Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(suvilte @ 2009 10 27, 09:38)
ech.... frusty.gif nera zodziu.... console.gif
Papildyta:

uzuojauta del sunelio verysad.gif,negalvok,kad nepasiseks ax.gif nors manau visas mus aplanko ir blogos ir geros mintys,bet ka padarysi nuo likimo nepabegsi,man pirmas ivf  nepavyko,o antras  nestuke.gif  nestuke.gif tai ir zinok zmogau...sekmes jums 4u.gif

Suvilte, aciu Tau uz palaikyma. Tiesa sakant apsiverkiau, kai suzinojau, kad Tau pavyko smile.gif Labai dziaugiuosiu del Jusu dideles seimyneles thumbup.gif
Geros naujienos visada teikia vilciu nestuke.gif
Atsakyti
labas mergaites,kazkada ir as cia buvau,pasiseke man is antro karto,pirma karta buvo ideti du embrionai,o antra tik vienas,as jau buvau visai nusivilusi ir jau netikejau,nors ir daktarai netikejo kad sis kartas bus sekmingas ir net sake pagalvot ir nedet ta viena embrioniukja,bet rizikavom,Tai linkiu jums visiems sekmes ir sulaukti savo maziuku,tik nesustokit
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2009 10 27, 09:16)
Sveika, tiesa pasakius as buvau tokiam sokia, kad iki šiol dar nesuprantu kas atsitiki, kita savaite reikia nueiti kitam ivf tartis, kada galima bus planuoti, o snaigučiu neturiu tai viska iš naujo reikės

console.gif
o as maniau, kad tik i IUI skyreli bledes tamposi doh.gif .. verysad.gif
belieka tiketis, kad seimunai nepataupys musu saskaita g.gif

as ruosiuosi is paskolos...bet kas man ja duotu kas menesi doh.gif o ir isimoketi is ko .. verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(boruzite @ 2009 10 27, 10:40)
labas mergaites,kazkada ir as cia buvau,pasiseke man is antro karto,pirma karta buvo ideti du embrionai,o antra tik vienas,as jau buvau visai nusivilusi ir jau netikejau,nors ir daktarai netikejo kad sis kartas bus sekmingas ir net sake pagalvot ir nedet ta viena embrioniukja,bet rizikavom,Tai linkiu jums visiems sekmes ir sulaukti savo maziuku,tik nesustokit

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2009 10 27, 10:30)

as ruosiuosi is paskolos...bet kas man ja duotu kas menesi  doh.gif o ir isimoketi is ko .. verysad.gif

o kurioj tu klinikoj lankaisi ? g.gif
nes kaune tai jeigu gerai supratau, tai galima išsimokėtinai g.gif
http://www.motinairv...amp;parent=lt_5
tik kažin kokį duotų kredito dydį g.gif
Atsakyti
[quote=VELI,2009 10 27, 11:30]
console.gif

kazkaip nesupratau, ka turi omeny g.gif
Atsakyti
[quote=vic,2009 10 27, 11:58]
[quote=VELI,2009 10 27, 11:30]
console.gif
kazkaip nesupratau, ka turi omeny g.gif
[/quote]
Oi negaliu prajuokinai lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif (bandžiau įsivaizduoti ką pagalvojai lotuliukas.gif ). Šiaip tai manu tūrėjo omeny (mėnesines)
Atsakyti
zirza, kiek pamenu pimas IVF? kur gydotes? 4u.gif kiek pamenu LV ax.gif g.gif

del cistu stimuliacijos metu: mano ziniomis, jei buna cista stimuliacijos metu, tuomet ji ''suvalgo'' stimuliuojancius vaistus, ko pasekoje gaunama mazai folikulu doh.gif mano manymu, profesionalu butu ja panaikinti ir tik tuomet stimuliuoti 4u.gif

labai skaudu, kai prie spalio apacioje sarasiuko dar nieko nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2009 10 27, 12:11)
Oi negaliu prajuokinai  lotuliukas.gif  4u.gif  4u.gif (bandžiau įsivaizduoti ką pagalvojai lotuliukas.gif ). Šiaip tai manu tūrėjo omeny (mėnesines)

blush2.gif oi ne nepagalvojau, kaip pazodziui skamba lotuliukas.gif
as ten apie mmm verysad.gif ..o jos ka ne BL****? ax.gif aisku, tokios irnesakyk.gif

Dijav doh.gif cia as blond, be paaiskinimu ax.gif

Helė su IUI Nordway kankinau, dabar kaip ir i BAK persimeciau.. bet ten kaineles doh.gif kredita tai turbut koki nuri duotu, tik kiek uz tai palukanu paprasytu g.gif
Atsakyti
Mergaites, ar normalu, kad vartojant Crinone (snd 11 DPI) jau kelios dienos pasirodo bespalves tasios isskyros, kaip per vaisingas dienas? g.gif Crinonas gabaliukais nekrenta, ryte jo isteka kazkiek g.gif Gal Duphastono pagerti?
Atleiskit, jei kvailai klausiu unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 10 27, 12:29)
zirza, kiek pamenu pimas IVF? kur gydotes?  4u.gif kiek pamenu LV  ax.gif  g.gif

del cistu stimuliacijos metu: mano ziniomis, jei buna cista stimuliacijos metu, tuomet ji ''suvalgo'' stimuliuojancius vaistus, ko pasekoje gaunama mazai folikulu  doh.gif mano manymu, profesionalu butu ja panaikinti ir tik tuomet stimuliuoti  4u.gif

aha, pirmas. VK darysim, pas U wub.gif
gydytoja perspejo, kad galima tokia rizika, jog mazai foliu priaugs, bet gali buti ir ok viskas. bandysim sikart su cista, ziuresim, kaip stimuliuosis - gal pakaks ir tu keliu foliuku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mes2007 @ 2009 10 27, 12:57)
Mergaites, ar normalu, kad vartojant Crinone (snd 11 DPI)  jau kelios dienos pasirodo bespalves tasios isskyros, kaip per vaisingas dienas? g.gif Crinonas  gabaliukais nekrenta, ryte jo isteka kazkiek  g.gif Gal Duphastono pagerti?
Atleiskit, jei kvailai klausiu  unsure.gif  unsure.gif

Savavališkai manau nereiktų nieko gerti. Reikia tartis su gydytoja (-u) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mes2007 @ 2009 10 27, 12:57)
Mergaites, ar normalu, kad vartojant Crinone (snd 11 DPI)  jau kelios dienos pasirodo bespalves tasios isskyros, kaip per vaisingas dienas? g.gif Crinonas  gabaliukais nekrenta, ryte jo isteka kazkiek  g.gif Gal Duphastono pagerti?
Atleiskit, jei kvailai klausiu  unsure.gif  unsure.gif

pas mane visuomet irgi taip begdavo ax.gif normalu manau mirksiukas.gif vienoms pasisalina perteklius skirtingai - kam isbega, o kam iskrenta gabaliukais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 27 spalio 2009 - 12:19