Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

As taip pat kepu pagal Cipciuko recepta 4u.gif labai lengva, greita ir labai labai skanu bigsmile.gif Man tai idealus gaminys, nes is manes konditere tai tikrai nekokia schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
o kiek šauktų medaus telpa į 100 gr. nežinau kiek dėti. pas mane skystas, natūralus medus
Atsakyti
Einu pasversiu ax.gif
Papildyta:
Tai va 4 v.s su kaupu smile.gif
Atsakyti
zinokit labai noreciau paklaust. ar galima daryt sokoadini meduti nu tai ira ten pertept kakaviniu kremu ar bus skanu? blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(augintoja @ 2009 12 12, 15:25)
zinokit labai noreciau paklaust. ar galima daryt sokoadini meduti nu tai ira ten pertept kakaviniu kremu ar bus skanu? blush2.gif  unsure.gif

na,manau kad cia esancios kepejos dar sitaip nedare ax.gif o tu pabandyk ir pasakysi ar skanu buvo 4u.gif
Atsakyti
nu gal geriau nebandysiu, nes čia ruošiuosi kalėdom darys ir vežtis pas gimines ti nenoriu susimaut ax.gif
Papildyta:
nu gal geriau nebandysiu, nes čia ruošiuosi kalėdom darys ir vežtis pas gimines ti nenoriu susimaut ax.gif
Atsakyti
sveikos,
kepiau " Populiariausias Cipciuko medaus torta" - tai gavosi sedevras.. biggrin.gif Visa gimine apakusi nuo skonio - sulapnojo per viena vakara, ne nufotkinti nepavyko smile.gif Puikus receptas smile.gif
Atsakyti
sveikutes, merginos jei kepsiu meduti is visos normos, gaunas didelis tortas, is kokio kiekio reiktuu gamint pastilaza dengimui blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2009 12 13, 10:52)
sveikutes, merginos jei kepsiu meduti is visos normos, gaunas didelis tortas, is kokio kiekio reiktuu gamint pastilaza dengimui blush2.gif ?

iš vienos normos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 13, 11:36)
iš vienos normos  4u.gif

olesta labai aciu 4u.gif
Atsakyti

Pasidariau tesla meduciui su plikytu kremu (ta, kur paprastai maisoma, ne ant garu laikoma), jau einu kepti. Bet va kilo klausimas -ar toki meduti reikia nors kiek sulaistyti? Man atrodo, kad ne, bet gal yra tikrai zinanciu ax.gif Krema darysiu plikyta. Bukit geros, pakonsultuokit.
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2009 12 13, 13:02)
Pasidariau tesla meduciui su plikytu kremu (ta, kur paprastai maisoma, ne ant garu laikoma), jau einu kepti. Bet va kilo klausimas -ar toki meduti reikia nors kiek sulaistyti? Man atrodo, kad ne, bet gal yra tikrai zinanciu  ax.gif Krema darysiu plikyta. Bukit geros, pakonsultuokit.

as nelaisciau wink.gif tiesiog sutepus, reikia duot min 1 diena pastovet wink.gif o plikytas kremas isvis labai gerai susigeria wink.gif
Atsakyti