Įkraunama...
Įkraunama...

Knygelių skaitymas

Mes knygas pamegom nuo 10 men biggrin.gif Labai megdavo ziureti paveiksliukus, ciupinet bigsmile.gif Pirkdavau tas is storo kartono, ryskiu spalvu. Rusisku yra labai graziu knyguciu mazyliams. Knygu turim laaabai daug thumbup.gif Megstam labai iki siol. Bet, kad skaityciau, tai nelabai jiems patinka. Jie megsta, kad rodyciau paveikslelius ir pasakociau pati. Arba jie man rodo, o as pasakau, kas tai, ka daro ir t.t. ax.gif Mano dvyniams 2 metai rolleyes.gif
Atsakyti
Pradejau skaityt, kai pastojau smile.gif Dabar abu mano berniukai be pasakos neuzmiega smile.gif o as isitaisiau liga ax.gif kai nueinu i knygyna, negaliu iseit nenupirkus knygeles vaikams blush2.gif turim sukaupe didele biblioteka vaikisku knygu cool.gif
Atsakyti
Musu skaitymas dar irgi nedomina.Idomiausia vartyti knygutes ir pasakoti kur kas yra smile.gif
Atsakyti
noriai varto storas knygutes, aš skaitau, rodom kas ką daro, koks gyvūnėlis ką sako smile.gif
Atsakyti
mano dukra labai megsta knygutes. daznai jas paima ir varto istisa valanda. rodo pirstuku i paveiksliukus ir kalba
Atsakyti
patinka, skaitom, bet atima ir pati skaito
Atsakyti
Maniskis pats pasiema knygeles(labai megsta) varto,rodo pirstuku kas nupiesta smile.gif sava kalba pasakoja biggrin.gif
Atsakyti
Mano dvimete pries miega butinai turi paskaityti knygute, bet tas "skaitymas" atrodo taip: ji baksnoja i visokiausius paveikslelius klausdama "kas cia?", o as atsakineju biggrin.gif Na bet pastaruoju metu jau isklauso ir viena kita sakini pasakojimo, uztat jau pati gali atpazinti ir isvardinti nemazai ivairiu objektu smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei siuo metu 1.1metai.Knygutes jai labai patinka,bet visi vartymai pas mus baigiasi plesimu.Man idomiau butu suzinoti nuo kokio amziaus jus pradejot skaityti pasakeles ir vaikas ja prieme kaip pasaka,o ne paveiksleliu rinkini?
Atsakyti
Mums Disney enciklopedija apie gyvunus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa podberezka @ 2011 03 16, 20:02)
Mano dukrytei siuo metu 1.1metai.Knygutes jai labai patinka,bet visi vartymai pas mus baigiasi plesimu.Man idomiau butu suzinoti nuo kokio amziaus jus pradejot skaityti pasakeles ir vaikas ja prieme kaip pasaka,o ne paveiksleliu rinkini?

Musu vyresneliui 2,7m o vis dar klausytis skaitomu pasaku nepatinka schmoll.gif jei tik pradedi skaityti uzvercia knyga.Jam priimtiniau ziureti i paveikslelius ir paciam pasakoti ka mato, ka zvereliai, zmones daro, uzduoteles visokios kur reikia surasti daiktus parduotuvej, parke... tai va net nezinau, kada jam jau bus idomu klausytis ju.. nors turim bent pora storu knygu su pasakom ir paveiksleliais, kolkas jas "skaito savaip"
Atsakyti
Mazdaug 1 m pirkau tokias knygas, labai patiko paveiksliukus ziurineti, jau metai kaip turim ir dar nepabodo thumbup.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti