Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Merginos, ar diferelina 3.75 geriau leistis ryte ar vakare g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozele78: 01 lapkričio 2009 - 14:00
QUOTE(dizzy___ @ 2009 10 30, 21:50)
Gal jau 1000 kartu rasiau ir kitoms nusibodau, bet man 11 d testas nieko nerode, o kraujo tyrimas 30 HCG, taigi, teks apsisarvuot kantrybe mirksiukas.gif
Beje, as pradejau pasiruosima ledinuku idejimui rolleyes.gif

Dizzy, 4u.gif

QUOTE(munytte @ 2009 10 30, 23:14)
Sveikos mergaites 4u.gif
Taigi norejau prasinesti, kad nusprendziau testi stimuliacija su tais dviem folikulais.Pirmadieni nusimato punkcija. doh.gif
Gero visoms savaitgalio 4u.gif

Prisidedu pie palaikymo komandos group.gif Sekmes tau wub.gif

QUOTE(Ag* @ 2009 10 31, 21:39)
mergytės, kaip ir sakiau neištvėriau ir šiandien 9DPĮ sugadinau jau tris NT tai va  wub.gif raportuoju su vaizdu :

wub.gif wub.gif
Skatini mane pasidaryti testuka smile.gif As bandau islaukti 14-tos dienos. Man siandien tik 12 DPI.
Oi kaip tau faina wub.gif Ir kaip baisu man isvysti neigiama atsakyma smile.gif Vaistiniu vengiu, kad tik nenusipirkciau NT.

QUOTE(Zaizute @ 2009 11 01, 10:46)
Ačiū  4u.gif Nors vilties man pačiai jau maža... Beje, tyliai sveikinu su rezultatu  4u.gif
Papildyta:
Beje, merginos, gal pasidalintumėte informacija - prieš snaigučių sodinimą reikalinga kokia nors stimuliacija? Būtų įmanoma snaigutes sodinti iškart pirmą mėn. po nepasisekusio IVF? Norėčiau žinoti, kaip man viską planuoti, kada į gydytoją kreiptis, jei sulausiu mmm  doh.gif

Su snaigutemis gali startuoti kad ir sekanti menesi po IVF. Pas daktare reikia pasirodyti pries pat ciklo pradzia arba pirmosiomis ciklo dienomis. Israso geriamus vaistukus ir viskas. Labai viskas paprasta ir palyginus su IVF pigu 4u.gif

Man taip pat reikia patarimo.
Siandien 12 DPI, kol kas kraujo kresuliuku nematyti, bet bega skaidrus skysciai. Pilva maudzia kaip ir visas 12 dienu. NT arba HCG darysiu arba ryt arba 2dieni (oi kaip man ji sulaukti...?). Gal man verta padidinti Crinone porcijas? Dabar as ji sunaudoju po 1 vakare. Gal po 1 ir ryte pavartoti apsidraudimui ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2009 11 01, 17:28)

Siandien 12 DPI, kol kas kraujo kresuliuku nematyti, bet bega skaidrus skysciai.  Pilva maudzia kaip ir visas 12 dienu. NT arba HCG darysiu arba ryt arba 2dieni (oi kaip man ji sulaukti...?).  Gal man verta padidinti Crinone porcijas? Dabar as ji sunaudoju po 1 vakare. Gal po 1 ir ryte pavartoti apsidraudimui ?  g.gif

tie skysciai,tai viskas tvarkoj,o dozes didinti nemanau ,kad reiktu,tuo labiau ,kad nekraujuoji ir neturi gines leidimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ag* @ 2009 10 31, 20:39)
mergytės, kaip ir sakiau neištvėriau ir šiandien 9DPĮ sugadinau jau tris NT tai va  wub.gif raportuoju su vaizdu :

tyliai sveikinu 4u.gif

o aš jau dedu į kelnes doh.gif dar trys paros iki hcg doh.gif bet jau nervai ima viršų doh.gif
termometrą išsitraukiau, pažastyj 37,2 rodo. tai biškį nusiraminau. bet neilgam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2009 11 01, 19:45)
o aš jau dedu į kelnes  doh.gif dar trys paros iki hcg  doh.gif bet jau nervai ima viršų  doh.gif
termometrą išsitraukiau, pažastyj 37,2 rodo. tai biškį nusiraminau. bet neilgam  lotuliukas.gif

Va, ir as taip jauciuosi doh.gif
Siandien visa si skyreli isnarsiau, ishsiuostynejau kaip mergaitems su snaigutemis sekesi ir t.t. ax.gif
Perziurejau savo IVF istorija - per 1 IVF mmm atejo 14 DPP (12 DPI), 2 IVF teplioti pradejo 12 DPI.
Koks sunkus laikotarpis - pries kelias dieneles tureju tiksla pratemti iki siandienos, o siandien viliuosi be mmm sulaukti rytojaus.... fear.gif
Bet pilvo skausmai ir ishsiputimas doh.gif nieko gero verysad.gif
Atsakyti
Su snaigutemis gali startuoti kad ir sekanti menesi po IVF. Pas daktare reikia pasirodyti pries pat ciklo pradzia arba pirmosiomis ciklo dienomis. Israso geriamus vaistukus ir viskas. Labai viskas paprasta ir palyginus su IVF pigu  4u.gif

Ačiū, lola.lola už informaciją 4u.gif Matyt, teks ryt gyd. skambinti ir tartis dėl vizito, mąstyti apie snaigutes unsure.gif Šiandien popiet pradėjau kraujuoti verysad.gif Matyt, tai neišvengiama... Akys užtino nuo ašarų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2009 11 01, 20:17)
Ačiū, lola.lola už informaciją  4u.gif Matyt, teks ryt gyd. skambinti ir tartis dėl vizito, mąstyti apie snaigutes  unsure.gif  Šiandien popiet pradėjau kraujuoti   verysad.gif Matyt, tai neišvengiama... Akys užtino nuo ašarų  verysad.gif

Mazute, labai suprantu Tave, paguosti neimanoma, tiesiog reikia tai isgyventi verysad.gif laikykis, kiek tik turi jegu ir zinok, kad esi ne viena 4u.gif
Atsakyti
Siandien 12 DPI, kol kas kraujo kresuliuku nematyti, bet bega skaidrus skysciai.  Pilva maudzia kaip ir visas 12 dienu. NT arba HCG darysiu arba ryt arba 2dieni (oi kaip man ji sulaukti...?).  Gal man verta padidinti Crinone porcijas? Dabar as ji sunaudoju po 1 vakare. Gal po 1 ir ryte pavartoti apsidraudimui ?  g.gif

pas mane irgi bėga tie skaidrūs skysčiai 4u.gif čia ne priežastis nerimauti 4u.gif svarbu kad skaidrūs būtų. Stipriai spaudžiu kumščius už tave 4u.gif

Papildyta:
Ziazute - stiprybės megyt 4u.gif console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ag*: 01 lapkričio 2009 - 20:25
QUOTE(agpa @ 2009 11 01, 11:28)
Ag*, ach kaip dziaugiuos wub.gif pagaliau geros zinios smile.gif labai liudna del nesekmiu mergaiciu  angel_sadangel.gif vic, atzalele
pasipasakosiu savo naujienas. sulaukiau savuju mm. nuo pirmadienio badymasis prasideda  fear.gif viska dar aisku gyd. papasakos, bet smalsu, ar jus leidotes i vakara labiau?/ juk kai kai kuriuos vaistus vakare geriau naudot/ apie gonali as  book.gif

Sveika. man gydytoja gonali liepe leistis vakarop
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2009 11 01, 13:59)
Merginos, ar diferelina 3.75 geriau leistis ryte ar vakare g.gif

na as leidausi ryte,o tu pasiskambink gydytojai ir pasiklausk 4u.gif
Atsakyti
Aq*, nerealiai smagu kelti tave apacion yahoo.gif 4u.gif
skorpas35, smagu girdeti jusu planus 4u.gif gal ir i gera, kad startuosit kita cikla-kaledinio stebuklo lausim wub.gif wub.gif
lola.lola ir Hele, gal nuleisit krauja siandien? 4u.gif
Zaizute, as vistiek pasidaryciau HCG unsure.gif negali zinot...
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2009 11 01, 20:17)
Ačiū, lola.lola už informaciją  4u.gif Matyt, teks ryt gyd. skambinti ir tartis dėl vizito, mąstyti apie snaigutes  unsure.gif  Šiandien popiet pradėjau kraujuoti   verysad.gif Matyt, tai neišvengiama... Akys užtino nuo ašarų  verysad.gif

zaizute, labai gaila, kad prisijungi prie mūsų nesekmių, bei laikykis console.gif Man irgi idomu, kada jau galima su snaigutem bandyti (turiu 2) blush2.gif
Atsakyti