Merginos, ar diferelina 3.75 geriau leistis ryte ar vakare

QUOTE(dizzy___ @ 2009 10 30, 21:50)
Gal jau 1000 kartu rasiau ir kitoms nusibodau, bet man 11 d testas nieko nerode, o kraujo tyrimas 30 HCG, taigi, teks apsisarvuot kantrybe
Beje, as pradejau pasiruosima ledinuku idejimui

Beje, as pradejau pasiruosima ledinuku idejimui

Dizzy,

QUOTE(munytte @ 2009 10 30, 23:14)
Sveikos mergaites
Taigi norejau prasinesti, kad nusprendziau testi stimuliacija su tais dviem folikulais.Pirmadieni nusimato punkcija.
Gero visoms savaitgalio

Taigi norejau prasinesti, kad nusprendziau testi stimuliacija su tais dviem folikulais.Pirmadieni nusimato punkcija.

Gero visoms savaitgalio

Prisidedu pie palaikymo komandos

QUOTE(Ag* @ 2009 10 31, 21:39)
mergytės, kaip ir sakiau neištvėriau ir šiandien 9DPĮ sugadinau jau tris NT tai va
raportuoju su vaizdu :

Skatini mane pasidaryti testuka

Oi kaip tau faina

QUOTE(Zaizute @ 2009 11 01, 10:46)
Ačiū
Nors vilties man pačiai jau maža... Beje, tyliai sveikinu su rezultatu 
Papildyta:
Beje, merginos, gal pasidalintumėte informacija - prieš snaigučių sodinimą reikalinga kokia nors stimuliacija? Būtų įmanoma snaigutes sodinti iškart pirmą mėn. po nepasisekusio IVF? Norėčiau žinoti, kaip man viską planuoti, kada į gydytoją kreiptis, jei sulausiu mmm

Papildyta:
Beje, merginos, gal pasidalintumėte informacija - prieš snaigučių sodinimą reikalinga kokia nors stimuliacija? Būtų įmanoma snaigutes sodinti iškart pirmą mėn. po nepasisekusio IVF? Norėčiau žinoti, kaip man viską planuoti, kada į gydytoją kreiptis, jei sulausiu mmm

Su snaigutemis gali startuoti kad ir sekanti menesi po IVF. Pas daktare reikia pasirodyti pries pat ciklo pradzia arba pirmosiomis ciklo dienomis. Israso geriamus vaistukus ir viskas. Labai viskas paprasta ir palyginus su IVF pigu

Man taip pat reikia patarimo.
Siandien 12 DPI, kol kas kraujo kresuliuku nematyti, bet bega skaidrus skysciai. Pilva maudzia kaip ir visas 12 dienu. NT arba HCG darysiu arba ryt arba 2dieni (oi kaip man ji sulaukti...?). Gal man verta padidinti Crinone porcijas? Dabar as ji sunaudoju po 1 vakare. Gal po 1 ir ryte pavartoti apsidraudimui ?

QUOTE(lola.lola @ 2009 11 01, 17:28)
Siandien 12 DPI, kol kas kraujo kresuliuku nematyti, bet bega skaidrus skysciai. Pilva maudzia kaip ir visas 12 dienu. NT arba HCG darysiu arba ryt arba 2dieni (oi kaip man ji sulaukti...?). Gal man verta padidinti Crinone porcijas? Dabar as ji sunaudoju po 1 vakare. Gal po 1 ir ryte pavartoti apsidraudimui ?

tie skysciai,tai viskas tvarkoj,o dozes didinti nemanau ,kad reiktu,tuo labiau ,kad nekraujuoji ir neturi gines leidimo

QUOTE(Ag* @ 2009 10 31, 20:39)
mergytės, kaip ir sakiau neištvėriau ir šiandien 9DPĮ sugadinau jau tris NT tai va
raportuoju su vaizdu :

tyliai sveikinu

o aš jau dedu į kelnes

termometrą išsitraukiau, pažastyj 37,2 rodo. tai biškį nusiraminau. bet neilgam

QUOTE(Helė @ 2009 11 01, 19:45)
o aš jau dedu į kelnes
dar trys paros iki hcg
bet jau nervai ima viršų

Va, ir as taip jauciuosi

Siandien visa si skyreli isnarsiau, ishsiuostynejau kaip mergaitems su snaigutemis sekesi ir t.t.

Perziurejau savo IVF istorija - per 1 IVF mmm atejo 14 DPP (12 DPI), 2 IVF teplioti pradejo 12 DPI.
Koks sunkus laikotarpis - pries kelias dieneles tureju tiksla pratemti iki siandienos, o siandien viliuosi be mmm sulaukti rytojaus....

Bet pilvo skausmai ir ishsiputimas

Su snaigutemis gali startuoti kad ir sekanti menesi po IVF. Pas daktare reikia pasirodyti pries pat ciklo pradzia arba pirmosiomis ciklo dienomis. Israso geriamus vaistukus ir viskas. Labai viskas paprasta ir palyginus su IVF pigu

Ačiū, lola.lola už informaciją

QUOTE(Zaizute @ 2009 11 01, 20:17)
Matyt, teks ryt gyd. skambinti ir tartis dėl vizito, mąstyti apie snaigutes
Šiandien popiet pradėjau kraujuoti
Matyt, tai neišvengiama... Akys užtino nuo ašarų 

Mazute, labai suprantu Tave, paguosti neimanoma, tiesiog reikia tai isgyventi

pas mane irgi bėga tie skaidrūs skysčiai

Papildyta:
Ziazute - stiprybės megyt

QUOTE(agpa @ 2009 11 01, 11:28)
Ag*, ach kaip dziaugiuos
pagaliau geros zinios
labai liudna del nesekmiu mergaiciu
vic, atzalele
pasipasakosiu savo naujienas. sulaukiau savuju mm. nuo pirmadienio badymasis prasideda
viska dar aisku gyd. papasakos, bet smalsu, ar jus leidotes i vakara labiau?/ juk kai kai kuriuos vaistus vakare geriau naudot/ apie gonali as 

pasipasakosiu savo naujienas. sulaukiau savuju mm. nuo pirmadienio badymasis prasideda

Sveika. man gydytoja gonali liepe leistis vakarop
QUOTE(rozele78 @ 2009 11 01, 13:59)
na as leidausi ryte,o tu pasiskambink gydytojai ir pasiklausk

Aq*, nerealiai smagu kelti tave apacion
skorpas35, smagu girdeti jusu planus
gal ir i gera, kad startuosit kita cikla-kaledinio stebuklo lausim
lola.lola ir Hele, gal nuleisit krauja siandien?
Zaizute, as vistiek pasidaryciau HCG
negali zinot...

skorpas35, smagu girdeti jusu planus

lola.lola ir Hele, gal nuleisit krauja siandien?

Zaizute, as vistiek pasidaryciau HCG

QUOTE(Zaizute @ 2009 11 01, 20:17)
Matyt, teks ryt gyd. skambinti ir tartis dėl vizito, mąstyti apie snaigutes
Šiandien popiet pradėjau kraujuoti
Matyt, tai neišvengiama... Akys užtino nuo ašarų 

zaizute, labai gaila, kad prisijungi prie mūsų nesekmių, bei laikykis