Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinanciu krutimi pokalbiai

o ar ne per mazai mazyle valgo MP, jei valgo tik kokias 10-12min.? valgo valgo ir uzmiega, tai tada po val. jau vel praso unsure.gif pazadint, kad valgytu toliau, tai neiseina, miega ir neima daugiau kruties doh.gif
Atsakyti
o katik tik 5min patrauke... matyt, ne pienuko ji norejo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 13, 21:49)
o katik tik 5min patrauke... matyt, ne pienuko ji norejo?  blink.gif

matyt. Viskas pas jus gerai. 10-12 min ner mazai. Gal pas tave gerai pienukas bega, todel ir pasisotina mazyle.
Reiks ziurett aisku kaip svori priauga, jei gerai ner ko nerimauti.
Atsakyti
Labas, mergaitės, ar priimsit mus į kompaniją? Turiu 2 mėnesiukų papinuką - čiulpinuką. Drūtas ir tvirtas. nors pieno gauna daugiausia tik iš kairės krūties. Dešinėj pienuko gerokai mažiau g.gif ar kam nors taip dar yra? na bet prieaugiu svoroi nesikundžiam, po 1,9 kg kas mėnesį. tik įdomu ar dar kam nors taip yra kaip man? blush2.gif ar aš čia viena tokia ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(evelina @ 2009 12 14, 00:05)
Labas, mergaitės, ar priimsit mus į kompaniją? Turiu 2 mėnesiukų papinuką - čiulpinuką. Drūtas ir tvirtas. nors pieno gauna daugiausia tik iš kairės krūties. Dešinėj pienuko gerokai mažiau  g.gif  ar kam nors taip dar yra? na bet prieaugiu svoroi nesikundžiam, po 1,9 kg kas mėnesį. tik įdomu ar dar kam nors taip yra kaip man? blush2.gif ar aš čia viena tokia ? unsure.gif

Sveika,
gal dabar ir nera cia mamyciu maitinanciu viena krutimi, bet tikrai ankstesnese temose ne viena rase apie tai.
Beje, as turiu dvi krutis ir du vaikus. Tai kaip ir tas pats gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 12 13, 22:46)
matyt. Viskas pas jus gerai. 10-12 min ner mazai. Gal pas tave gerai pienukas bega, todel ir pasisotina mazyle.
Reiks ziurett aisku kaip svori priauga, jei gerai ner ko nerimauti.

a gali buti, teka jis tiesiog, ji vargse springsta net kartais ir siaip, kai ruosiuos maitint, nuimu ta ikloteli, tai lasa srovele visur... doh.gif oro voniu net negaliu padaryt
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 13, 17:21)
o ar ne per mazai mazyle valgo MP, jei valgo tik kokias 10-12min.? valgo valgo ir uzmiega, tai tada po val. jau vel praso  unsure.gif pazadint, kad valgytu toliau, tai neiseina, miega ir neima daugiau kruties  doh.gif

jei svoris auga gerai, tada uztenka.

geriausia, kai valgo kada nori ir kiek nori.
Atsakyti
QUOTE(daizza @ 2009 12 14, 13:54)
jei svoris auga gerai, tada uztenka.

geriausia, kai valgo kada nori ir kiek nori.

stengiuosi, tik krutines gaila doh.gif nors, kaskart vis geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 14, 14:30)
stengiuosi, tik krutines gaila  doh.gif nors, kaskart vis geriau  smile.gif

o kas krutinei?
O zinot koks didziausias zindymo privalumas man? Ogi pagaliau galiu didziuotis savo (.)(.) tongue.gif Anksciau buvo toks nupezes B dydis. O dabar grazus pilnas D thumbup.gif ir visai nesvarbu kad laikinai cia viskas, nors tuos kelis metus pasidziaugsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 12 14, 00:09)
Sveika,
gal dabar ir nera cia mamyciu maitinanciu viena krutimi, bet tikrai ankstesnese temose ne viena rase apie tai.
Beje, as turiu dvi krutis ir du vaikus. Tai kaip ir tas pats gaunasi smile.gif

na taip.. blush2.gif o va, paskaičiau, merginos džiaugiasi didesniu dydžiu, o aš kaip čia pasakius. į vieną liemenuko kaušelį gerokai porolono prikišti reikėtų, kad abu (.)(.) vienodi būtų... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 12 14, 20:57)
o kas krutinei?
O zinot koks didziausias zindymo privalumas man? Ogi pagaliau galiu didziuotis savo (.)(.)  tongue.gif Anksciau buvo toks nupezes B dydis. O dabar grazus pilnas D  thumbup.gif ir visai nesvarbu kad laikinai cia viskas, nors tuos kelis metus pasidziaugsiu tongue.gif

nzn, gal ziauriai cia as pasakysiu dabar, nes esu susinervinusi, bet man jau noris baigti visus tuos zindymus... doh.gif nzn, kas yra, mazyle ima normaliai, speneliai sugije ir netrukineja, bet skausmelis tai nenormalus kazkoks... ar tai reiskia, kad vis blogai ima? na lupyte atvepus, kaip reikia, ciulpia kaip reikia, bet po to dar pora val. diegia ta kruti, o didesnis blogumas, kad dvieju savaiciu mazyle pradejo dantenomis tampyti, ima paleidzia, ima paleidzia arba daro kazka panasaus i sypsena tuo paciu tempdama ir spausdama speneli doh.gif ir taip daug kartu per maitinima, sito skausmo as jau negaliu kesti. ar ne per anksti 2sav. vaikiukas moka kandzioti su dantenom ir ka daryt? nes kiekvienas maitinimas man jau paciai psixologine trauma, tiesiog bijau duot... zodz, kasdiena po naujiena
Atsakyti
[quote=evelina,2009 12 14, 01:05]
Sveikos, mamytės. Auginu 4mėn. ir 1sav. porelę. Pastebėjau, kad vienoj krūty daugiau pienelio pradėjo gamintis, o kitoj mažiau. Ką daryti? Juk maitinti reikia iš abiejų vienu metu. Be to, ar yra mamyčių, kurios yra alergiškos. Kuo maitinatės, jei beria nuo pieno produktų, kvietinių gaminių, B grupės vitaminų. Kokius papildus gerti tokiu atveju. Jau nebežinau, ką bedaryt, kad pienas kokybiškas būtų doh.gif
Atsakyti