QUOTE(nuliaX @ 2009 11 16, 13:42)
Labas, Freken, musu vaikai auga beveik kartu, mano dukrytei irgi jau 3 savaites, bet jau nuo 2 prasidejo pilvo skausmai, tai vakare nuolat valgytu, jei tik leisciau, bet man labai skauda speneliai, todel as darau bent pusvalanzio pertrauka, o per ta laikia vaikas labai verkia, tai nesioju, supuoju, bet nieks nepadeda. Vakar vakare uzmigau ja maitindama tai nuo 10-12 miegojo prie kruties ir tuo paciu valge, o vat nuo 12 kai paguldziau i lovyte iki 3 nakties negalejau nuraminti ir jau maitinti nebegalejau...
tai manau ir tavo jaucia skausma, todel praso penelio ir tik nuo jo nurimsta ir ne taip skauda pilvuko.
O siaip valgo labai ilgai kai neskauda pilvo, gali testis maitinimas iki valandos, o po to po valandos miego vel valgyti praso ,,,
bet ji pas mane mazyte, tai aisku duodu valgyti kiek nori, bet kartais man labai skauda tai tenka daryti pertraukas..

O siaip valgo labai ilgai kai neskauda pilvo, gali testis maitinimas iki valandos, o po to po valandos miego vel valgyti praso ,,,

sveika, vakare tai ir man yra itarimas, kad skauda pilvuka. bet kad dabar tas pats per ta pati visa diena buna

Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 11 16, 13:38)
tikrai ne. Reikia pakomentuoti placiau?
Papildyta:
kad nervina tikiu....pati turiu papinuka viena...kitas puse velnio
Atsimenu pirmais menesiai nesiodavom ji istisai. ISTISAI!! Buvo etapas kai miegodavo tik pas mane ant krutines. Na ne ant kruties bet ant krutines guldydavau. Kitaip niekaip..... pietu megelio miegodavo tik papuli isikandes...i lauka eidavo tik pas mane ant ranku budamas
Isaugom. Ir jus isaugsti. Tiesiog vieni vaikai ramesni, kiti ne tokie saugus jauciasi sitam pasauly, todel ir tos mamos labiau reikia....
isaugsit , nesijaudink. Kantrybes! Viskas gerai tavo maziukui.
Papildyta:
kad nervina tikiu....pati turiu papinuka viena...kitas puse velnio

Atsimenu pirmais menesiai nesiodavom ji istisai. ISTISAI!! Buvo etapas kai miegodavo tik pas mane ant krutines. Na ne ant kruties bet ant krutines guldydavau. Kitaip niekaip..... pietu megelio miegodavo tik papuli isikandes...i lauka eidavo tik pas mane ant ranku budamas

isaugsit , nesijaudink. Kantrybes! Viskas gerai tavo maziukui.
aciu uz palaikyma