pagaliau ir aš "pribrendau" pabandyti daryti medutį paplotėlių krūvelė jau stovi, dabar bus matyt kaip seksis rytoj plakti grietinėlę... skaičiau, kad ji turi būt gerai atšaldyta, tai gal iš parduotuvės parsinešus prieš plakant keliom minutėm į kamerą įdėt?
ir gal žinote kokių gudrybių, palengvinančių šonų apibarstymą?
QUOTE(Retisa @ 2009 12 03, 19:19)
pagaliau ir aš "pribrendau" pabandyti daryti medutį paplotėlių krūvelė jau stovi, dabar bus matyt kaip seksis rytoj plakti grietinėlę... skaičiau, kad ji turi būt gerai atšaldyta, tai gal iš parduotuvės parsinešus prieš plakant keliom minutėm į kamerą įdėt?
jeigu grietinele 35-36 proc,tai turi gerai issipklakti ir manau jokiu problemu nebus.....
o del sonu apibarstymo,tai paimk torta y kaire ranka,truputy pakreipk zemyn viena sona ,o desine ranka imi trupinukus ir lipdai prie sono ...ir taip ratuku aplink visa torta.....
dėkui
laabai tikiuosi,kad viskas gausis gerai

Sveikos
Jauciau pareiga parasyti apie savo pirmaji tortuka.Skonis tikrai geras buvo,ir netruko saldumo kaip galvojau
Idedu nuotraukyciu.Rasiau su tuo sokoladu skubedama jau pries pat vaziuojant sveikint,tai nelabai kas gavosi,bet drauge apsidziauge paciu tortu tai nelabai ir pastebejo tuos nukreivojimus
mano pirmasis medutis

Jauciau pareiga parasyti apie savo pirmaji tortuka.Skonis tikrai geras buvo,ir netruko saldumo kaip galvojau

Idedu nuotraukyciu.Rasiau su tuo sokoladu skubedama jau pries pat vaziuojant sveikint,tai nelabai kas gavosi,bet drauge apsidziauge paciu tortu tai nelabai ir pastebejo tuos nukreivojimus

mano pirmasis medutis
MATAU TIK PIRMĄ MEDUČIO BLYNĄ

Dar karteli dekoju visoms uz patarimus

Papildyta:
Rimtai?
nelabai dar moku nuotraukas ikelt,tuoj imesiu kitas
Papildyta:
My Webpage
My Webpage

Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 12 04, 19:34)
Rimtai?

nelabai dar moku nuotraukas ikelt,tuoj imesiu kitas
Papildyta:
My Webpage
My Webpage
QUOTE(daividija @ 2009 12 02, 19:58)
parasysiu viso torto recepta:
3 kiausinius isplakti su stikline cukraus,ideti 2 v.s. medaus,100g sviesto,1a.s. gesintos sodos ir 3-3,5 stiklines miltu.
padaryti tris blynus,tesla bus minksta,bet miltu daugiau nedeti,tiesiog ant kepimo popieriumi rankomis iskloti.Ir kepti 200c,kol graziai pagels.
Kremas:
1 trynys istrinamas su 2 v.s.miltu ir 1 stikline cukraus.
Plona srovele i kiausiniu mase supilama 2 stiklines pieno,ir ant letos ugnies verdama kol kremas sutirstes.kai praves,iplakti 150g sviesto,jis turi istirpti.Kremu pertepti lakstus.
Autore rase,kad tortas labai skanus,bet as pati nekepiau.
3 kiausinius isplakti su stikline cukraus,ideti 2 v.s. medaus,100g sviesto,1a.s. gesintos sodos ir 3-3,5 stiklines miltu.
padaryti tris blynus,tesla bus minksta,bet miltu daugiau nedeti,tiesiog ant kepimo popieriumi rankomis iskloti.Ir kepti 200c,kol graziai pagels.
Kremas:
1 trynys istrinamas su 2 v.s.miltu ir 1 stikline cukraus.
Plona srovele i kiausiniu mase supilama 2 stiklines pieno,ir ant letos ugnies verdama kol kremas sutirstes.kai praves,iplakti 150g sviesto,jis turi istirpti.Kremu pertepti lakstus.
Autore rase,kad tortas labai skanus,bet as pati nekepiau.
Daividija, katik iskepiau si torciuka, ryt ragausim, jei patiks - kepiu Kaledoms

QUOTE(almantė_k @ 2009 12 05, 18:55)
Daividija, katik iskepiau si torciuka, ryt ragausim, jei patiks - kepiu Kaledoms
o manau kad bus tikrai skanus
aciu uz recepta 

Butinai parasyk kas gavosi,nes

QUOTE(daividija @ 2009 12 06, 11:47)
siandien jau degustavome

na va iškepiau ir aš pirmą medutį
kitą kart kočiosiu ploniau lakštus.kremo daugiau, o šiaip fainas tortukas,ir gana lengvas padaryti ypač kremas-tik suplakti
prisikepsiu lakštų šventėm

Sveikos, merginos.
TOKIO SKANAUS kaip Cipciuko medaus torto gyvenime nesu valgiusi
. AČIŪ, Cipciuk, už receptą.
Jau tris kartus kepiau, tiesą sakant, pirmą kartą truputį nepavyko. Labai jautėsi soda ir per sausas išėjo (mažai grietinėlės įdėjau). Bet kitus kartus liuks. Jau užsakymų turiu
. Man tik su puošimu truptuką nesiseka

Jau tris kartus kepiau, tiesą sakant, pirmą kartą truputį nepavyko. Labai jautėsi soda ir per sausas išėjo (mažai grietinėlės įdėjau). Bet kitus kartus liuks. Jau užsakymų turiu

na va as imetu savaji:) jau supratau,kad negerai isplakiau grietinele,perplakiau kogero

Papildyta:
[quote=astagreb,2009 12 08, 17:49]
. AČIŪ, Cipciuk, už receptą.
cia tai tikrai

Papildyta:
[quote=astagreb,2009 12 08, 17:49]