Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinanciu krutimi pokalbiai

QUOTE(AusraR @ 2009 11 15, 21:51)

Jei tave tai vargina -  kartais pabandyk kitus raminimo budus. Gal padetu nesiojimas, supavimas, pilvuko masaziukas (jei pilvuka skauda) - visa tai galetu atlikti kazkas kitas (tetis) o tu tuo metu pailsetum.

taip ir yra, vargina, susinervinu galu gale, o tai jaucia leliukas. pavyzdziui, vakar neramus buvo nuo 17 iki mazdaug 23 ar 24val! pradzioj dar bandom kitus budus, bet galu gale nustoja rekti tik prie kruties.. per ta laika buvo uzmiges kelis kartus prie kruties, tada paguldau i lovyte ir vel prabunda. net miegodamas laiko stipriai isikibes kruti, kad neduok dieve neistraukciau doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,

ar per dvi savaites priaugti 300 g rodo, kad trūksta pieno g.gif Mažylei dabar 1,5 mėn.
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2009 11 16, 12:43)
Sveikutės,

ar per dvi savaites priaugti 300 g rodo, kad trūksta pieno  g.gif Mažylei dabar 1,5 mėn.

tikrai ne. Reikia pakomentuoti placiau?
Papildyta:
QUOTE(freken snork @ 2009 11 16, 11:56)
taip ir yra, vargina, susinervinu galu gale, o tai jaucia leliukas. pavyzdziui, vakar neramus buvo nuo 17 iki mazdaug 23 ar 24val! pradzioj dar bandom kitus budus, bet galu gale nustoja rekti tik prie kruties.. per ta laika buvo uzmiges kelis kartus prie kruties, tada paguldau i lovyte ir vel prabunda. net miegodamas laiko stipriai isikibes kruti, kad neduok dieve neistraukciau  doh.gif

kad nervina tikiu....pati turiu papinuka viena...kitas puse velnio smile.gif
Atsimenu pirmais menesiai nesiodavom ji istisai. ISTISAI!! Buvo etapas kai miegodavo tik pas mane ant krutines. Na ne ant kruties bet ant krutines guldydavau. Kitaip niekaip..... pietu megelio miegodavo tik papuli isikandes...i lauka eidavo tik pas mane ant ranku budamas doh.gif Isaugom. Ir jus isaugsti. Tiesiog vieni vaikai ramesni, kiti ne tokie saugus jauciasi sitam pasauly, todel ir tos mamos labiau reikia....
isaugsit , nesijaudink. Kantrybes! Viskas gerai tavo maziukui.
Atsakyti
QUOTE(freken snork @ 2009 11 16, 11:56)
taip ir yra, vargina, susinervinu galu gale, o tai jaucia leliukas. pavyzdziui, vakar neramus buvo nuo 17 iki mazdaug 23 ar 24val! pradzioj dar bandom kitus budus, bet galu gale nustoja rekti tik prie kruties.. per ta laika buvo uzmiges kelis kartus prie kruties, tada paguldau i lovyte ir vel prabunda. net miegodamas laiko stipriai isikibes kruti, kad neduok dieve neistraukciau  doh.gif

Labas, Freken, musu vaikai auga beveik kartu, mano dukrytei irgi jau 3 savaites, bet jau nuo 2 prasidejo pilvo skausmai, tai vakare nuolat valgytu, jei tik leisciau, bet man labai skauda speneliai, todel as darau bent pusvalanzio pertrauka, o per ta laikia vaikas labai verkia, tai nesioju, supuoju, bet nieks nepadeda. Vakar vakare uzmigau ja maitindama tai nuo 10-12 miegojo prie kruties ir tuo paciu valge, o vat nuo 12 kai paguldziau i lovyte iki 3 nakties negalejau nuraminti ir jau maitinti nebegalejau... blink.gif tai manau ir tavo jaucia skausma, todel praso penelio ir tik nuo jo nurimsta ir ne taip skauda pilvuko.
O siaip valgo labai ilgai kai neskauda pilvo, gali testis maitinimas iki valandos, o po to po valandos miego vel valgyti praso ,,, unsure.gif bet ji pas mane mazyte, tai aisku duodu valgyti kiek nori, bet kartais man labai skauda tai tenka daryti pertraukas..
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2009 11 16, 14:42)
Labas, Freken, musu vaikai auga beveik kartu, mano dukrytei irgi jau 3 savaites, bet jau nuo 2  prasidejo pilvo skausmai, tai vakare nuolat valgytu, jei tik leisciau, bet man labai skauda speneliai, todel as darau bent pusvalanzio pertrauka, o per ta laikia vaikas labai verkia, tai nesioju, supuoju, bet nieks nepadeda. Vakar vakare uzmigau ja maitindama tai nuo 10-12 miegojo prie kruties ir tuo paciu valge, o vat nuo 12 kai paguldziau i lovyte iki 3 nakties negalejau nuraminti ir jau maitinti nebegalejau...  blink.gif tai manau ir tavo jaucia skausma, todel praso  penelio ir tik nuo jo nurimsta ir ne taip skauda pilvuko.
O siaip valgo labai ilgai kai neskauda pilvo, gali testis maitinimas iki valandos, o po to po valandos miego vel valgyti praso ,,, unsure.gif bet ji pas mane mazyte, tai aisku duodu valgyti kiek nori, bet kartais man labai skauda tai tenka daryti pertraukas..

o kodel skauda? gal neteisingai apzioja kruti? ar siaip nuo per ilgo zindymo susierzina jau spenelis?
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 11 16, 13:38)
tikrai ne. Reikia pakomentuoti placiau?

Gydytoja šiandien taip nusprendė, kad yra trūkumas doh.gif Na, būna tikrai dienų, kai mažoka, bet šiaip lyg normaliai g.gif Mano pirmoji priauginėjo per mėnesį po 300 g, tai gręžė jos daktarė juodai, o ji ir po šiai dienai smulki rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2009 11 16, 15:05)
Gydytoja šiandien taip nusprendė, kad yra trūkumas  doh.gif Na, būna tikrai dienų, kai mažoka, bet šiaip lyg normaliai g.gif Mano pirmoji priauginėjo per mėnesį po 300 g, tai gręžė jos daktarė juodai, o ji ir po šiai dienai smulki  rolleyes.gif

tai cia jos problemos tongue.gif na o pieno trukuma rodo retas ir koncentruotas slapinimasis. Jei slapinasi bent 6 kartus per para ir slapimas skaidrus sviesus - viskas ok. Be to reikai ziureti bendra vaikelio bukle -ar linksma, ar ne vangi ir pan.
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2009 11 16, 15:05)
Gydytoja šiandien taip nusprendė, kad yra trūkumas  doh.gif Na, būna tikrai dienų, kai mažoka, bet šiaip lyg normaliai g.gif Mano pirmoji priauginėjo per mėnesį po 300 g, tai gręžė jos daktarė juodai, o ji ir po šiai dienai smulki  rolleyes.gif

Laukinuke, kaip fainai-auginam vieną dieną gimusias mergytes drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, kažko mane neramina, mažiukas pamėgo kumštuką, ir pavalgęs būna, aš nesuprantu, ko jis nori blush2.gif ar jam tik taip patinka čiulpti?
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2009 11 16, 22:24)
Laukinuke, kaip fainai-auginam vieną dieną gimusias mergytes  drinks_cheers.gif

O kaip jums sekasi maitintis mirksiukas.gif

QUOTE(zitukas24 @ 2009 11 17, 09:52)
sveikos, kažko mane neramina, mažiukas pamėgo kumštuką, ir pavalgęs būna, aš nesuprantu, ko jis nori blush2.gif ar jam tik taip patinka čiulpti?

Vat ir pas mus tas pats - pavalgo ir kumštis burnon doh.gif Esu pasimetusi, nes nesuprantu ženklų, reiškiančių alkį verysad.gif Ir taip pas mus gaunasi chaosas - tai pažinda truputį ir meta, tai žinda smarkiai, tai žinda ir raitosi, meta, ima, priryja oro. Rezultate - antroj dienos pusėj pas mane tuščia ir aš nuolatiniame strese, kad pieno trūksta. O stresas pieno nepadaugina. Ir nesuprantu, kaip maitint - iš vienos krūties vieną maitinimą, ar pasiūlyti ir antrą. Radau, kad norint susireguliuoti paklausą ir pasiūlą, jei prašo valgyt dažniau, nei kas 2 val., duoti tas dvi valandas vis tą pačią krūtį, o paskui vėl dvi valandas kitą g.gif
Žodžiu, kol kas žindymas man išbandymas ir pergyvenimai, ne malonumas verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

mergaites ateinu pas jus i tema su klausimu.. pati kazkaip neismastau ka daryti gal patarsit g.gif
Mano mergytei jau 2 men. ir 6 dienos.. pries daugiau nei savaite buvo didziule pieno krize. 3 dienas nesupratau kas darosi, ko vaikas pastoviai rekia.. kai supratau daviau kruti kai tik ji uzsimanydavo.. ji galejo taip visa para gulet apsiziojus.. dar po keliu dienu pienas visai dingo.. 2 dienas maitinau tik misinukais verysad.gif
Pageriau raminaciu arbatu, pradejau valgyt chalva, po kiekvieno maitinimo dar su pientraukiu pastmuliuodavau..pienukas vel atsirado.. buvo jo pakankamai gal kokias 3-4 diena.. o dabar vel .. zodziu iki vakaro mazyte turi ka valgyt, o vakare be misinuko niekaip.. mamaitinu is kruties ir dar suvalgo apie 100 ml misinuko verysad.gif
Ka daryt, kad pienuko butu ir vakare ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2009 11 17, 11:14)
O kaip jums sekasi maitintis  mirksiukas.gif
Vat ir pas mus tas pats - pavalgo ir kumštis burnon doh.gif Esu pasimetusi, nes nesuprantu ženklų, reiškiančių alkį  verysad.gif Ir taip pas mus gaunasi chaosas - tai pažinda truputį ir meta, tai žinda smarkiai, tai žinda ir raitosi, meta, ima, priryja oro. Rezultate - antroj dienos pusėj pas mane tuščia ir aš nuolatiniame strese, kad pieno trūksta. O stresas pieno nepadaugina. Ir nesuprantu, kaip maitint - iš vienos krūties vieną maitinimą, ar pasiūlyti ir antrą. Radau, kad norint susireguliuoti paklausą ir pasiūlą, jei prašo valgyt dažniau, nei kas 2 val., duoti tas dvi valandas vis tą pačią krūtį, o paskui vėl dvi valandas kitą  g.gif
Žodžiu, kol kas žindymas man išbandymas ir pergyvenimai, ne malonumas verysad.gif

tu nusiramink,jei priauga svorio viskas tvarkoj, ir nestresuok, jei vienos nepakanka siulyk kita, as duodu vis kita, man kartais ir kas valanda papraso, ryt varysim jau pas gydytojus ziuresim kiek privalge per menesi.
Atsakyti