Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos,

būkite gerutės parašykite živ ir hepatito c tyrimą turim atlikti abu su vyru, ar užtenka tik mano vienos? Ačiū. Nelabai supratau kaip liepė gine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2009 11 02, 13:11)
Sveikos,

būkite gerutės parašykite živ ir hepatito c tyrimą turim atlikti abu su vyru, ar užtenka tik mano vienos? Ačiū. Nelabai supratau kaip liepė gine blush2.gif

abiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2009 11 02, 14:11)
Sveikos,

visus tyrimus reikia atlikti abiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orbit @ 2009 11 02, 13:31)
Sveikos mergaites,
vargu ar kuri mane pamenant. Dariau 2 IVF 2008 spali, deja kaip ir daugeliui nesekmniga...Niekada neturejau net menkiausiu iliuziju, kad galiu pastoti naturaliai. Si gruodi buvau suplanavusi laparaskopija, kita pavasari 3 IVF. Mas mane III lapsnio endo, vyro reikaliukai irgi neblizga. O cia...
Veluoja mmm, sest NT parode II, osiandien HCG 704 (man trecia savaite po pastojimo). Dziaugtis bijau. Kazkaip nesitiki, mintys sukasi apie negimdini...

Labutis,puikiai tave prisimenu dariausi ir as IVFa spali smile.gif Tokia buvo palaikymo komanda kad super net norint nepamirsi biggrin.gif Cia tai fantastika,ir as dziaugiuosi su tavim kartu,sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausti gal zinot kur pigiau butu galima pasidaryti visus tuos tyrimyus, kuriuos butina atlikti pries IVF?
Atsakyti
QUOTE(larnaka @ 2009 11 02, 14:54)
Sveikutes, norejau paklausti gal zinot kur pigiau butu galima pasidaryti visus tuos tyrimyus, kuriuos butina atlikti pries IVF?

kas is kraujo AIDS centre ax.gif valdiskoj poliklinikoj kai kuriuos daro...
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2009 11 02, 15:57)
kas is kraujo AIDS centre  ax.gif valdiskoj poliklinikoj kai kuriuos daro...

hmm, lengviausia, butu vienoje vietoje nueiti ir pasidaryti viska g.gif
Atsakyti
QUOTE(larnaka @ 2009 11 02, 14:54)

galit su vyru priduoti krauja :kraujo centre kokiam ir ten nemokamai jums padarys ŽIV, hepatitus ir kraujo grupe, jei reikia
Atsakyti
QUOTE(vic @ 2009 11 02, 16:35)
galit su vyru priduoti krauja :kraujo centre kokiam ir ten nemokamai jums padarys ŽIV, hepatitus ir kraujo grupe, jei reikia

hmm, apie tai net nepagalvojau.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 11 02, 10:37)

lola.lola ir Hele, gal nuleisit krauja siandien?  4u.gif
Zaizute, as vistiek pasidaryciau HCG  unsure.gif negali zinot...

aš negaliu šiandien, nes penktadienį dar leidžiausi pregnilį. gydytojas liepė trečiad hcg daryt. 4u.gif
Atsakyti
Orbit, prisimenu ir aš tave. Kas per mintys lenda į galvą, dėl kokių priežaščių. jei kaltos tik SM istorijos neskaityk jų smile.gif Nebent jauti ką nors negero, o šiaip vyk blogas mintis 4u.gif
sekmės tau wub.gif iš tikro stebuklai vyksta 4u.gif

quote=Orbit,2009 11 02, 13:31]
Sveikos mergaites,
vargu ar kuri mane pamenant. Dariau 2 IVF 2008 spali, deja kaip ir daugeliui nesekmniga...Niekada neturejau net menkiausiu iliuziju, kad galiu pastoti naturaliai. Si gruodi buvau suplanavusi laparaskopija, kita pavasari 3 IVF. Mas mane III lapsnio endo, vyro reikaliukai irgi neblizga. O cia...
Veluoja mmm, sest NT parode II, osiandien HCG 704 (man trecia savaite po pastojimo). Dziaugtis bijau. Kazkaip nesitiki, mintys sukasi apie negimdini...
[/quote]
Atsakyti
[quote=tiesiog ašsmile.gif,2009 11 02, 14:32]
Orbit, prisimenu ir aš tave. Kas per mintys lenda į galvą, dėl kokių priežaščių. jei kaltos tik SM istorijos neskaityk jų smile.gif Nebent jauti ką nors negero, o šiaip vyk blogas mintis 4u.gif
sekmės tau wub.gif iš tikro stebuklai vyksta 4u.gif

quote=Orbit,2009 11 02, 13:31]
Sveikos mergaites,
[/quote]
[/quote]

taigi sveikinam, saunu!!!!!!!!!!!!! baltas pavydas manau pas visas wink.gif ir stenkis nieko blogo negalvoti, gal net reciau cia lankykis, kad nepriskaitytum kokiu abejoniu ir t.t.....palepink save wink.gif 4u.gif
Atsakyti