Įkraunama...
Įkraunama...

Knygelių skaitymas

poster_offtopic.gif Gintare l. , mes šiandien tose pačiose temose viena paskui kita thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte.b @ 2009 04 05, 14:15)
Maniskei kazkaip su skaitymu nelabai sekasi, jai geriau vartyti knygutes ir klausineti mamos kas cia nupiesta arba paciau dapiesineti biggrin.gif kazkaip jai neidomu kai pradedi skaityti, turi duoti jai paciai versti, ziureti ir t.t.  blush2.gif

drinks_cheers.gif maniskis toks pats biggrin.gif
Atsakyti
Dukrytei knygos labai patinka savaip skaityti - atsiversti kur nors per vidurį, tada pažiūrėjus, o kartais ir ne biggrin.gif versti tolyn ir taip gali "praskaityt" nemažai laiko. Mama turi būti šalia ir komentuoti - taip smagiau, kartais ir viena pavarto, bet kur kas trumpiau. Aišku tai tikriausiai natūralu smile.gif
Atsakyti
Sunelis labai pamilo knygeles, ypac su gyvuneliais, nes mamyte atkartoja ju balsus, tai maziui buna dziaugsmo, vis rodo su mano ranka i gyvunelius ir ziuriu, koki garsa isleisiu smile.gif megsta ir su nupiestais daiktais, rubais, kai sakau kas ten nupiesta, ir jis rodo savo kojinytes, kelnytes. daznai ir pats skaito savo kalba knygeles, ot juoko man buna biggrin.gif labai megsta knygele kur atsidaro ivairios dureles, uzuolaideles, ten apie kenguriukus ta knygele, tai baigia suskaityti smile.gif mylima muzikine knygele, kur atvertus groja melodijas ivairias daineliu, mirksi lempeles. Bet va pasaku tai nemegsta, kaip ir as maza budama nemegau, turbut i mane atsigime ax.gif meginu skaityti paskaas, tokia grazia spalvinga didele knyga turime, tai paklauso minute kita, nulipa nuo lovos ir eina savu reikalu tvarkyt o tu, mamka, skaityk jei nori doh.gif
Atsakyti
pas mus irgi bigsmile.gif ir dar kaip supyksta g.gif
Atsakyti
maniske turbut jau neisivaizduoja savo gyvenimo be knyguciu. mielai klauso ir pati praso, kad skaityciau. labiausiai patinka knygutes, kuriose aiskiai pavaizduota apie ka skaitoma
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2009 10 21, 13:19)
Dukrytei tuoj 2 metukai. Pati mėgsta vartyti knygutes, bet vos tik aš mėginu jai skaityti-plėšia iš rankų ir meta. Žinau, kad skaitymas labai naudingas, bet jei nenori??

jei nenori, tai nemanau, kad verta per prievarta tas knygeles jai skaityti ... ateis laikas ir skaitysit abi 4u.gif

musu merginai tai knygos laaaabai patinka! thumbup.gif "skaito" jas ir viena, ir zaisliukams "paskaito", labai daznai atnesa kokia knygute man ar teciui , kad jai paskaitytume smile.gif isitaiso salia ir klausosi, tada pradeda klausinet "kas cia, kas cia" smile.gif tai toks savotiskas zaidimas gaunasi smile.gif
Atsakyti
Skaitom knygeles ir dar kaip lotuliukas.gif aisku ir paplesyt reikia ypac kai as nematau, visko buna... Varto ir sako au au miauuuu ko ko ko turim "triusiuka taskuti" ar kaip ji ten vadinasi, tai visus gyvunekius zino, turim gyvunu ABC angliska ir ta skaitom nu zodziu uzsiemimo turiu smile.gif
Atsakyti
Dukryte pradejo prasyti,kad skaityciau pasakeles mazduog nuo 1.8,o anksciau pati tik vartydavo ir neduodavo skaityti,o dabar einant miegoti visada turiu skaityti pasakeles,kitaip neuzmiega thumbup.gif
Atsakyti
Tuoj švęsim dviejų metukų gimtadienį bet jokios pasakos ir knygučių skaitymai dar nedomina blush2.gif Kolkas tik intensyvus knygučių vartymais su "cia cia" ar "ka sia" ir t.t. smile.gif Bet tikrai kiekvieną dieną knygeles varto ir tikrai matau, kad šio to išmoksta wink.gif
Atsakyti
Visada labai norėjau, kad dukrytė pamiltų knygas, skaitymą.. Nes viskas prasideda nuo kūdikystės.. Taigi skaičiau jai pasakas nuo pat gimimo. Aišku ją tai tik užmigdydavo biggrin.gif Anksti išmoko vartyti knygutes... O skaitome įvairiausias ir pasakų ir eilėraščių... Ji įdėmiai klausosi ir manau,tai padeda išmokti naujų žodžių ax.gif
Štai dabar kai jau didesnė vežuosi ją į knygyną ir leidžiu pačiai išsirinkti knygučių. Kai buvome paskutinį kartą vaikas nebežinojo kurią čiupti,susigriebė į rankutes kiek tilpo biggrin.gif Taigi nupirkau vieną su Paslapčių sodo herojais (tiesa,ten nėra ką ir skaityti,bet ji pati sukuria pasakojimus biggrin.gif ),kita vadinasi "KIEMAS" (apie gyvūnus,jie skleidžia garsus),o trečia - pasakų knyga su meškučiais.
Ir kai kas klausia, ko reikia mūsų dukrytei dovanų, atsakymas aiškus - knygučių biggrin.gif turbūt joks žaislas jos tiek nedžiugina smile.gif
Atsakyti
Kadangi man paciai truko pasaku, tai stengiuosi kiek imanydama skaityti kuo daugiau 4u.gif
Atsakyti