Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(RositaK @ 2009 10 26, 20:21)
mes 2007, leidau sau tave ikelti i sarasiuka  ax.gif  4u.gif kur gydaisi? kelintas IVF
Atzalele, eina sau  console.gif  verysad.gif

RositaK, man tai pirmas bandymas, taciau su vyru labai tikejom, kad ir paskutinis. Pries tris metus netekome 20 savaiciu sunelio, ir siuos visus metus neisdrisome kreiptis pas gydytojus, psichologiskai labai sunku buvo.
O liudniausia, kad tikriausiai ir si karta as nepateksiu i laiminguju saraseli verysad.gif
Lankemes pas B.
Sekmytes mums visoms 4u.gif
Atsakyti
labukas visoms. turiu toki klausymeli gal kas zino kur dirba gyd. Rasa Povilaitene man ja rekomendavo kaip gera gyd. tai noriu paskaityti kur ji dirba kokioj klinikoj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(:)jolka @ 2009 10 26, 20:31)
labukas visoms. turiu toki klausymeli gal kas zino kur dirba gyd. Rasa Povilaitene man ja rekomendavo kaip gera gyd. tai noriu paskaityti kur ji dirba kokioj klinikoj?  smile.gif

http://www.pincetas....y...eti&id=2192
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2009 10 26, 22:49)

labai didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atzalele @ 2009 10 26, 19:12)
Deja, vakaro rezultatu nepataisysiu...

Galit braukti ir mane is saraso...

Nelemta...

angel_sadangel.gif

o kokie skaiciukai buvo?
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 10 26, 20:07)
Mergaites, kaip dziugu buvo girdeti per TV3 zinias, kad GAL jau greitai gausime nors kazkokia parama is valstybes  wub.gif  Tikekimes, kad dabar jau isspresti sio klausimo niekas nebesutrukdys  drinks_cheers.gif

Cia tai tikrai dziugi naujiena,kazin kada galima bus jau tiketis paramos?
as net saviskiui i uzsieni parasiau koios naujienos pas mus sklando thumbup.gif taip kad merginos ruoskimes i starta mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokios liudnos naujienos verysad.gif
Rankos kazkaip nusvyra, kad tiek nesekmiu, kaip gaila...
Tai spalis visai nederlingas gaunasi verysad.gif
Atsakyti

Nelemta...

angel_sadangel.gif console.gif console.gif

nemoku guosti, neding is akiracio, gal gi vel bandysim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 10 26, 19:07)
Mergaites, kaip dziugu buvo girdeti per TV3 zinias, kad GAL jau greitai gausime nors kazkokia parama is valstybes  wub.gif  Tikekimes, kad dabar jau isspresti sio klausimo niekas nebesutrukdys  drinks_cheers.gif

As girdejau, kad kazka kalbejo, bet nzn.tiksliai ka. Laukiu nesulaukiu, bandyciau is karto, nors puse kompensuotu ax.gif
Atsakyti
Atzalele, labai labai gaila.. verysad.gif

QUOTE(ramushka @ 2009 10 26, 20:38)
man pradejo stimuliacija esant cistai , maste jog tai endo ir sake ispunktuos atskirai nu kiausineliu....ir ispunktavo pasirodo ji buvo funkcine o augo kaip ant mieliu....viskas klostesi gerai...tai gal ir tu nesibaimink  mirksiukas.gif

ta prasme, ir cista nuo stimuliuojanciu augo? nu ka, tikiuosi, kad ir pas mane tebus tik funkcine..

RositaK, trauk mane ir vel sarasan i lapkriti 4u.gif pradedu badytis 11.27
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2009 10 26, 10:23)
bigsmile.gif jo galiojimas seniai pasibaige  4u.gif laikykis, mergina...dar dienele ir pamatysi II  ax.gif

inero   console.gif  friends.gif
as labai netaktiskia, o bent pasake priezastis kodel?  verysad.gif  nevirskinu kai nuraso ir tiek, net nepasidomi ar ne del ju klaidos  doh.gif

Sveika, tiesa pasakius as buvau tokiam sokia, kad iki šiol dar nesuprantu kas atsitiki, kita savaite reikia nueiti kitam ivf tartis, kada galima bus planuoti, o snaigučiu neturiu tai viska iš naujo reikės
Atsakyti

Nelemta...

ech.... frusty.gif nera zodziu.... console.gif
Papildyta:
QUOTE(mes2007 @ 2009 10 26, 21:24)
RositaK, man tai pirmas bandymas, taciau su vyru labai tikejom, kad ir paskutinis. Pries tris metus netekome 20 savaiciu sunelio, ir siuos visus metus neisdrisome kreiptis pas gydytojus, psichologiskai labai sunku buvo.
O liudniausia, kad tikriausiai ir si karta as nepateksiu i laiminguju saraseli  verysad.gif
Lankemes pas B.
Sekmytes mums visoms  4u.gif

uzuojauta del sunelio verysad.gif,negalvok,kad nepasiseks ax.gif nors manau visas mus aplanko ir blogos ir geros mintys,bet ka padarysi nuo likimo nepabegsi,man pirmas ivf nepavyko,o antras nestuke.gif nestuke.gif tai ir zinok zmogau...sekmes jums 4u.gif
Atsakyti