif
Nuraminot mane, jau nebe taip bijau, gal tikrai viskas ok wub.gif
Na ka, leidziuosi vaistukus toliau, ziuresim kaip tie folikulai augs.
Visoms sekmes belaukiant! Ech, greiciau gi visos pataptumem nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(helene22 @ 2009 10 24, 19:24)
Dekui visoms uz atsakymus  4u.gif
Nuraminot mane, jau nebe taip bijau, gal tikrai viskas ok  wub.gif
Na ka, leidziuosi vaistukus toliau, ziuresim kaip tie folikulai augs.
Visoms sekmes belaukiant! Ech, greiciau gi visos pataptumem  nestuke.gif

friends.gif wub.gif kad tavo žodžiai Dievuliui į ausytę nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

jauciasi, kas savaitgalis - na ir ramybe forume. smile.gif

Ag, kaip jautiesi? 4u.gif
Atzalele, ryt krauja priduodi? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vic @ 2009 10 25, 11:28)
Sveikutes,

jauciasi, kas savaitgalis - na ir ramybe forume. smile.gif

Ag, kaip jautiesi?  4u.gif
Atzalele, ryt krauja priduodi? wub.gif

wub.gif sveikutė, aš tai gerai jaučiuos, tiksliau pasakius nieko nejaučiu rolleyes.gif ir galvoju ar gerai kad nieko nejaučiu, ar blogai lotuliukas.gif neisivaizduoju kaip iškęst iki lapkričio 3 doh.gif nu žiurėsim ax.gif
o kaip tu? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 10 23, 18:32)

Nuosirdziai linkiu tau sekmes 4u.gif

QUOTE(suvilte @ 2009 10 23, 19:08)
tai ryt pirmas pasimatymas su zirniuku?Sekmes  mirksiukas.gif
ir as prisidedu ,linkiu sekmes rytoj,bet manau jog ji susitiks ne su vienu zirniuku o su dviem arba trim lotuliukas.gif nemazi skaiciukai buvo 4u.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(allisa @ 2009 10 24, 07:51)
YUB4,kaip pasimatymas?

Oi as dar nepasimaciau su zirniuku/ais. Man HCG kartojo. Ten jie kas antra diena kartoja iki tol, kol ultragarsa padaro. Pasimatymas su zirniuku bus kita savaite. Antradieni arba treciadieni. wub.gif wub.gif Laukiu nesulaukiu. smile.gif wub.gif

QUOTE(lola.lola @ 2009 10 24, 12:01)
Priminkite prasau, kelintomis dienomis buna isitvirtinimas? Jei atmintis nepaveda - 6-7 dienomis po isodinimo?  Bet su saldytais tikriausiai veliau?  g.gif
Noriu tom dienelem pagulineti ir netrukdyti zirniuku kabinimuisi ax.gif

Isitvirtinimas buna mazdaug 10 dienu po O. Ir dar priklauso nuo to, kaip greitai zirniukai vystosi, keliu lasteliu buvo, kai isodino. Blastocistukes greiciau isitvirtina. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(YUB4 @ 2009 10 25, 14:03)
Sveikutes  4u.gif

Oi as dar nepasimaciau su zirniuku/ais. Man HCG kartojo. Ten jie kas antra diena kartoja iki tol, kol ultragarsa padaro. Pasimatymas su zirniuku bus kita savaite. Antradieni arba treciadieni.  wub.gif  wub.gif  Laukiu nesulaukiu.  smile.gif  wub.gif

kaip faina wub.gif įsivaizduoju kaip norisi kuo greičiau mažiuką savo pilvelyje pamatyti wub.gif wub.gif wub.gif sėkmės didėliausios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ag*: 25 spalio 2009 - 13:41
QUOTE(Ag* @ 2009 10 25, 12:37)
kaip faina  wub.gif įsivaizduoju kaip norisi kuo greičiau mažiuką savo pilvelyje pamatyti  wub.gif  wub.gif  wub.gif sėkmės didėliausios  4u.gif

Ag* wub.gif

Kaip tu jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(Ag* @ 2009 10 25, 13:11)
wub.gif sveikutė, aš tai gerai jaučiuos, tiksliau pasakius nieko nejaučiu  rolleyes.gif ir galvoju ar gerai kad nieko nejaučiu, ar blogai  lotuliukas.gif  neisivaizduoju kaip iškęst iki lapkričio 3  doh.gif  nu žiurėsim  ax.gif
o kaip tu?  smile.gif

Kartu darysim NT drinks_cheers.gif Man tada bus 14 d. po isodinimo.
Linkiu, kad abieju rezultatai butu II 4u.gif
Man vakarais pilva maudzia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2009 10 25, 17:35)
Kartu darysim NT  drinks_cheers.gif  Man tada bus 14 d. po isodinimo.
Linkiu, kad abieju rezultatai butu II  4u.gif
Man vakarais pilva maudzia  verysad.gif

drinks_cheers.gif bet aš jaučiu neiškęsiu iki 11.3 doh.gif kai IUI darydavau tj viena kart net 8 DP IUI buvau pasidarius blush2.gif siaubas kaip gėda daba. Tada aišku parodė vaistu likučius doh.gif nu žodžiu man bėda su tais NT turiu jų prisipirkus įvairių ir gadint negaila tj ir pradedu į dieną po kelis, kaip psichė kažkokia lotuliukas.gif bet šį kart jau stengsiuos kiek galėsiu blush2.gif

man tai pilvą pamaudena kai staigiai atsisėdu ar atsistoju, bet gine sakė kad čia gali būt dėl to kad kiaušidės padidėjusios smile.gif o tau nžn g.gif gal čia tik į gerą wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ag* @ 2009 10 25, 17:41)

man tai pilvą pamaudena kai staigiai atsisėdu ar atsistoju, bet gine sakė kad čia gali būt dėl to kad kiaušidės padidėjusios  smile.gif o tau nžn  g.gif gal čia tik į gerą  wub.gif  4u.gif

Ka taip is tavo lupu Dievuliui i ausi angel.gif
As bandysiu islaukti 11.03, nors ir nekantru labai blush2.gif Bet gydytoja sake, kad su saldytais verta paluketi. Tikiuos kantrybe bus to verta ax.gif biggrin.gif

O kaip kitoms mergaitems sekesi savaitgali? Auuuuu ploja.gif
Atsakyti